ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΜΑΣΚΟΚΡΑΤΙΑΣ

Έχουμε αντιληφθεί πως πλέον ζούμε για τα καλά μια ταινία επιστημονικής φαντασίας. Παντού βλέπουμε φαινόμενα και συμπεριφορές που δεν είχαμε δει ούτε από το σινεμά τα προηγούμενα χρόνια. Κι ενώ βλέπουμε τους περισσότερους να τα δέχονται, κοιτώντας καλύτερα καταλαβαίνουμε πως ένας μεγάλος αριθμός το κάνει μόνο επειδή νιώθουν μόνοι απέναντι στον κρατικό εκβιασμό.
Την ίδια στιγμή όμως σε όλο και περισσότερα μέρη του κόσμου βλέπουμε να συμβαίνει αυτό που πάντα καταλαβαίναμε πως ήταν το σημαντικότερο που μας έλειπε. Επιστήμονες αλλά και άνθρωποι από κάθε τομέα της κοινωνίας αρχίζουν να έρχονται κοντά και να συνεργάζονται με σκοπό την απελευθέρωση όλων μας. 
Τέτοια γεγονότα μας υποδεικνύουν όχι μόνο πως “υπάρχει φως στον ορίζοντα” αλλά και ότι αυτή η τόσο ολοκληρωτική εποχή που ζούμε ίσως τελικά αποτελέσει την αφορμή οι άνθρωποι να αφυπνιστούν ουσιαστικά.
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΣΟ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. O διαμοιρασμός δεν είναι απαραίτητο να γίνει δημόσια. Μπορείς να το μοιραστείς και μέσω μηνυμάτων και email με όσους έχουν καταλάβει ή έχουν δείξει ότι υπάρχει ελπίδα να καταλάβουν.

loading...