ΓΑΛΛΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ:«Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ, ΤΟ 80% ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ COVID-19»!

ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΗ ΝΟΣΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΥΣ…
ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ
”Εκτιμώ ότι 80 % των διαγνώσεων με covid είναι λάθος κυρίως ως προς τις αιτίες θανάτου”, αναφέρει μάχιμος πνευμονολόγος-
αλλεργιολόγος που έδωσε τη μάχη στην πρώτη γραμμή στην περίοδο αιχμής της κρίσης. 
Αυτή του η εκτίμηση και πολλές άλλες αποκαλύψεις συμπεριλαμβάνονται σ΄επιστολή του που έστειλε στο mediapart που την δημοσιοποιεί στις 3/8/20:
Κυρία, κύριε
Η ζωή μου έγινε μια κόλαση! (σσ.και όχι μόνο η δική σας κύριε)
Επιθυμώ να καταθέσω την μαρτυρία μου αναφορικά με αυτή την επίκαιρη “επιδημία” του covid. 
Η καθαρά ιογενής επιδημία τελείωσε από τέλος Μάη : 0 θάνατοι, κάποιες σπάνιες νοσηλείες, κάποιες ακόμη πιο σπάνιες περιπτώσεις πραγματικά ασθενών.
Έχοντας εργαστεί Μάρτη, Απρίλη, Μάη σε μια υπηρεσία όπου αποθήκευαν τους “ασθενείς” με covid, μπόρεσα να λογαριάσω ότι η πλειοψηφία ανάμεσά τους δεν ήταν μολυσμένοι από τον ιό! 
Εξηγούμαι :όλοι οι ύποπτοι ασθενείς όφειλαν να περάσουν ένα test PCR και μια θωρακική ακτινογραφία (scanner ). Σχεδόν οι μισοί είχαν αρνητικό τεστ PCR ,αλλά αντίθετα όλοι οι ακτινολόγοι συμπέραιναν με τον ίδιο τρόπο : εικόνες-αποτυπώσεις συμβατές με μια λοίμωξη covid. 
Κι ο ασθενής μεταφερόταν στην υπηρεσία των “covid”.Ευτυχώς γι αυτούς δεν υπήρχαν τόσοι πολλοί αλλιώς δεν σας λέω τι εκατόμβη θα γινόταν.
Αυτοί οι “περιβόητοι” ακτινολόγοι έβλεπαν μόλυνση covid στα scanners, αφού έπαιρναν τις φούσκες εμφυσήματος για covid, περνούσαν για covid από τις βακτηριακές πνευμονίες ως πνευμονιόκοκο κλπ Αληθές. Γνωρίζοντας πώς να ερμηνεύσω τις θωρακικές ακτινογραφίες , καλύτερα από αυτούς προφανώς, μπορώ να το πιστοποιήσω.
Κάτι άλλο που δεν μπορώ πια να καταπιώ (ν΄αποκρύψω) : η πνευμονική αλλοίωση μέσω covid είναι η κυψελίδα. Πρόκειται για μια υπερβολική αντίδραση του οργανισμού κατά ενός επιτιθέμενου. 
Όλες οι κυψελίδες εξελίσσονται σύμφωνα με τον ίδιο πίνακα ,με μερικές έτοιμες λεπτομέρειες. Γνωρίζουμε εξ ανέκαθεν τις κυψελίδες και ξέρουμε πως να τις αντιμετωπίζουμε: πολύ ισχυρή δόση κορτιζόνης ! αλλά κάποιοι ανόητοι που ξέχασαν τις σπουδές τους στην Ιατρική σε 5′ συμπεριλαμβανομένων Καθηγητών, απαγόρευσαν την κορτιζόνη με κίνητρο ότι αυτή θα έκανε να πέσει το ανοσιοποιητικό. 
Αυτοί οι ίδιοι ανόητοι ξέχασαν ότι η κορτιζόνη αποδυναμώνει τις άμυνες ,μετά από παρατεταμένη πολλών μηνών διαρκή θεραπεία και μάλιστα με τρόπο μετριοπαθή και σε αυτή την περίπτωση.Αυτή δεν είναι χημειοθεραπεία! Αυτοί οι Ανόητοι για πόσους θανάτους ευθύνονται; Eκατοντάδες; Χιλιάδες; 
H κυψελίδα είναι αναστρέψιμη υπό την προϋπόθεση ότι θ΄αντιμετωπιστεί νωρίς με κορτιζόνη. Είναι η αλλοίωση προ-ίνωσης που είναι οριστική. Πόσες ινώσεις προκλήθηκαν εξ αιτίας αυτών ων Ανόητων; Μικρή πληροφορία : η κορτιζόνη είναι μέρος τώρα της άμεσης θεραπείας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΟΙΜΟΣ- ΑΘΗΝΑ





loading...