Διερωτάται κανείς, ποιοι εγκληματίες το επέβαλαν αυτό

Αν είναι έγκλημα να υποχρεώσεις ανθρώπους να αναπνέουν επί 10 ώρες την εκπνοή τους του διοξειδίου του άνθρακα θερμοκρασίας 36 βαθμών κελσίου.

Κύριοι Βουλευτές

Όσον και όλοι κάνουν ότι το ξέχασαν, η θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος είναι 36 – 37 βαθμοί κελσίου. Τόση είναι και η θερμοκρασία της εκπνοής.

Αν είναι έγκλημα να υποχρεώσεις ανθρώπους να αναπνέουν επί 10 ώρες την εκπνοή τους του διοξειδίου του άνθρακα, θερμοκρασίας 36 βαθμών κελσίου. Διερωτάται κανείς, ποιοι εγκληματίες το επέβαλαν αυτό.

Για τα περί προστασίας κτλ με την μάσκα από κορονοϊό, με όμως λογικά και σύμφωνα με τα ανωτέρω σίγουρη πιθανότητα μεγάλης βλάβης της υγείας πολύ μεγάλου μέρους του Ελληνικού πληθυσμού.

Υπενθυμίζεται η σωστή αφού εξάγεται με λογική, γνώμη του καθηγητά κ. Κούβελα.

Αν τα ανωτέρω είναι ορθά, δηλαδή ότι είναι εγκληματικό να υποχρεώσεις ανθρώπους να αναπνέουν σχεδόν συνεχώς το 36 βαθμών κελσίου διοξείδιο του άνθρακα της εκπνοής τους, είναι ακόμα πλέον εγκληματικό αυτό για τα παιδιά,

Συνεπώς αποτελεί άμεσο καθήκον η προστασία των εργαζόμενων και των παιδιών με απαλλαγή από την μάσκα, σύμφωνα με όσα προτείνει ο Καθηγητής Κόυβελας:

«ΒΟΜΒΑ» Πασίγνωστου Έλληνα Καθηγητή Για Τα Τεστ Του Κορωνοϊού – Τι Είναι Η ΥΠΕΡΔΙΑΓΝΩΣΗ,

https://staging.ksipnistere.com/2020/08/blog-post_593.html?fbclid=IwAR3ANw2t1g0x3F10ySoCbkGgH48jCQz_8ZAEx3Kur2RkoL1ZJGXnaP7rJsQ

Προτείνεται όμως η σύσταση επιτροπής Καθηγητών, όχι μόνον λοιμωξιολόγων και όχι μόνον γιατρών, για άμεσα συμπεράσματα για μέτρα προστασίας της υγείας των Ελλήνων.

Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης

loading...