Αυτοί επιβάλλουν τις μάσκες ΠΑΝΤΟΥ! Το ΒΙΝΤΕΟ που εκθέτει τον Δρ.Φάουτσι στις ΗΠΑ

Χαμός στα social media και όχι μόνο!
Ένας εκ των θερμότερων υποστηριχτών της χρήσης μάσκας ακόμη και σε δημόσιους ανοικτούς χώρους, ο Δρ. Άντονι Φάουτσι, πιάστηκε επ’αυτοφόρω να μη φορά μάσκα καθήμενος στις εξέδρες ενός γηπέδου στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ.

Μετά τον χαμό από αρνητικά σχόλια -κυρίως στα social media- ο «έγκριτος» επιστήμονας και σύμβουλος για υγειονομικά θέματα κάθε Αμερικανού προέδρου τις τελευταίες δεκαετίες, πέρασε στην επίθεση κατηγορώντας όλους όσους τον…επικρίνουν επειδή δεν φορούσε μάσκα!

Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε πως η μόνη στιγμή που πιάστηκε να μην φορά μάσκα ήταν επειδή δήθεν ήθελε να πιει λίγο νερό για να ξεδιψάσει, κάτι που δεν ισχύει σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Fox News:

«Αυτές είναι κακοπροαίρετες κριτικές! Φορούσα μάσκα, την είχα κατεβάσει λίγο, ήμουν αφυδατωμένος και έπινα νερό προσπαθώντας να ενυδατωθώ. Εν πάση περιπτώσει την προηγούμενη μέρα είχα κάνει τεστ για Covid-19 και είχα βγει αρνητικός.

Ο κόσμος θέλει να δημιουργήσει θόρυβο γύρω από αυτό. Φοράω μάσκα πάντοτε όταν είμαι έξω. Ο κόσμος θέλει να βρίσκει κάτι και να το κάνει θέμα».

Σημειώνεται πως ο ίδιος ο Δρ.Φάουτσι, ο οποίος έχει συγκρουστεί ουκ ολίγες φορές με τον Ντόναλντ Τραμπ, είναι ο άνθρωπος πίσω από το καταστροφικό για την οικονομία lockdown και την σχεδόν καθολική χρήση της μάσκας στις ΗΠΑ, επηρεάζοντας την επιστημονική κοινότητα σε όλο τον κόσμο.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον αντιμετωπίζουν ως «αυθεντία» ιδιαιτέρα στο θέμα των μασκών.

Δείτε το επίμαχο και εξαιρετικά διαφωτιστικό ρεπορτάζ του Fox News:

loading...