«Και μετά σου έφταιγε το βίντεο»: Η φωτό της Τούνη που θεωρήθηκε προκλητική και έφαγε… κράξιμο (Pic)
Είναι, εδώ και τουλάχιστον μία διετία, το απόλυτο πρόσωπο των social media στην Ελλάδα. Κάθε της ποστάρισμα γίνεται talk of the town, κάθε της τοποθέτηση viral, κάθε περιπέτειά της ευκαιρία για τους haters της να… ξεσαλώσουν.

Μάλιστα, μετά τη θαρραλέα παραδοχή για το πολυσυζητημένο βίντεο που την έδειχνε σε προσωπικές στιγμές, ο ντόρος γύρω από το όνομά της πολλαπλασιάστηκε, όπως αντιστοίχως και οι φαν, αλλά και οι «πολέμιοί» της.

Ο λόγος, φυσικά, για την Ιωάννα Τούνη. Η Θεσσαλονικιά instagrammer απολαμβάνει τις διακοπές της σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, φροντίζοντας πάντα να ενημερώνει το κοινό της, ανεβάζοντας πληθώρα από stories και φωτογραφίες πολλές φορές μέσα στη μέρα.


Ένα από τα τελευταία της «χτυπήματα», ωστόσο, έγινε η αφορμή για να στηθεί γύρω της νέο πάρτι. Ο λόγος; Πολλοί θεώρησαν πως η φωτογραφία της ήταν άκρως προκλητική, με τους followers της να της κάνουν αήθη επίθεση και να της γράφουν από κάτω επαίσχυντα σχόλια όπως «Μετά κλαιγόσουν για το βίντεο» και «Δεν ντρέπεσαι και ανεβάζεις τέτοιες φωτό;».

Φυσικά, η Ιωάννα τους έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της και πολύ καλά έκανε…

Δείτε παρακάτω την επίμαχη φωτογραφία:

Δεν υπάρχουν σχόλια :