ΦΑΙΔΩΝ ΒΟΒΟΛΗΣ: Η «ΚΑΡΔΙΑ» ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ!

Η συνάντηση στο Καρδιολογικό Κηφισιάς με τον καταξιωμένο και ιδιαίτερα αγαπητό από τον κόσμο επιστήμονα Φαίδωνα Βόβολη έφερε αμέσως στο μυαλό μου τους στίχους του Νίκου Καζαντζάκη:

Ν’ αγαπάς την ευθύνη

να λες εγώ, εγώ μονάχος μου

θα σώσω τον κόσμο.

Αν χαθεί, εγώ θα φταίω.

Πρόκειται για έναν Άνθρωπο συγκλονιστικό, έναν Επιστήμονα κορυφαίο, μία προσωπικότητα που συναντάς σπάνια στη ζωή σου. Απλός, προσιτός, χαμογελαστός, ευφυής, αφοπλιστικά ειλικρινής μιλάει για την Ελλάδα και η δόνηση που σου προκαλεί είναι σα να ξυπνά μέσα σου κυτταρικές μνήμες που το DNA σου αρνείται να ξεχάσεις. Έχοντας καθαρό βλέμμα, σιγουριά, αποφασιστικότητα, δυναμισμό θα μπορούσες εύκολα να τον παρομοιάσεις με σύγχρονο Ήρωα, έναν «σύγχρονο» Ρομπέν των Δασών.

Ο Φάιδων Βόβολης μιλάει για Ελευθερία, υποστηρίζει αυτήν την Ιερή έννοια με όλο του το Είναι και λες ότι τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο όταν στην wikipedia διαβάζεις ότι το όνομά Φαίδωνας επανήλθε στο Ελληνικό ονοματολόγιο τις παραμονές της επανάστασης του 1821 σαν σύμβολο της συνέχειας του ελληνισμού και της επιθυμίας του έθνους να ζήσει Ελεύθερο.

– Φαίδων Βόβολης… Μία προσωπικότητα ανατρεπτική, ένας βραβευμένος επιστήμονας βγάζει την ιατρική μπλούζα και μπαίνει στην πολιτική αρένα; Πώς πήρατε την απόφαση αυτή και για ποιο λόγο ενώ είστε ένας καταξιωμένος γιατρός βγαίνετε μπροστά ιδρύοντας έναν πολιτικό φορέα με την ονομασία Ελεύθεροι Ξανά;

– Δεν βγάζω την ιατρική μπλούζα. Αυτήν πάντα θα την φορώ (εκτός από μια θέση). Η Καρδιολογία είναι το χόμπυ, ο έρωτας, η δουλειά μου.

Με την πολιτική θα πρέπει να ασχολούμαστε όλοι. Είναι κάτι άλλο. Γιατί μπλέκουμε το ένα με το άλλο;

Αν δεν βγει μπροστά ο ένας ή ο άλλος, από ποιον περιμένουμε να βγει μπροστά για να οδηγήσει τη χώρα; Τους ήδη υπάρχοντες;

– Μετά την εμφάνισή σας στο κεντρικό δελτίο του Αντ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου γίνατε viral για τις θέσεις σας αναφορικά με την υποχρεωτική χρήση μάσκας στα παιδιά. Αναφερθήκατε στον ΠΟΥ και στο τι ισχύει επίσημα θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας και κυρίως αν πιστεύετε ότι κινδυνεύουμε από την επιδημία του κορονοιού.

– Μόνον στη χώρα μας θα γίνονταν viral οι απλές, φυσιολογικές, παντοτινές ιατρικές θέσεις.

Κι αυτό διότι η λογοκρισία στην χώρα της Δημοκρατίας μας κάνει να βλέπουμε το λογικό ως ‘αιρετικό’!

Το έχω ξαναπεί πως έχουμε μια ίωση, να προσέχουμε όπως πάντα, να τηρούμε μέτρα που θα πρέπει πάντα να τηρούμε και να αφήσουμε τις υπερβολές.

– Σε όλα σχεδόν τα post που κάνετε στα προσωπικά σας social media οι χιλιάδες φίλοι σας πατώντας likes και κάνοντας σχόλια σας δείχνουν την απέραντη αγάπη και στήριξη σε κάθε σας δράση… Αυτό τι συναισθήματα σας δημιουργεί και κυρίως πόσο μεγάλη είναι η ευθύνη που κουβαλάτε;

– Αυτό είναι και το σημαντικότερο κομμάτι. Είναι και ο λόγος που με κάλεσαν στο πειθαρχικό του ΙΣΑ.

Δεν είναι αυτά που λέω-υπάρχουν άλλοι ιατροί που έχουν πει σκληρά λόγια και πομπώδη-αλλά ο κόσμος που με ακολουθεί!

Τον κόσμο φοβούνται. Ενοχλεί η απήχηση.

Όσο κι αν προσπάθησαν μέσω ΜΜΕ να υβρίσουν ένα μεγάλο κομμάτι Ελλήνων ως συνωμοσιολόγους ή ότι άλλο, αυτός ο κόσμος δεν πτοήθηκε, δεν πίστεψε στο υπερβολικό αφήγημα, έψαξε, άκουσε και είδε ξεκάθαρα πως η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν μπορεί να είναι αυτή των μονόπλευρων ΜΜΕ.

Με αφουγκράστηκε, με κατάλαβε, ένιωσε πως δεν είχα κίνητρο να πω κάτι αναληθές (εν συγκρίσει με τα ΜΜΕ) και μου έδωσε μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΓΑΠΗ που όμοια της δύσκολα βίωσε άνθρωπος.

Καθημερινά ξυπνώ με δεκάδες έως εκατοντάδες μηνύματα.

Έχω ΤΕΡΑΣΤΙΑ υποχρέωση και ΣΕΒΑΣΜΟ σ αυτόν τον κόσμο. Θα είμαι πάντα ΜΟΝΟΝ δίπλα του.

– Ελλάδα, Οικογένεια.. έννοιες «καρδιακές» θα έλεγα, τι σημαίνουν για εσάς;

– ΕΛΛΑΔΑ: Η πατρίδα μας. Η ομορφότερη χώρα της γης. Το διαμάντι της καρδιάς μας. Με υπερήφανους και ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ανθρώπους. Θα την υπερασπιζόμαστε πάντα!

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Μέρος του τρίπτυχου που εκφράζει την παράδοση μας. Θεμελιώδες κύτταρο της κοινωνίας.

Υπερασπιζόμαστε πατρίδα/θρησκεία/οικογένεια που τόσο βάλλονται, που προσπαθούν να απαξιώσουν, μα δεν θα τους αφήσουμε να το κατορθώσουν.

Είμαστε εκείνοι που θα κρατήσουμε ζωντανό το Ελληνικό όνειρο.

– Αν αύριο σας δινόταν η απόλυτη εξουσία αυτού του τόπου πείτε μου τις 5 πρώτες βασικές αλλαγές που θα κάνατε για ένα καλύτερο μέλλον για την Πατρίδα μας.

-ΑΝΕΡΓΙΑ: Για πρώτη φορά κάποιοι στη χώρα να νοιαστούν για τους άνεργους.

Με αληθινό πρόγραμμα και επιμονή θα καταφέρουμε να μειώσουμε στο ελάχιστο αυτή τη μάστιγα και κυρίως των νέων ανθρώπων. Δεν νοείται Ελλάδα με άνεργη νεολαία!

-Ισχυρή ανεξάρτητη ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ώστε να τελειώνουμε από τις εξαρτήσεις.

Αληθινές επενδύσεις με ευνοϊκό πρόγραμμα προς τους επενδυτές και την επιχειρηματικότητα.

Στήριξη στον τουρισμό και στην αγροτική πολιτική.

-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ επιτέλους.

Επανασύσταση του κράτους με εμπιστοσύνη στους θεσμούς που θα δρουν ανεξάρτητα. Ανώτατη δικαστική εξουσία που θα εκλέγεται από τους ίδιους τους δικαστές κι όχι με ορισμό από την κυβέρνηση.

-ΥΓΕΙΑ/ΠΑΙΔΕΙΑ

Από την αρχή ΝΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.

Έχουμε ήδη ισχυρά προγράμματα για αυτό.

Δεν υπάρχει ελπίδα χωρίς σωστή υγεία και παιδεία.

-ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ στον κόσμο.

Εθνική άμυνα σε υψηλό επίπεδο και ανεξάρτητη αρχή.

Εξωτερική πολιτική ισχυρή που θα στηρίζεται σε μια ισχυρή οικονομία που θα μας δίνει το δικαίωμα της ανεξαρτησίας.

Ελλάδα χώρα που θα σέβονται όλοι.

– Ελευθερία Λόγου.. Βάλλεστε κ. Βόβολη από την στιγμή που εκφράσατε δημόσια την θέση σας στηριζόμενη πάντα στις επιστημονικές απόψεις πολύ μεγάλης μερίδας ιατρών τόσο για την επιβολή της μάσκας στα παιδιά όσο και τα ακραία μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση λόγω της επιδημίας του κορονοιού. Υπήρξε ποτέ στιγμή να μετανιώσατε για όλα όσα υποστηρίξατε;

– Βάλλομαι από άλλους, αλλά με υπερασπίζονται χιλιάδες…εκατομμύρια.

Αυτό μην το ξεχάσετε.

Λογικό και να βάλλομαι από την ώρα που έχουν τεθεί στην υπηρεσία του αφηγήματος τόσα χρήματα του λαού μας.

Ότι έχω πει είναι και ιατρικά λογικό και το λένε χιλιάδες ιατροί σε Ελλάδα (άλλο αν φοβούνται να μιλήσουν δημόσια) & εξωτερικό, η ιατρική είναι ζωντανή επιστήμη με αποδείξεις και αμφισβήτηση και εννοείται πως δεν μετάνιωσα ποτέ που υπερασπίστηκα τους ανθρώπους, τη δημόσια υγεία και το ΔΙΚΑΙΟ.

– Σάλο έχει προκαλέσει στον επιστημονικό Ιατρικό κόσμο η είδηση της Πειθαρχικής Δίωξης σας από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών. Προσωπική άποψη εκφράζω και θέλω να σας ρωτήσω προς τι όλο αυτό από την στιγμή που ουδέποτε έχετε πει κάτι διαφορετικό από αυτό που ισχυρίζεται ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας;

– Αυτό είναι μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της ανεξιλογίας στην πατρίδα μας, μια κακή στιγμή στην ιστορία του ιατρικού κινήματος στη χώρα, μια ΠΡΟΣΒΟΛΗ για κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα που δεν έχει μάθει να κριτικάρεται, να λογοκρίνεται για την ελεύθερη επιστημονική άποψη με ανούσιες λέξεις-μομφή τύπου ’αντιεπιστημονικές‘ ή ‘προσωπικές‘ θέσεις από την ώρα που τίποτα από αυτά που ισχυρίζονται ΔΕΝ τεκμηριώθηκε ποτέ και από την ώρα που πλέον ο ΠΟΥ το γυρίζει και δεν υποστηρίζει το ότι πράττουν.

Πρέπει άμεσα να απεμπλακούμε από αυτό το μαύρο πάρτυ δυσφήμισης της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΛΟΓΟΥ στην χώρα μας.

Ο Έλληνας ιατρός θα μιλά ελεύθερα!

Όποιος φαντάστηκε τη φίμωσή του, κακώς το διανοήθηκε…

– Πώς θέλετε την Ελλάδα μας, τι θα κάνετε για την πατρίδα μας, γιατί ο κόσμος να σας εμπιστευτεί;

– Την Ελλάδα μας τη θέλω ΗΓΕΤΙΔΑ ΔΥΝΑΜΗ αρχικά στα Βαλκάνια.

Υπερήφανους πολίτες.

Με βιοτικό επίπεδο υψηλότερο από ποτέ.

Να μη διανοείται κανείς να την προσβάλλει.

Να μας εμπιστευτεί διότι ΔΕΝ είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί, θέλουμε το πολύ δυο 4ετιες για υλοποίηση του προγράμματος, έχουμε δουλειές και τις αγαπάμε κι ότι κάνουμε το κάνουμε επειδή βαρεθήκαμε τους ‘πολιτικούς‘ που διέλυσαν την χώρα μας.

Δεν ψάχνουμε για θεσούλες ή χρήματα αλλά να ΤΡΟΧΙΟΔΡΟΜΗΣΟΥΜΕ ξανά την χώρα μας.

Θέλουμε να γίνουν οι Έλληνες ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ!

loading...