ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑ ΠΑΘΟΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!!!

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΕΤΑΙΡΙΑ) ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!




15 ΒΙΝΤΕΟ

O Robert F. Kennedy : μαχόμαστε κατά της βιολογικής ασφάλειας του Bill Gates, την άνοδο της αυταρχικής επιτήρησης και του
πραξικοπήματος με σπόνσορα την Pharma κατά της δημοκρατίας.

Το Βερολίνο σείεται από μέγα πλήθος κατά της Παγκόσμιας Δικτατορίας…..

O Robert F. Kennedy Jr ανακοίνωσε πως θα δώσει δυναμικό παρόν σήμερα (χθες) στην γιγαντιαία κινητοποίηση στο Βερολίνο κατά της” βιολογικής ασφάλειας του Bill Gates, την άνοδο της αυταρχικής επιτήρησης και του πραξικοπήματος χρηματοδοτούμενου από την Pharma κατά της δημοκρατίας.”

”Στο Βερολίνο λανσάροντας το @Childrens HD Ευρώπη. Αύριο θα μιλήσω στο πιο μεγάλο πλήθος στη γερμανική ιστορία.

Αναμένουμε πάνω από 1.000.000 άτομα να διαμαρτυρηθούν κατά του προγράμματος βιολογικής ασφάλειας του Bill Gates, την άνοδο της αυταρχικής επιτήρησης και του πραξικοπήματος χρηματοδοτούμενου από την Pharma κατά της φιλελεύθερης δημοκρατίας…”

Από το Βερολίνο ο ίδιος δηλώνει: « φοβάμαι για τη χρήση αυτού του τρόμου για ν’ασκήσουν την αρχή και τον έλεγχο επί της κοινωνίας …»« όταν ήμουν παιδί πίστευα ότι αυτό δεν θα συνέβαινε παρά σε εκατοντάδες χρόνια αλλά αυτό γίνεται τώρα και η γενιά μας ξεσηκώνεται να το σταματήσει .»

Στην τοποθέτησή του ο Robert F. Kennedy,τόνισε: “Θέλουμε ειδικούς που ν΄ασχολούνται με τη υγεία των παιδιών μας και όχι με τα κέρδη της φαρμακοβιομηχανίας ή με τον έλεγχο τον ασκούμενο από τις κυβερνήσεις!”

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TΑ BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...