ΑΝΟΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ – ΑΝΟηΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ και η ΑΝ-όΣΙΑ ΑΓΕΛΗ (ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΩΔΙΑ μέρος β’)

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΟΡΩΝΟΑΠΑΤΗΣ








Γράφει ο Κυανούς Ουρανός   
«Ο έχων ώτα ακούειν, ακουέτω» (Λουκ.8,8) είπε ο Χριστός. Σίγουρα σαν Θεάνθρωπος μέτραγε την κάθε λέξη Του. Δεν είπε “Ο έχων ώτα,
ακουέτω”. Αυτό το απαρέμφατον «ακούειν» κάνει τη διαφορά. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ, ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν αυτιά (εκτός από τον … Βαν Γκογκ) αλλά πόσοι τα χρησιμοποιούν για να ακούν; Κάποιοι τα έχουν για τράβηγμα. Μ’όλον το σεβασμό στη Σοφία Σου Χριστέ μου, μήπως πρέπει να πούμε σήμερα :

«Ο έχων νουν σκέπτεσθαι, σκεφθείναι»; Πάντως το 2020 μάθαμε άλλη μια ευρέως διαδεδομένη χρήσιν των αυτιών : Να στηρίζεται η μάσκα!!! Οπότε «Ο έχων νουν α-νοηταίνειν, μασκαρεφθείναι».

Το απαρέμφατο κάνει τη διαφορά!!!

Σαν συνέχεια προηγουμένου άρθρου ας δούμε κάποια ιλαροτραγικά από την διαμορφωθείσα κατάστασιν λόγω covid-19.

α – ΑΝΟΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ – ΑΝΟηΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ

Ενώ καθ’ύλην αρμόδιοι επιστήμονες επισημαίνουν τη δολοφονική χρήση μάσκας, κάποιοι άλλοι επικίνδυνοι επιστήμονες (διαπλεκόμενοι με την πολιτικήν εξουσία) την επιβάλουν ενώ προ καιρού δεν ήξεραν που πάνε τα τέσσερα εν σχέσει με την χρήσιν αυτής.

 Παραγνωρίζουν την άμεση μελλοντική ζημιά της υγείας αλλά και δικτατορεύουν ένα από τα θεμελιώδη υπαρξιακά δικαιώματα, “να αναπνέω ελεύθερα”.

Πέραν αυτών εμποδίζουν :

1- τον καλόν αερισμόν της φυσιολογικής χλωρίδας στόματος & ρινοφάρυγγα, που μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτες παθογόνες καταστάσεις

2 – την ανοσία του πληθυσμού και ανάπτυξιν όσο το δυνατόν περισσότερων υγειών μικροβιοφόρων, ή ελαφρά νοσούντων, όπως η Φύσις έχει προβλέψει

3 – την επαρκή ανταλλαγή αερίων εισπνεόμενου οξυγόνου και εκπνεόμενου διοξειδίου του άνθρακα, περιορίζοντας την ζωτική χωρητικότητα των πνευμόνων, που μακροχρόνια μπορεί να οδηγήσει σε χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, την γνωστή πάθησιν των καπνιστών.

Υπάρχουν όμως κι άλλα της “ανοησίας αγέλης” :

1 – Δυο παρατηρήσεις με πείθουν ότι ο ιός κολλάει από το συμπλέκτη του αυτοκινήτου !!!

α – Παρατηρώ ζευγάρια που “μασκοφέρουν” εντός αυτοκινήτου ενώ στο σπίτι τους δεν φορούν μάσκα. Δεν εξηγείται αλλιώς, κινδυνεύουν από τον συμπλέκτη του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...