Εάν , την εποχή που ανακαλύφθηκαν τα ορυκτά καύσιμα , υπήρχε στην Γή μια στιβαρή κυβέρνηση Φιλοσόφων , τίποτα δεν θα πήγαινε στραβά .

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ
Σας κατηγορούν οτι καταστρέφετε τον πλανήτη και σπέρνετε την δυστυχία .
Εδώ όμως προκύπτει το δύσκολο ερώτημα “ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΦΥΣΗ ;”

Η Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων πιστεύει οτι ο πλανήτης δεν δέχεται την επίθεση 10 τραπεζιτών αλλά ενός γιγαντιαίου παρασιτικού οργανισμού που τον ονομάζει “πετρελαιοσκώληκα” . Οι δέκα κορυφαίοι τραπεζίτες , εκατοντάδες δευτεροκλασσάτοι , χιλιάδες βιομήχανοι και στρατιωτικοί , εκατομμύρια χρηματιστές και βουλευτές είναι όλοι τους εξαρτήματα ( όργανα ) του παρασιτικού οργανισμού που θρέφεται απο το πετρέλαιο .
Εάν , την εποχή που ανακαλύφθηκαν τα ορυκτά καύσιμα , υπήρχε στην Γή μια στιβαρή κυβέρνηση Φιλοσόφων , τίποτα δεν θα πήγαινε στραβά . Τα ορυκτά καύσιμα θα έκαναν τον πλανήτη ένα ακόμη καλύτερο μέρος . Η βιοποικιλότητα θα αυξανόταν όπως και το ποσόν της Γνώσης .
Χωρίς το στιβαρό χέρι των Φιλοσόφων όμως τα ορυκτά καύσιμα πήραν την διακυβέρνηση του πλανήτη και δημιούργησαν τον παρασιτικό οργανισμό ( βλέπε λεπτομέρειες στην http://lofos.info/pythas/oil-worm.html ) .

Ο παρασιτικός οργανισμός οδηγεί τον ξενιστή σε θάνατο ( όπως και πολλοί άλλοι παρασιτικοί οργανισμοί που γνωρίζουμε απο την Βιολογία ) . Πολλές φορές όμως ο ξενιστής παράγει αντισώματα και σκοτώνει το παράσιτο .

Στο παρακάτω σχήμα φαίνεται η πορεία της ζωής πάνω στην Γή τα τελευταία 542 εκατομμύρια χρόνια ( όπως την βλέπουμε απο τα απολιθώματα ) . Φαίνεται μια σταθερή αύξηση του αριθμού των ειδών , παρόλα τα “ατυχήματα” που σημειώνονται με κίτρινα και μπλέ βέλη ( πτώσεις μετεωριτών , ηφαιστειακές εκρήξεις κλπ ) .

Εκτός απο τον αριθμό των ειδών βλέπουμε μια σταθερή μείωση της Εντροπίας . Δηλαδή ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρξαν τελειότεροι εγκέφαλοι απο σήμερα ( άνθρωπος και δελφίνια ) .

Ερώτηση : Ποιά είναι πιθανή πορεία της ζωής στο μέλλον ;

Ασφαλώς μπορούμε να υποθέσουμε οτι ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΑΣΗ η ζωή να προχωρήσει σε άλλες μορφές , ακόμη χαμηλότερης Εντροπίας , και ακόμη μεγαλύτερο αριθμό ειδών . Δηλαδή όπως δείχνει η κόκκινη γραμμή στο παρακάτω σχήμα :

Οι τραπεζίτες που διοικούν τον κόσμο όμως έχουν κάνει την γραμμή να κατεβαίνει προς τα κάτω ( μείωση του αριθμού των ειδών λόγω ρύπανσης και καταστροφής των δασών ) . Αυτή η μείωση είναι απαραίτητη γι’ αυτούς διότι έτσι διασφαλίζεται η κυριαρχία τους . Μια κυριαρχία που βασίζεται στην υπερκατανάλωση . Φυσικά για να διασφαλίσουν την κυριαρχία τους και στο μέλλον είναι πρόθυμοι να οδηγήσουν την γραμμή ακόμη χαμηλότερα . Ούτε φυσικά τους αρέσει η ιδέα οτι θα εμφανισθεί άλλο πλάσμα στην Γή με ακόμη καλύτερο εγκέφαλο . Όχι ! Αυτοί θέλουν τα εγγόνια τους και τα δισέγγονα να διοικούν πάντα τον πλανήτη :

Όσοι ανήκετε στην πυραμίδα της Νέας Τάξης καλείστε να προβλέψετε το μέλλον : Θα παράγει η Γή αντισώματα που θα εξοντώσουν τον Πετρελαιοσκώληκα ; Ή θα πεθάνει το γήϊνο οικοσύστημα ( ξενιστής ) ;
Θα φθάσει σύντομα μια στιγμή ( το σημείο “Ε” ) όπου η Φύση θα αντιδράσει θυμωμένη , θα εξαφανίσει τους τραπεζίτες και η γραμμή θα αρχίσει να ανηφορίζει πάλι ;

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό . Στο σχήμα φαίνεται οτι πριν 60 εκατομμύρια χρόνια ο μετεωρίτης του Μεξικού μείωσε απότομα την βιοποικιλότητα στον πλανήτη . Αμέσως μετά , σαν να “θύμωσε” η Φύση , απάντησε με μια ραγδαία αύξηση της βιοποικιλότητας .

Εάν υποπτεύεστε οτι το ηλιακό οικοσύστημα θα νικήσει τον Πετρελαιοσκώληκα , οφείλετε να αλλάξετε στρατόπεδο και να πάτε ( αμέσως ) με την μεριά του νικητή .
Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ένα σχέδιο ΟΜΑΛΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ απο την ηγεσία των τραπεζιτών σε έναν κόσμο υπο την ηγεσία των Φιλοσόφων – Επιστημόνων . “Ομαλή μετάβαση” σημαίνει οτι δεν θα γίνουν σφαγές τραπεζιτών και άλλων νεοταξιτών .

Σχέδιο “Πυρηνικό Άβατον” ( Nuclear Sanctuary Plan )
Οι δέκα κορυφαίοι τραπεζίτες γνωρίζουν ότι οδηγούν τον πλανήτη στην καταστροφή. Ας υποθέσουμε ότι δίνουν τη δύναμη σε εκείνους που μπορούν να σώσουν τον πλανήτη. Οι τραπεζίτες θα πεθάνουν επειδή πάρα πολύ μίσος έχει συσσωρευθεί εναντίον τους. Ως εκ τούτου, προτιμούν να πεθάνουν στο θρόνο και όχι ως κρατούμενοι.
Η δεύτερη βαθμίδα (στην πυραμίδα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης) δεν είναι σε κίνδυνο από το συσσωρευμένο μίσος. Θέλουν να βρεθεί μια σωτηρία για τον κόσμο .
Σε έναν μολυσμένο πλανήτη ούτε οι πλούσιοι μπορούν να ζήσουν .
Μια βαθμιαία απορρύπανση του πλανήτη πρέπει να αρχίσει . Απο τις μικρές χώρες πρώτα .
Όπως ο Αγαμέμνων δολοφονήθηκε απο οικείο πρόσωπο λίγο μετά την νίκη επι των Τρώων , έτσι και οι σημερινοί τραπεζίτες κινδυνεύουν να παραγκωνισθούν απο το χέρι των υφισταμένων τους λίγο μετά την νίκη τους επι του κομμουνισμού .
Μόνο μία αναίμακτη αλλαγή ηγεσίας γνωρίζω : Την μετάβαση απο το Σοβιετικό καθεστώς στην Εποχή Γιέλτσιν . Γιατί δεν χύθηκε αίμα ; Διότι το Σοβιετικό καθεστώς δεν είχε πλέον οπαδούς για να το υπερασπίσουν . Έτσι και η Νέα Τάξη δεν έχει οπαδούς . Μόλις κατατεθεί ένα εναλλακτικό σχέδιο θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος .

Σε όλες τις βαθμίδες της νεοταξικής πυραμίδας υπάρχουν οι δυσαρεστημένοι που απλώς υπακούουν επειδή δεν βλέπουν την εναλλακτική λύση . Η Παγκόσμια Κυβέρνηση Φιλοσόφων όμως ήρθε σαν ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ .
Πολλοί θα σκεφθούν τώρα να λιποτακτήσουν και να έρθουν στο στρατόπεδο των Φιλοσόφων . Φυσικά όποιος έρθει πρώτος θα έχει και τις μεγαλύτερες ανταμοιβές .

Όταν λέμε όμως “Θα έχετε ανταμοιβές” τί ακριβώς εννοούμε ;

Οι Νεοταξίτες που θα έρθουν με το μέρος μας θα κρατήσουν κάποιες μικρές περιοχές του κόσμου που είναι και σήμερα κέντρα πλούτου και καλοπέρασης :

Δηλαδή την Καλιφόρνια , την Ν. Υόρκη , κάποιες περιοχές της Γαλλίας , Γερμανίας και Ηνωμένου Βασιλείου , τα ρωσικά παράλια της Μαύρης Θάλασσας , την Σαγκάη και το Χόνγκ-Κόνγκ .
Θα κρατήσουν και τα πυρηνικά όπλα και όλες τις περιοχές με κοιτάσματα ουρανίου . Οι εγκαταστάσεις εμπλουτισμού του ουρανίου θα κλείσουν και κανείς δεν θα μπορεί να παρασκευάζει ουράνιο για όπλα ή για ηλεκτροπαραγωγή .
Θα κρατήσουν επίσης και τα ουράνιο όλων των πυρηνικών σταθμών ηλεκτροπαραγωγής .

Όλος ο υπόλοιπος πλανήτης θα δοθεί στο Κίνημα της Μιλήτου ( βλέπε http://lofos.info/pythas/miletus.html ) . Το Κίνημα της Μιλήτου θα στρέψει τις περιοχές του προς την αειφορία ( μείωση της κατανάλωσης και του ανθρώπινου πληθυσμού και αύξηση της βιοποικιλότητας ) .

Το Κίνημα της Μιλήτου θα εφοδιάζει τις περιοχές της Νέας Τάξης ( ας τις ονομάσουμε ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΒΑΤΟ – Nuclear Sanctuary ) με υλικά αγαθά για να συνεχίσουν τον καταναλωτικό τρόπο ζωής (πχ ζάχαρη , λάδι , ξυλεία , δέρματα , καύσιμα ) . Θα μπορούν να ζούν ανέμελα καταναλώνοντας συνεχώς και ταξιδεύοντας . Δεν θα χρειάζεται να δουλεύουν ή θα δουλεύουν ελάχιστα . Δεν θα κινδυνεύουν απο το Κίνημα της Μιλήτου διότι θα κατέχουν όλα τα πυρηνικά όπλα . Όσο λιγότεροι είναι μέσα στο Πυρηνικό Άβατο τόσο πιο πολλά υλικά αγαθά θα έχουν . Τα σκουπίδια τους θα τα δίνουν για ανακύκλωση στο Κίνημα της Μιλήτου .

Μετά απο αρκετά χρόνια , όταν πιά θα πεθάνουν τα σημερινά αφεντικά της Νέας Τάξης , θα έχουν ξεχαστεί τα μίση που υπάρχουν ανάμεσα στην νέα Τάξη και το Κίνημα της Μιλήτου . Τα παιδιά των αφεντικών δεν θα έχουν καμμία ευθύνη για τα οσα υποφέρει σήμερα ο κόσμος . Επομένως δεν θα υπάρχει ( απο την μεριά του Κινήματος της Μιλήτου ) η διάθεση για τιμωρία και εκδίκηση .
Τα παιδιά αυτά θα παραδώσουν τα πυρηνικά όπλα και όλοι θα ζήσουν ήρεμα και ευτυχισμένα .

Για να διασφαλιστεί αυτή η ομαλή μετάβαση θα υπάρχει άλλο ένα μέτρο : Οι γυναίκες της Νέας Τάξης θα γεννούν τουλάχιστον ένα παιδί ( η κάθε μία ) που θα έχει βιολογικό πατέρα κάποιον σοφό του Κινήματος της Μιλήτου . Σήμερα είναι εύκολη αυτή η “ροή DNA” με την σπερματέγχυση , το κατεψυγμένο σπέρμα κλπ . Βέβαια θα μπορούν να γεννούν και άλλα παιδιά που θα έχουν βιολογικό πατέρα κάποιον απο την Νέα Τάξη . Έτσι αρκετά απο τα εγγόνια των σημερινών Νεοταξιτών θα είναι και βιολογικά εγγόνια των ηγετών του Κινήματος της Μιλήτου !
Ή θα δίνουν στο Κίνημα της Μιλήτου μερικά κορίτσια που θα γεννιούνται μέσα στο πυρηνικό άβατον και θα παίρνουν νεαρές κοπέλλες που γεννήθηκαν έξω απο αυτό ( εθελοντικά βέβαια ) .
Καμμία διάθεση για εκδίκηση λοιπόν . Απεναντίας , αυτά τα παιδιά ( με το DNA απο το Κίνημα της Μιλήτου ) θα δράσουν σαν “εξομαλυντές” και θα παραδώσουν πιό γρήγορα τα πυρηνικά όπλα διότι θα ποθούν να φύγουν απο τον καταναλωτικό τρόπο ζωής .

Μπορεί κάποιος να σκεφθεί : Είμαστε σίγουροι οτι ο εγγονός των Νεοταξιτών θα παραδώσει τα πυρηνικά όπλα όταν έρθει η ώρα ; Μπορεί να απαιτήσει να τους ταϊζουμε αιώνια .
Τότε το Κίνημα της Μιλήτου μπορεί να θέσει άλλα διλήμματα : Όποιος δολοφονήσει τον εγγονό θα έχει τα προνόμιά του για άλλα 50 χρόνια !

loading...