ΟΙ ΆΓΙΟΙ ΤΌΠΟΙ ΕΚΠΈΜΠΟΥΝ ΣΉΜΑ ΚΙΝΔΎΝΟΥ.-SOS-

Γράφει ο Βαλκανίδης Δήμος tamystikatoubaltou.blogspot.

Θα επιθυμούσα για πολλοστή φορά να σας ενημερώσω, υπενθυμίζοντας εν πολλοίς, ότι το εν λόγω ημέτερο τοπικό [απαγορευμένο] τρόπος του λέγειν ασφαλώς, blog tamystikatoubaltou, δημιουργήθηκε συμβολικώς πάντοτε, ανήμερα του Μακεδονικού Αγώνος, εν έτη του 2012. Εν τω μεταξύ, ώστε να προβάλει προς τον έξω κόσμο, προφανώς με τις πάρα πολύ περιορισμένες δυνατότητες της επικοινωνίας του, εντελώς ξεχασμένα και πλήρως περιθωριοποιημένα, άκρως απομονωμένα, Εθνικά και συνάμα Ορθόδοξα Χριστιανικό Πρότυπα, διαχρονικών Αξιών και εν δυνάμει επικείμενων Οραματισμών. Εν συνεχεία ένα από αυτά τα Πρότυπα, θα σας αναδείξουμε με την Χάρη του Τριαδικού και Τρισυπόστατου Αδιαίρετου και Ομοούσιου Θεού της Αγάπης, στο εν λόγω παρόντα κείμενο. Εν προκειμένω, παρόλο το πέρας της ηλικίας του, θέλοντας και μη, υπέργηρος πλέον εν μέρει, μόνο στο φθαρτό σαρκικό σώμα του σαρκίου, αλλά Νεότατος και Ατρόμητος, Θαρραλέος εν πολλοίς, στο Πνεύμα του Φρονήματος της Ορθοδόξου Πίστεως, λέγεται Αρχιμανδρίτης Ιουστίνος, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Φωτεινής στο Φρέαρ του Ιακώβ της Παλαιστίνης, εδρεύοντας εις τους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων. Παράλληλα το εν λόγω διαχρονικότατο Ιερό Προσκύνημα, ανήκει στο Ελληνικό Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων, καθώς διακονεί και Ποιμάνει τα Άγια αυτά Προσκυνήματα, 60 ολόκληρα συναπτά έτη, άρα μία ολόκληρη ζωή. Εν αντιθέσει όμως αλγεινώς, δέχθηκε περισσότερες από 35 αποκρουστικές βάρβαρες δολοφονικές επιθέσεις, είτε με μαχαίρι, είτε με τα όπλα, απόπειρες εναντίον του, από μισαλλόδοξους φανατικούς Σιωνιστές Εβραίους, ώστε να τον τρομοκρατήσουν θέλοντας και μη, απομακρύνοντας τον, εκτοξεύοντας του ακόμη και στρατιωτικές χειροβομβίδες προς το πρόσωπο του προς εκφοβισμό. Εν γένει τον ονόμασαν οι τοπικοί Άραβες Μουσουλμάνοι Παλαιστίνιοι, ως ο Προστάτης των Φτωχών, καθώς τους διαμοίρασε πολλαπλώς, στην εμπόλεμη περίοδο του Πολέμου, 6.000 τσουβάλια με αλεύρι, ώστε να επιζήσουνε από τον υποσιτισμό που τους διέτρεχε, καθώς τα προμηθεύτηκε τα ανάλογα χρηματικά ποσά από την Ελλάδα. Επιπροσθέτως τον Γιασέρ Αραφάτ, Πρόεδρος των Παλαιστινίων, ενημερώθηκε για το ανδραγάθημα του, και τον επισκέφθηκε για να τον ευχαριστήσει εγκαρδίως, ενώ μόλις του παρέδωσε μία επιταγή με χρήματα, αρνήθηκε να τα εισπράξει. Επειδή τότε, εάν ενέκυπτε υποκύπτοντας στα εν λόγω χρήματα, αναγκαστικά στο Φρέαρ του Ιακώβ, που το προσκυνούνε και οι Τρείς Μονοθεϊστικές Θρησκείες, του Ορθοδόξου Χριστιανισμού, των Μουσουλμάνων και των τοπικών Εβραίων, θα είχαν δικαιώματα μετέπειτα δια της ανταμοιβής, όμως τον απέσπασε το Άγιο Προσκύνημα μετέπειτα από 235 χρόνια, μη Ορθοδόξου Παρουσίας, του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, καθώς του το εζήτησε διπλωματικώς.

Εν γένει όμως οι χειροβομβίδες δεν έσκασαν, δια της σεβαστής Προλήψεως Προνοίας του Θεού, και αποφυγής του επικείμενου ορατού Κινδύνου. Εν τω μεταξύ, ώστε να τον κομματιάσουν περαιτέρω, επειδή τον Προστάτευε εμφανώς, άλλωστε πολλαπλές φορές τον είδε ολοζώντανο, το σκήνωμα του το άφθαρτο, να τον εμψυχώνει, και να μην φοβηθεί ώστε να τα εγκαταλείψει φεύγοντας άρον, άρον, δια του εύλογου φόβου, πανικού καθώς θα προήλθε. Διότι θα τον προστατεύει, ο Προκάτοχος του ο Άγιος Φιλούμενος, ώστε να μην αποχωρήσει από τα Άγια Αυτά Προσκυνήματα, των Αγίων Τόπων, τα διαχρονικώς Ελληνικότατα του Ελληνικού Οικουμενικού Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων. Επιπροσθέτως το Προσκύνημα του Φρέαρ του Ιακώβ, θεωρείται διαχρονικό Ιερό Προσκύνημα, και για τις Τρείς Μονοθεϊστικές Θρησκείες, της εν λόγω περιοχής, τους Ορθοδόξους Χριστιανούς, τους Τοπικούς Εβραίους της Παλαιάς Διαθήκης, αλλά και τους Μουσουλμάνους Άραβες Παλαιστινίους ή Πέρσες ακόμη και Τούρκους, εις μάτην όμως. Αφενός μεν, επειδή ο Σεβάσμιος Γέροντας Αρχιμανδρίτης Ιουστίνος, με καταγωγή της γενέτειρας του, από το Νησί των Φαιάκων την Κέρκυρα, τον Προστατεύει σαφώς το Σωτήριο Άγιο Πνεύμα, εξολοκλήρου ολοκληρωτικά καθολικώς διαχρονικώς. Εν τούτοις, για αυτό άλλωστε, κατάφερε και επέζησε όλα αυτά τα χρόνια αξιοπρεπώς, στην αποπνικτική έντρομη εν πολλοίς, εμπόλεμη κατάσταση της ζώνης, που δημιούργησαν οι μισαλλόδοξοι Σιωνιστές Εβραίοι εναντίον του, ώστε να τον τρομοκρατήσουν, παρόλο τις αναρίθμητες τρομοκρατικές επιθέσεις που δέχθηκε εις βάρος της ζωής του. Αφετέρου δε, ενώ πάντοτε υπήρξε απελπιστικά ολομόναχος στην κυριολεξία, ως ένας κούκος που όμως δε φέρνει την άνοιξη δυστυχώς, να αντιμετωπίζει ενώπιον ενωπίω αξιοπρεπώς σθεναρώς, τους επίδοξους πολλαπλούς βαρβάρους φονιάδες του, Σιωνιστές Εβραίους ως επί το πλείστο. Εν ταύτα, χωρίς βοήθεια έμπρακτης χειροπιαστής ουσίας συμπαραστάσεως, αρωγής από κανέναν, αλλά και από πουθενά, αδρανώντας αλλά και αδιαφορώντας πλήρως, υποτονικά φοβικά δολίως κινούμενοι, εντελώς για την εν γένει ζωή του.

Επιπροσθέτως, είτε αυτό αφορά από το Επίσημο Ελληνικό Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων, είτε από το υποτιθέμενο Ορθόδοξο Χριστιανικό Ελεύθερο Ελληνικό Κράτος. Ως εκ τούτου, εκτός βεβαίως του Παντοδύναμου Ελεήμων και Οικτίρμον Θεού της Αγάπης, δια του Εσταυρωμένου και Αναστημένου Ιησού Χριστού, του Θεανθρώπου καθώς τον συμπαραστέκεται εσαεί πολλαπλώς, λέγοντας και τονίζοντας συνεχώς, Ζει Κύριος ο Θεός. Εν τω μεταξύ, βλέπετε το φέρνει βαρέως, να το εγκαταλείψει φοβικά, αφήνοντας το, στους φανατικούς Σιωνιστές Εβραίους, το Ιερό Προσκύνημα του Φρέατος του Ιακώβ της Αγίας Φωτεινής, το Ελληνικότατο δια του Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων, αφού υπήρξε ο αντικαταστάτης του σύγχρονου Μάρτυρα, και Ομολογητή της Ορθοδόξου Αμώμητης Πίστεως μας, του Αγίου Φιλουμένου. Εν ολίγοις ο προκάτοχος του, είναι ένας Επισήμως Αναγνωρισμένος Σύγχρονος Ομολογητής και Άγιος της Ορθοδόξου Πίστεως μας, άρα δεν μπορούσε να τον αποποιηθεί και να απομακρυνθεί κακήν κακώς βιαίως, λόγω φόβου, από το εν λόγω Ιερό Προσκύνημα, όταν διαθέτει τέτοια Μεγάλη Ιστορική Διαδρομή παρακαταθήκης Κληρονομιάς. Εκ του διαχρονικού του ιστορικού γίγνεσθαι, ο οποίος κατακρεουργήθηκε βαναύσως αγρίως, στις 29 Νοεμβρίου του 1979, μέσα στον Ιερό Ναό του Φρέατος του Ιακώβ, της Αγίας Φωτεινής, την ώρα που τελούσε τον εσπερινό της Αγάπης ολομόναχος ως είθισται, αλλά και απροστάτευτος, από φανατικούς Ραβίνους Σιωνιστές Εβραίους, εισβάλοντας ακαριαίως, και δολοφονώντας τον αγρίως βαναύσως καταπτύστως, με αιματοπότιστες 36 τσεκουριές, αποκεφαλίζοντας τον και αποκόπτοντας τον όλα τα μέλη του σώματος του. Σας προτρέπω ανεπιφύλακτα, να αναγράψετε στο διαδικτυακό κανάλι του youtbe, Φρέαρ του Ιακώβ, Αρχιμανδρίτης Ηγούμενος Ιουστίνος της Ιεράς Μονής της Αγίας Φωτεινής, και θα διαπιστώσετε περίτρανα, πως αγωνίζεται ολομόναχος Θαρρετά αξιοπρεπώς, το Λιοντάρι του Θεανθρώπου Σταυροθέντα και Αναστημένου Χριστού μας, εν προκειμένω, αυτόν τον αέναο Μαχητή της Ορθοδόξου Πίστεως, ως κατεξοχήν Προτύπου μάχιμου Αρχιερέως. Παράλληλα, θα διαπιστώσετε, ότι αγωνίζεται με νύχια και με δόντια, να μεταλαμπαδεύσει εμφυσώντας αλλά και περιφρουρώντας εν πολλοίς, τα Πρωτοτόκια, την Ορθόδοξη Πατροπαράδοτη Πίστη των Οικουμενικών Πατέρων μας, στην κυριολεξία μέσα στην φωλιά του λύκου, στους φανατικούς Εβραίους Σιωνιστές, από τον εν λόγω Σεβάσμιο Αγιοταφίτη Γέροντα Αρχιμανδρίτη Ιουστίνο.

Εν συνεχεία κρούοντας εν δυνάμει την καμπάνα του μη εφησυχασμού, ότι εν γένει, όλα τα Άγια Προσκυνήματα των Αγίων Τόπων της Ιερουσαλήμ, και πέριξ της Αγίας Θεοβάδιστης γης της Σιών, που βρίσκονται στην δικαιοδοσία του Οικουμενικού Ελληνικού Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων, έχουν άμεση ανάγκης Ελληνικής παρουσίας και προστασίας, προφανή έλλειψη από έμψυχο Ανθρώπινο Ορθόδοξο Μοναχικό δυναμικό, προσωπικό, λόγω εμφανέστατης λειψανδρίας. Γι΄ αυτό και σπαρακτικά εκλιπαρεί επειγόντως, να προστρέξουνε άμεσα, όσο ακόμη είναι νωρίς, καινούργιοι νέοι ζηλωτές Έλληνες Ομολογητές της Ορθοδόξου Πίστεως μας, αγωνιστές μάχιμοι Καλόγεροι-Μοναχοί, ώστε να τα επανδρώσουν τα Πανάγια Ελληνικά Προσκυνήματα των Αγίων Τόπων, που μας ανήκουν διαχρονικώς, εις την Ελληνική ταυτότητα μας. Διότι οι παλαιοί υπέργηροι Μοναχοί Αγιοταφίτες της αδελφότητος, πλέον λόγω γήρατος δεν επαρκούν διόλου, καθώς δεν ξεπερνούν τους εν συνόλω μόλις 100 εις τον πενιχρό αριθμό, εν αντιθέσει όμως, όταν εκδημήσουν εις την Άνω Θριαμβεύουσσα Ιερουσαλήμ, αυτή η εμφανώς πολύ περιορισμένη αδελφότητα, δεν υπάρχουν αντικαταστάτες τους αλγεινώς. Εν τέλει βροντοφωνάζει από τα βάθη της ψυχής του, ως απέλπιδα σπαρακτική δύναμη, να μην επανδρώνουν άλλο οι επίδοξοι Μοναχοί Αγιορείτες, το Άγιο Περιβόλι της Παναγιάς του Αγίου Όρους, καθώς διαθέτει υπερπληθώρα πλέον Μοναχών εκεί ή και τα Μετέωρα. Εν ταύτα, και να προστρέξουν Επειγόντως άμεσα, προς τα Πανάγια Προσκυνήματα των ΑΓΊΩΝ ΤΌΠΩΝ της Ιερουσαλήμ, καθώς εκπέμπουν Σήμα Κινδύνου εν πολλοίς SOS, που ανήκουν στο Ελληνικό Οικουμενικό Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων, επειδή τους έχει άμεση ανάγκη προστασίας τους, και αρωγής, αλλιώς θα τα χάσουμε με την πάροδο του χρόνου, θέλοντας και μη λόγω γήρατος και λειψανδρίας. Εν κατακλείδι έφερε εναργέστατο παράδειγμα, τον διαχρονικό Περικαλλή Μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας, που εδρεύει στην σκλαβωμένη Κωνσταντινούπολη, όταν αναπολούμε πως, πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα είναι, λέγοντας αντιστοίχως, πως είναι μόνο θέμα χρόνου δυστυχώς, εάν δεν επανδρωθούνε άμεσα, τα Πανάγια Προσκυνήματα των Αγίων Τόπων στην Ιερουσαλήμ, από καινούργιους Μοναχούς νέους Καλόγερους Έλληνες, θα τα χάσουμε θέλοντας και μη. Τότε τα ίδια εναργέστατα θα λέμε, μετέπειτα κλαίγοντας, και για τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στα Ιεροσόλυμα, το Μέγιστο Προσκύνημα της Χριστιανοσύνης, που της σήμερον Ανήκει εξολοκλήρου στο Ελληνικό Οικουμενικό Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων, ενώ δεσπόζει αγέρωχα σε περίοπτη θέση και η Ελληνική Γαλανόλευκη Σημαία, δείγμα ότι μας Ανήκει, και ο νοών νοείτω.

Πέτα την ανθρωπιά σου και από τον αφέντη πιάσου και όταν σε φτύσει αυτός να κάθεσαι σκυφτός και θα έχεις τα πρωτεία στην σάπια πολιτεία-κοινωνία.
Λέμε δυνατά αυτά που οι άλλοι ψιθυρίζουν.
Ο λάτρης της Ελληνικής ιστορίας ο Βαλκανίδης  Δήμος εκ Κουφαλίων.  

loading...