«Αυτό είναι τρελό, δεν μπορώ»! – Η Michelle Obama εξομολογείται το πώς βιώνει την εμμηνόπαυση

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα που ταλαιπωρεί εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως.
Άλλο ένα μοναδικό podcast, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το βράδυ της Τρίτης, από τη Michelle Obama, η οποία αυτή την φορά καλεσμένη είχε την Sharon Malone , μια μακροχρόνια φίλη και γυναικολόγο με έδρα την Ουάσινγκτον.

Οι δύο γυναίκες μίλησαν για το θέμα της εμμηνόπαυσης το οποίο αρκετές φορές θεωρείται ταμπού και οι γυναίκες προσπαθούν να το κρύψουν.

Μάλιστα η Michelle Obama μίλησε για αυτό και περιέγραψε την δική της εμπειρία με την εμμηνόπαυση και θυμήθηκε και μια ιστορία στην οποία βρισκόταν στο Marine One, το προεδρικό ελικόπτερο και άρχισε να έχει εξάψεις.

«Όλες μας το περνάμε, αλλά κάνουμε σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Ήταν σαν κάποιος να είχε βάλει έναν κλίβανο μέσα μου και να τον ”φούντωσε”. Και τότε όλα άρχισαν να λιώνουν. Και σκέφτηκα: ”Αυτό είναι τρελό, δεν μπορώ, δεν μπορώ να το κάνω αυτό”. Αυτό που περνά το σώμα μας είναι φοβερό. Είναι σημαντικό να το κατανοήσει αυτό η κοινωνία, γιατί όλες μας το περνάμε, αλλά κάνουμε σαν να μη συμβαίνει», είπε χαρακτηριστικά.

loading...