ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΙΑΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ: «ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑ»


ΜΕ ΤΟΝ ΧΛΙΑΡΟ ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΟΝΤΑΙ!

ΒΙΝΤΕΟ

«Σάλπισμα» επίθεσης από την Τουρκία
Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, Τούρκοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης Ερντογάν αλλά
και φιλοκυβερνητικά τουρκικά ΜΜΕ διακηρύσουν πως επόμενος στόχος της επεκτατικής πολιτικής του Σουλτάνου, μετά την μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί, είναι η Αθήνα!


Ελπίζουμε η Αθήνα και το πολιτικό κατεστημένο της χώρας να «ξυπνήσουν» από το λήθαργο που έχουν πέσει καθώς τα όσα ειπώθηκαν σε τουρκικό κανάλι φανερώνουν τις επόμενες επιδιώξεις των νεο-Οθωμανών.

Πιο αναλυτικά, στο 1:35 του παρακάτω βίντεο από τις ειδήσεις του φιλοερντογανικού καναλιού ακούγεται να λέει τα εξής :

«Ο Ισμαήλ Καντεμίρ (75)-ιδρυτικός πρόεδρος του Συλλόγου Υπηρεσιών Ιστορικών Μνημείων, ο οποίος με προσφυγή που έκανε ζήτησε το άνοιγμα της Αγία Σοφίας για προσευχή, δήλωσε πως αντιμετώπισε με χαρά την απόφαση του δικαστηρίου.

Ανέφερε πως θα πάει στο πρώτο ναμάζι που θα γίνει στην Αγία Σοφία και ότι ο επόμενος αγώνας τους θα είναι να γίνουν πάλι τζαμιά αυτά που είχε κερδίσει στην Αθήνα ο σουλτάνος Μωάμεθ ο Πορθητής»

Σημειώνουμε, πως η ίδια ακριβώς φράση δηλαδή «Μετά την Αγία Σοφία επόμενος στόχος είναι η Αθήνα» είχε δημοσιευθεί και στον επίσημο λογαριασμό του τουρκικού καναλιού Haber 7.ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΔεν υπάρχουν σχόλια :