ΑΛΗΘΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗ:Ας τα έχει αυτά υπ όψη του ο κι. Ερνττογάν!

Ανέκαθεν ο Θεός όλων των όντων και των φυλών όλης της Γης αλλά και πέραν αυτής, Ήταν και είναι ΕΝΑΣ: Το Σύμπαν, το σύνολο της ενέργειας.

Αυτό υποστηρίζει στην έρευνά του ο δημοσιογράφος ερευνητής Βασίλης Κουτουζής – υπό έκδοση με τίτλο ΑΛΗΘΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗ.Και διυκρινίζει:

ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ

Όλοι μας έχουμε έναν Πατέρα, έναν Δημιουργό,κάτι που παραδέχεται και ο Βούδας, ο οποίος μας δημιούργησε =το Σύμπαν, το σύνολο της ύλης και της ενέργειας.Εν τούτοις δεν είναι σκόπιμο να δημιουργηθεί μια παγκόσμια ανθρωπότητα μια παγκόσμια θρησκεία,- η θρησκεία είναι η πιο ταπεινή ερμηνία των μυστηρίων του Σύμπαντος- και να καταργηθεί η ατομική ιδιοτυπία, εφυία, δημιουργικότητα – κάτι τέτοιο θα ήταν αρκετά ανιαρό- . Οι λαοί πρέπει να βαδίζουν και να εξελίσσονται, ο καθένας στο όνομα του Θεού του, έτσι όπως τον αντιλαμβάνεται στο χώρο που γεννήθηκε ή ζει., χωρίς να παραγνωρίζει τη ίδια γεννεσιουργό αιτία,-Οι θρησκείες να μην αντιμάχονται η μία την άλλη, ούτε να δημιουργούναι εχθρότητες, αφού οι ίδιοι κοσμικοί νόμοι ισχύουν για τα πάντα αφού όλα τα όντα έγιναν πάνω στο ίδιο πατρόν- κάτι που μόνο πολιτική ή εμπορική ή άλλη εκμετάλλευσηκαι σκοπιμότητα μπορεί να έχει.

== Η αντιστροφή είναι νόμος του Σύμπαντος, θείος νόμος που δεν αποφεύγεται, άσχετα υπό το κράτος ποιας θρησκείας τελέσθηκε.Γιαυτό όλες οι αδικίες εδώ πληρώνονται, .Το Σύμπαν αργεί αλλά δεν λησμονεί…………

== Οταν το σύμπαν κάνει ταμείο καθένας παίρνει το λογαριασμό του.

== Ο,τι σου χρωστάει θα στο δώσει, κι αν πήρες κάτι που δεν έπρεπε θα στο πάρει πίσω πιθανώς με τρόπο οδυνηρό. Εν τω άδη ουκ έστι μετάνοια. Ας τα έχει αυτά υπ όψη του ο κι. Ερνττογάν!

Εμείς βαδίζουμε στο όνομα του Χριστού. Ο Χριστιανισμός ο Ιουδαϊσμός και το Ισλάμ είναι τρεις από τις μονοθεϊστικές θρησκείες που ονομάζονται αβραμικές θρησκείες HYPERLINK “https://el.wikipedia.org/wiki/Αβρααμικές_θρησκείες” HYPERLINK “https://el.wikipedia.org/wiki/ HYPERLINK “https://el.wikipedia.org/wiki/Αβρααμικές_θρησκείες”Αβρααμικές_θρησκείες” HYPERLINK “https://el.wikipedia.org/wiki/Αβρααμικές_θρησκείες” HYPERLINK “https://el.wikipedia.org/wiki/ HYPERLINK “https://el.wikipedia.org/wiki/Αβρααμικές_θρησκείες” HYPERLINK “https://el.wikipedia.org/wiki/ HYPERLINK “https://el.wikipedia.org/wiki/Αβρααμικές_θρησκείες”Αβρααμικές_θρησκείες” HYPERLINK “https://el.wikipedia.org/wiki/Αβρααμικές_θρησκείες”Αβρααμικές_θρησκείες” HYPERLINK “https://el.wikipedia.org/wiki/Αβρααμικές_θρησκείες” HYPERLINK “https://el.wikipedia.org/wiki/ HYPERLINK “https://el.wikipedia.org/wiki/Αβρααμικές_θρησκείες”Αβρααμικές_θρησκείες” HYPERLINK “https://el.wikipedia.org/wiki/Αβρααμικές_θρησκείες”. Ονομάζονται έτσι γιατί σύμφωνα με τις γραφές τους έχουν την πηγή τους στην παράδοση του Αβραάμ. Υπολογίζεται πως πάνω από τον μισό πληθυσμό της γης πιστεύει σε μία από αυτές τις τρεις θρησκείες. Και οι τρεις γεννήθηκαν σε κοινό γεωγραφικό χώρο, την Ανατολή και συνυπήρξαν για αιώνες άλλοτε ειρηνικά και άλλοτε όχι.

n ΟΙ Χριστιανικοί ναοί έχουν το ιερό προς ανατολάς, γεγονός που σου δίνει τη δυνατότητα να προσανατολιστείς, που είναι ο βορράς κλπ.

n Στα χριστιανικά νεκροταφεία το κεφάλι του νεκρού μπαίνει προς τη Δύση, ώστε να «βλέπει την ανατολή».

n Σε πολλές περιπτώσεις η Χριστιανική Θρησκεία συσχετίζει γεγονότα με άστρα: Γέννηση = άστρο Βηθλεέμ, Σταύρωση-Ανάσταση μετά την πρώτη πανσέληνο της εαρινής ισημερίας ( Η Ισημερία δημιουργεί ένα σταυρό, φέρνει αύξηση του φωτός της ημέρας, και μετά την πανσέληνο επέρχεται η Χάση και η Νέα Σελήνη, ένα είδος ανα-στάσεως. Είναι η πιο προσηλωμένη στις κοσμικές αλήθειες.

πολλές από τις υπάρχουσες θρησκείες είναι η αντιγραφή της αντιγραφής!

για λεπτομέρειες δείτε: http://www.koutouzis.gr/ΑΛΗΘΗΣ%20ΔΙΑΘΗΚΗ%20.htm

loading...