GEWKWN:Προδώσαμε τον Ιησού Χριστό και φύγαμε από κοντά του.

GEWKWN

Πήρε εντολή ο διάβολος, πήρε την εξουσία, να βασανίσει τους ανθρώπους αλλά και την χώρα αυτή με πείνα και αναρχία….

’’ Τον διώξατε ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, απ’ τη ζωή σας και πορευτήκατε με το σατανά. Με το χρήμα για Θεό σας και την ηδονή και αμαρτία για οδηγό σας.

Η αθεΐα είναι πρώτη στα στατιστικά στοιχεία, στην χώρα αυτή που ήταν αγία. Πόσο αίμα μαρτύρων δεν χύθηκε στα χώματα τα Ελληνικά; Πόσο αίμα ηρώων δεν χύθηκε στα χώματα αυτά;

Και εσείς αντί να είσθε υπερήφανοι, αλλά και ευλαβείς και να τιμάτε αυτόν τον θησαυρό που σας έστειλε ο Θεός, καταπατήσατε, απορρίψατε, χλευάζετε κάθε άγιο και ιερό. Βγάλατε από τη σημαία τον ιερό σταυρό. Βγάλατε από τα σπίτια σας το καντήλι και τον Θεό. Βάλατε στη θέση αυτή αγάλματα με ειδωλολατρική αμφίεση…….. Η χώρα σας κρατά τα πρωτεία σε πορνεία, μοιχεία και μαγεία!  Πόσο πονώ παιδιά μου αγαπητά!  ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ    Οίμος-Αθήνα….

Πήρε εντολή ο διάβολος, πήρε την εξουσία, να βασανίσει τους ανθρώπους αλλά και την χώρα αυτή με πείνα και αναρχία….

 ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπων  λιμοκτονούν καθημερινά, πεθαίνουν κάθε λίγα δευτερόλεπτα ανθρώπινα βρέφη από την πείνα και από αρρώστιες, τις οποίες η ανθρωπότητα θεωρεί ότι τις έχει νικήσει,  ένα μεγάλο μέρος του ανθρώπινου πληθυσμού προσπαθεί να επιβιώσει με ένα δολάριο την ημέρα.

Χιλιάδες συνάνθρωποί μας, που, για να επιβιώσουν, φτάνουν στο σημείο να γίνονται ζωντανά πειραματόζωα των φαρμακευτικών εταιρειών……. φτάνουν στο σημείο να πουλούν  διάφορα όργανα του σώματος τους  για να επιβιώσουν…….

Απαγωγές  παιδιών και εφήβων, για να χρησιμοποιηθούν ως ανθρώπινα ανταλλακτικά…

ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ… Το 2019 421.394 παιδιά εξαφανίστηκαν στις ΗΠΑ, 25.000 στην Αυστραλία, 40.425 στον Καναδά, 21.551 στη Νότια Κορέα, κλπ κλπ….80.000 παιδιά κάθε χρόνο στη Βρετανία.  Συνολικά 250.000 παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο στην Ευρώπη, δηλαδή ένα παιδί κάθε δύο λεπτά

Πολλά από τα παιδιά καταλήγουν ως ανταλλακτικά ………Απάνθρωποι απαγάγουν παιδιά και τα κατακρεουργούν για παράνομες μεταμοσχεύσεις…. τα περισσότερα παιδιά δεν επιβιώνουν,  πεθαίνουν, και τα κορμάκια τους τα πετούν  μέσα σε εγκαταλελειμμένους τάφους, κλπ

Πόσο πουλάνε τα μοσχεύματα;  συκώτι ενός 5χρονου παιδιού, το κύκλωμα ζητά και παίρνει από τον ενδιαφερόμενο 30 χιλιάδες ευρώ, ενώ για κάποια άλλα όργανα, το κόστος κυμαίνεται από 50 χιλιάδες ευρώ έως και 100 χιλιάδες αν για παράδειγμα κάποιος ζητούσε απεγνωσμένα μόσχευμα καρδιάς…

Ζεύγος μάτια: 1.525, Κρανίο: 607, Κρανίο με δόντια: 1.200, Ώμος: 500, Χέρι και Αντιβράχιο: 385, Μισό λίτρο αίματος: 337, Σπλήνα: 508, Στομάχι: 508, Λεπτό Έντερο: 2.519, Νεφρά: 262.000, Χοληδόχος κύστη: 1.219, Δέρμα: 10 ανά τετραγωνική ίντσα, Στεφανιαία: 1.525, Καρδιά: 119.000, Ήπαρ: 157.000.

Είναι θέμα χρόνου, οι επικυρίαρχοι να δικαστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας….Για τα εκατομμύρια των ανθρώπων που πέθαναν εξ’ αιτίας τους από την πείνα,  ……. Από τις αρρώστιες οι οποίες συνδέονται με την χρήση των θανατηφόρων ζιζανιοκτόνων με τον ισχυρισμό της «αυξημένης παραγωγής» …….και με τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, τα οποία είναι γεμάτα δηλητηριώδη χημικά και καρκινογόνες  ουσίες…. Από την βαριά χρήση φαρμάκων σε παιδιά,  εφήβους και σε ενήλικους….. από τα διάφορα εμβόλια (ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ: «Αν κάνουμε μια πραγματικά καλή δουλειά σχετικά με τα νέα εμβόλια….. θα μπορούσαμε να μειώσουμε τον πληθυσμό της γης ίσως στο 10 ή 15 %.» )

 Θα δικαστούν για τη μόλυνση του Πλανήτη που προκάλεσαν τα δικά τους βρόμικα εργοστάσια. Για την αποψίλωση των δασών του Πλανήτη, που προκλήθηκε από την απληστία των δικών τους πολυεθνικών της γης.

Θα δικαστούν διότι εψήφισαν νόμους που επιτρέπουν τις εκτρώσεις, την κτηνοβασία (Γερμανία) την ομοφυλοφιλία την  διαστροφή την ανωμαλία την μοιχεία κλπ

ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ …… 42 εκατ. αμβλώσεις το 2019, μια πραγματική παγκόσμια γενοκτονία,  το 22%  των Ελληνίδων  έχουν κάνει έστω και μία φορά διακοπή κύησης, στην υπόλοιπη Ευρώπη το αντίστοιχο ποσοστό αφορά μόνο στο 2% των γυναικών, μωρά που επιβιώνουν από εκτρώσεις εγκαταλείπονται σε λεκάνες να πεθάνουν παλεύοντας να ανασάνουν.

Στην Ελλάδα έφηβες ξεκινούν τη σεξουαλική τους ζωή πριν τα 17 έτη, ενώ υπάρχουν μελέτες που δείχνουν πως το 73% των εφήβων 14 έως 16 ετών, είχαν μιας κάποιας μορφής σεξουαλική δραστηριότητα…… υπάρχουν αναφορές πως ο ετήσιος αριθμός των εκτρώσεων (Ελλάδα) κυμαίνεται μεταξύ 100.000-150.000, με το 20-25% αυτών, να αφορά νεαρά κορίτσια μικρότερα των 16 ετών…. Το μεγαλύτερο ποσοστό εκτρώσεων στην Ευρώπη έχει η Ελλάδα…….

ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ….. το 15% των αγοριών και το 11% των κοριτσιών στην Ελλάδα  έχουν δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση ή και κακοποίηση ακόμη, στα τρυφερά χρόνια της παιδικής ηλικίας τους.

ΜΑΓΕΙΑ ….  καθημερινά , εκατομμύρια Έλληνες ασχολούνται με την μαγεία,  αστρολογία, ταρω κλπ ,  Ουσιαστικά η ενασχόληση αυτή είναι άρνηση πίστεως καθώς ο άνθρωπος δεν εμπιστεύεται το θέλημα Του Θεού ο οποίος μέσα από το σχέδιο Του επιδιώκει την σωτηρία της ψυχής όλων μας.

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ … Οι έμποροι ναρκωτικών συνήθως οδηγούν τους άβουλους χρήστες ναρκωτικών στην παρανομία στο έγκλημα και στην πορνεία για να εξασφαλίσουν τη δόση τους. Ψυχολογικοί, προσωπικοί, κοινωνικοί και οικονομικοί παράγοντες καθιστούν ιδίως τους νέους ανθρώπους ευάλωτους στη μάστιγα των ναρκωτικών. 

Το υψηλότερο ποσοστό χρήσης ναρκωτικών εμφανίζεται στους μαθητές 15-19 ετών στην Αθήνα (19,2%) και στη Θεσσαλονίκη (19%), σε σύγκριση με τις λοιπές περιοχές (12%) ο εκτιμώμενος αριθμός των χρηστών υψηλού κινδύνου –δηλαδή των χρηστών οπιοειδών ήταν 15.000

“ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ” …. Το νέο “κατηχητικό” αρχίζει από νωρίς το πρωί,  για τη ‘’σύγχρονη’’  νοικοκυρά, μητέρα και σύζυγο,  για να μαθαίνουν από τις αγράμματες και τις ηλίθιες των πρωινών καφέδων τι είναι “must’ και τι δεν είναι, και κάθε εκπομπή που σέβεται τον εαυτό της  ΠΡΕΠΕΙ να έχει και ένα ομοφυλόφιλο στο πάνελ…… Ο ομοφυλόφιλος είναι το απόλυτα προστατευμένο “είδος” της Νέας Τάξης …Μια πραγματική “ιερή αγελάδα” ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ…..

Τα πρότυπα που ξέραμε έφυγαν από τα “χέρια” των ιερέων, των δασκάλων και των γονέων και είναι πλέον στα χέρια ανώμαλων….

Τον άθεο τον θεωρούν   πλέον πρότυπο   ενώ αυτόν που πιστεύει, τον θεωρούν , αφελή, βλάκα και κορόιδο, ο εργαζόμενος, ο οποίος με τον κόπο του εξασφαλίζει ένα τίμιο μεροκάματο, δεν είναι πλέον πρότυπο …Κορόιδο είναι….. Πρότυπο είναι ο κοπρίτης, ο οποίος —με χαρτζιλίκι του μπαμπά, παίρνει ένα sleeping bag και περιμένει επί τέσσερα μερόνυχτα έξω από ένα μαγαζί για  να πάρει από τους πρώτους το πρώτο iPhone  ….,  Πρότυπο δεν είναι πλέον ο πλούσιος, που είναι ευεργέτης της κοινωνίας, αλλά ο διαπλεκόμενος, που γίνεται  πλούσιος εις βάρος της κοινωνίας. Πρότυπο δεν είναι ο γονέας, που μαθαίνει στο παιδί του να είναι τίμιο, δίκαιο και φιλόπονο

Και μετά απορούμε,  εμείς οι υποκριτές και φαρισαίοι γιατί Ο Θεός θα επιτρέψει να γίνουν πόλεμοι, σεισμοί, πείνα, καταστροφές……. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ εκδικητής, Ο ΘΕΟΣ μας είναι Θεός της αγάπης, αυτά όλα που θα γίνουν εμείς τα προκαλούμε με τις πράξεις μας, με τις παραλήψεις μας και με την απομάκρυνση από τον Θεό μας, από την Αγία Τριάδα……

Στην Αρχαία Ελλάδα η μοιχαλίδα μπορούσε να τιμωρηθεί και με θάνατο…… μέχρι και το 1982 στην νεώτερη Ελλάδα εθεωρείτο ως ποινικό αδίκημα,  το 1982 όμως η κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου ψήφισε την άρση της ποινικής δίωξης.

 Δηλαδή κυρίες και κύριοι, ο νόμος πλέον σας επιτρέπει να ξενο….τε  ελεύθερα, δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα, το ου μοιχεύσεις πήγε πλέον περίπατο, μπορείτε ελεύθερα πλέον και με τις ευλογιές του κράτους να χχχχχχ την γυναίκα ο ένας του άλλου και να καταστρέφετε οικογένειες και  παιδιά,  για καλό και για κακό τρέχετε και σε κανένα εξομολόγο ( γιατί είστε καλοί χριστιανοί )  και του φορτώνετε την αμαρτία σας μέχρι την επόμενη φορά……..  Και μετά έχουμε παράπονα από τον ΘΕΟ……

loading...