Οι Τούρκοι για άλλη μια φορά ζητούν να τους δώσουμε «Γην και ύδωρ»


Γεράσιμος Καλογεράκης. 

Οι Τούρκοι για άλλη μια φορά ζητούν να τους δώσουμε «Γην και ύδωρ» και αντί να κοιτάξουμε τον εχθρό κατάματα οργιάζει η παραπληροφόρηση σε βάρος των Ελλήνων. Οι πρόγονοί μας μας άφησαν ιερή παρακαταθήκη «ουδέποτε μετρήσαμε το πλήθος των εχθρών μας, πολεμούσαμε και νικούσαμε».

Το 1453 όταν οι Τούρκοι κατάλαβαν την Κωνσταντινούπολη, 8.000 καλόγεροι είχαν κλειστεί στην Αγία Σοφία και δεν πολεμούσαν γιατί  θα τους σκότωνε άγγελος κυρίου, ενώ οι προφητείες των σαλεμένων καλογέρων είχαν καταρρακώσει το φρόνημα των υπερασπιστών της Πόλεως.

Εν όψει πολεμικού επεισοδίου με την Τουρκία, η τουρκική και οι εβραϊκή προπαγάνδα έχουν δημιουργήσει τρομερή σύγχυση στον λαό μας.

Οι Αμερικανοί μιλούν για «αμφισβητούμενα ύδατα», όχι Ελληνικά, και η Ευρώπη «νίπτει τα χέρια της ως πόντιος Πιλάτος», αυτά δεν προβληματίζουν τους ακούσιους και εκούσιους πράκτορες των Τούρκων, αλλά προπαγανδίζουν την απάθεια του Έλληνα γιατί θα μας σώσει η εβραϊκή «G.E.S.A.R.A» της «Cabal», κάποιοι περισσότερο αιθεροβάμονες οραματίζονται απόβαση των Αμερικανικού στρατού στην Αλεξανδρούπολη, για να πολεμήσουν κατά των Τούρκων ενώ κάποιοι άλλοι πιο ρομαντικοί ελπίζουν στην Γαλλική βοήθεια.

Οι απλοί πολίτες που λένε αυτά, δεν ξέρουν και δικαιολογούνται για ότι γράφουν, όσοι όμως είναι απόστρατοι ανώτατοι αξιωματικοί θέλουν κρέμασμα στις κολώνες της ΔΕΗ διότι υποβοηθούν τις τουρκικές βλέψεις και προσβάλουν τον βαθμό που φέρουν.

Οι ένοπλες δυνάμεις της πατρίδας μας, ξέρουν πάρα πολύ καλά την δουλειά τους και είναι έτοιμες να προσθέσουν μια νέα σελίδα δόξας στην ιστορία της Ελλάδας αν θα χρειαστεί.

Συνέλληνες κλείστε τα αυτιά σας στις κάθε είδους Σειρήνες και Πυθίες.

Μην εξαπατάσθε από όργανα της Τουρκικής προπαγάνδας, θα είμαστε μόνοι και μπορούμε να γονατίσουμε του Τούρκους νταήδες, αν χρειαστεί και να τους δώσουμε ένα καλό μάθημα «Νυν υπέρ πάντων ο αγών».

Το αντίθετο θα σημαίνει πολιτική προδοσία.

Γεράσιμος Καλογεράκης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :