GEWKWN:”ΟΤΑΝ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ’’

GEWKWN

ΑΓΙΟΡΙΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ : “ΟΤΑΝ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ”

Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, Η ΚΑΤΗΦΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ, δεν αντέχουμε τις προδοσίες εναντίον του Έθνους, εναντίον Του Χριστού, δεν αντέχουμε να μας απειλούν με πόλεμο ο κάθε βάρβαρος τούρκο-μογγολος, και η επίσημη Ελλάδα να σιωπά, δεν αντέχουμε να βλέπουμε την Αγία Σοφία να την μετατρέπει σε τζαμί, μια χώρα – Βρυκόλακας, που δεν πρέπει να υπάρχει και πρέπει να εξαφανιστεί απ’ το χάρτη της Υδρογείου… μια ‘’χώρα’’ που έχει πιει το αίμα άλλων εθνών και φυλών επί 700 χρόνια,

Δεν αντέχουμε την εξαφάνιση κάθε ελληνικού στοιχείου στα κατεχόμενα εδάφη στην Κύπρο, μια βόλτα αρκεί να κάνει κανείς στα κατεχόμενα χωριά και πόλεις για να αντικρίσει το αποκρουστικό θέαμα από τα κατεστραμμένα προαύλια εκκλησιών, τα ερειπωμένα σπίτια, τις λεηλατημένες εκκλησίες να έχουν μετατραπεί σε τουαλέτες, στάβλους, πιτσαρίες και μπαράκια…

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα αιμοσταγές, αδίστακτο, επεκτατικό κράτος, χωρίς φραγμούς, που περιφρονεί και αγνοεί κάθε διεθνή αρχή δικαίου και κανόνα συμπεριφοράς.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ δυνατόν να… αγαπήσεις τον κατακτητή, τον εισβολέα και τον βιαστή σου, τον σφαγέα και τον δολοφόνο σου, τον άρπαγα και τον εξολοθρευτή της κληρονομιάς και της ιστορίας σου;

Δεν αντέχουμε τους « φίλους « και « σύμμαχους  μας « να συντηρούν ένα καθεστώς που θεμελιώθηκε στους διωγμούς και στο αίμα εκατομμυρίων ανθρώπων, που είχαν την ατυχία να βρεθούν στο διάβα των Τούρκων.  Οι δε «σύμμαχοί» μας τούς χειροκροτούν και τους επευφημούν.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ “ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ” …ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ, ΑΝΑΖΗΤΑ ΜΙΑ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, ΕΝΑ ΛΙΜΑΝΙ …

Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ………………

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ( ΤΟΥ GEWKWVN ): ‘’ Σας το έχω πει άπειρες φορές, ότι Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ, βεβαίως και όλου του κόσμου, αλλά ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ! (ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)

ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ  ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ  ΣΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο  ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

Θυμάστε που διαβάσατε στην αποκάλυψη, ότι Ο Χριστός έδωσε ξύλο όμοιο με ράβδο στον Ιωάννη ( τον Ευαγγελιστή) και του είπε :

ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΟΝ ΝΑΟΝ ΑΥΤΟΝ ( ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΘΕ ΕΣΕΙΣ, αυτό έγινε διότι η πίστη για Τον Θεον , στην χώρα σας γεννήθηκε !!!  ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ…..

ΝΑΙ δεν αποκτήθηκε, ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ !      ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΩΣ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ, ΩΣ ΠΙΣΤΙΣ !  ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ ΩΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΩΣ ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΑ !

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΣΑΣ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Σημείωση GEWKWN : Τι μας λέει εδώ ο Χριστός και Θεος μας, ότι η πιστις για Τον Θεον , γεννήθηκε   στην χωραν μας …….προσέξτε τι λέει μετά…. ‘’ δεν αποκτήθηκε, ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ !

‘’Εσείς αρχοντόπουλα προσέξτε να μην ξεχνάτε ποτέ Τον Θεον, διότι ανήκετε σε Αυτόν….Δωρον για τον Θεον είναι οι προσευχές σας και η πίστη σας, και δώρον από Τον Θεον, θα είναι οι πράξεις Του Χριστού, και οι πράξεις Του Πατέρα Του και των Αγίων του.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ( ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ) ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ !

Προσευχηθείτε με λόγια που βγαίνουν μέσα από τα σπλάχνα σας, σας έδωσε ποτέ Ο Χριστός προσευχή που δεν καταλάβατε ;  αυτές τις προσευχές που βγαίνουν από την καρδιά σας θέλει Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.

Μην ψάχνετε να βρείτε τα ωραιότερα λόγια για να προσευχηθείτε, διότι Ο Χριστός τα ακούει μεν, αλλά δεν βγαίνουν από την ψυχην σας.’’

Ο Χριστός γεννήθηκε σε ένα σκοτεινιασμένο μέρος…….. γιατί ;   που θα γεννιόταν ;     στο Φως ; αφού φως είναι Ο Ίδιος , ΓΙΑ  ΝΑ ΦΩΤΙΣΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ !

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ Η ΘΕΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, ΩΣ ΘΕΟΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΕΙ.

Εκτός από τον Θεϊκό Του Θρόνο που είναι  στον Ουρανό, έφτιαξε κάτω στην γη τον Θρόνο του Φωτός, που είναι η ΕΛΛΑΔΑ, γι’αυτό και την ονόμασε …ΕΛ !

ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ( ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ) ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΓΑΛΙΑΣΑΝ, ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΗ Η ΠΙΣΤΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΣΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΙΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ.

Εκεί που γεννήθηκε το Φως Του Θεού, εκεί που έριξε τις ακτίνες του Φωτός, εκεί γεννήθηκε και Ο ΥΙΟΣ του. ( ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΥΤΟ )

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία η βλασφημία η αμφισβήτηση, ότι οι Έλληνες ήταν οι πρώτοι που αναγνώρισαν Τον Χριστό, Τον αναγνώρισαν διότι ήταν δικός τους

Το Θεϊκό αίμα, τράβηξε το αίμα, το Θεϊκό Φως τράβηξε το Φως, δεν σας κάνει εντύπωση που οι μεγαλύτερες ομιλίες των Αποστόλων έγιναν εντος της Ελλάδος, στην γη της Επαγγελίας ;   οι Απόστολοι δίδαξαν τους Έλληνες, ως πρώτους χριστιανούς στον κόσμο, γιατί ο Απόστολος Παύλος πέρασε από την Κρήτη και μετά πήγε στην υπόλοιπη Ελλάδα ; δεν αναγράφετε αυτό, αλλά  αυτή είναι η αλήθεια. Γιατί ;

Βρείτε μου, μια οποιαδήποτε χριστιανική χώρα , που να έχει τόσες εκκλησίες Της Παναγίας, άραγε, γιατί τόση τιμή σ’αυτην Την Γυναίκα, σ’αυτην εδώ την γη ;

Αυτά σας τα λέγω για να βγουν οι αμφιβολίες από το μυαλό σας……..

ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΘΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ.

Θα ζητήσουν όλοι ταπεινά συγγνώμη από τους Έλληνες, διότι ΟΙ έλληνες είναι το πλούσιο φως Του Θεού, πώς να γίνει ; να σβήσουμε αυτό το φως;  ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ !  να σβήσουμε τον Λογον Του Θεού ;  δεν σβήνει , να σβήσουμε την μνήμην του Έλληνα ;  δεν σβήνεται η μνήμη του Θεού ( δηλ. η λογική, η σοφία, κ.λ.π )

Ότι σας λέγω, δεν το λέγω για να υπερηφανευτείτε , αλλά για να γνωρίζετε και για να αγωνιστείτε για την γνώσιν σας, τις ρίζες σας, τον Θεον σας και για την Μητέρα σας, που Ο Θεός Πατέρας και Ο Υιός Του έχουν αφήσει εδώ στην γη για να σας προστατεύει.

Θα σας πω και ένα τελευταίο :  βρείτε μου οποιαδήποτε χώρα , εκτός από την Ελλάδα, που να μπαίνεις σε τόσα πολλά μέρη και να θεραπεύεσαι  ( προσκυνήματα, θαυματουργές εικόνες. )

loading...