Κορονοϊός 2020. Αρκετά με την Παραφιλολογία και την Βλακεία

Εισαγωγή

Ο Κορονοϊός είναι ένας από τους πολλούς ιούς που προκαλούν ιώσεις και γρίπες.
Κάθε χρόνο χάνουν την ζωή τους στην Ελλάδα 10.000 με 12.000 συνάνθρωποι μας
λόγο εποχιακής γρίπης. Δεν ξέρουμε τον ακριβή αριθμό αυτών των απωλειών που οφείλεται σε κορονοϊούς. Ίσως 100 ίσως 1000. θέλει τεστ που μάλλον δεν πραγματοποιούνται. Μια άκρατη και ατέρμονη παραφιλολογία από κυβερνητικούς και δημοσιογράφους έχει ξεχυθεί και πλημμυρίσει την Ελλάδα και τον κόσμο και προφανώς εξυπηρετεί κάποιους σκοπούς. Χύνεται μελάνη σε χιλιάδες σελίδες κάθε μέρα και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί. Προφανώς σε κάτι εξυπηρετεί.

Δρ ΘΕΟΦΑΝΗΣ Α. ΤΣΑΠΙΚΟΥΝΗΣ(κάτοχος Διδακτορικού από το Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Τομέα Βιοτεχνολογίας, του Τμήματος Βιολογίας του πανεπιστήμιου της Πάτρας)

Μια καλοστημένη σκηνή θεάτρου είναι αυτό που σήμερα λέγεται Ελλάδα, με κάθε λογής θρασύδειλους να ανεβαίνουν στην σκηνή και να διαλαλούν τις προθέσεις τους, όχι τις πραγματικές πληροφορίες, τις προθέσεις τους, και έτσι να ακολουθεί μια πλημμύρα ειδήσεων και πληροφοριών όπου εκεί μέσα χάνεται η Αλήθεια. Και από κάτω, στην πλατεία, ένας λαός απρόθυμος να εξετάσει, να κρίνει, να συγκρίνει και να αιτιολογήσει αλλά πρόθυμος να υιοθετήσει παράλογες ή ανυπόστατες ή παραμυθατζήδικες πληροφορίες. Αλλά σπανίως την Αλήθεια.

Πρόσωπα άσχετα με τους ιούς το παίζουν ειδήμονες και ένας λαός που ‘ψοφάει’ να υιοθετήσει την κάθε τρελή πληροφορία.

Τι θα λένε οι πρόγονοι μας για εμάς σήμερα; Τι θα λέει ο Πλάτωνας, ο Αριστοτέλης και ο Σωκράτης; Τι θα λένε όλοι οι Προσωκρατικοί και Μετασωκρατικοί;

Έλαβα από κάποιο φίλο ένα κείμενο και παραθέτω ένα τμήμα από την αρχή του:

“Πολύ σημαντικό είναι το εξής: οι ιοί είναι συστατικά πολύ απλών οργανισμών, όπως π.χ. κάποιας άλγης (Fadealge), ενός συγκεκριμένου είδους μιας μονοκύτταρης άλγης-Chlorella, αλλά και συστατικά πάρα πολλών βακτηριδίων. Αυτά τα ιοειδή συστατικά τα ονομάζουμε «φάγους». Εν τούτοις, παρόμοιες δομές δεν έχουν ποτέ εντοπιστεί σε πολυσύνθετους οργανισμούς και κυρίως σε ανθρώπους, ζώα και φυτά. Σε αντίθεση με τα βακτηρίδια των κυττάρων μας, με τα μιτοχόνδρια, με τα βακτηρίδια σε κάθε φυτό, ή και με τους χλωροπλάστες οι οποίοι δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τα κοινά κύτταρα, μια που έχουν προσαρμοστεί στον μεταβολισμό τους, σε αντίθεση με όλα αυτά λοιπόν, οι ιοί μπορούν να εγκαταλείψουν τα κύτταρα, μια που μέσα σε αυτά δεν εκπληρώνουν καμία σημαντική αποστολή επιβίωσης. Οι πραγματικοί, δηλαδή οι επιστημονικά αποδεδειγμένοι ιοί, ασκούν μεταξύ τους και μέσα στα πλαίσια των υψηλά σύνθετων συμβάντων στο κύτταρο, μια βοηθητική, υποστηρικτική και σε καμία περίπτωση καταστροφική λειτουργία. Μάλιστα στις περιπτώσεις ασθενειών, δεν είδαμε και δεν απομονώσαμε ούτε στον άρρωστο οργανισμό ούτε σε κάποιο σωματικό υγρό, κάποια δομή που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «ιός». Η υπόθεση ύπαρξης οποιουδήποτε παθογόνου ιού είναι ξεκάθαρη απάτη, ένα θανάσιμο ψέμα με δραματικές συνέπειες. Κάθε εμβόλιο περιέχει δηλητηριώδη συστατικά με επιπτώσεις μακράς διαρκείας στον οργανισμό και με αποτέλεσμα κάποια μικρή ή σοβαρή βλάβη. Ο νόμος προστασίας μολύνσεων επιβάλλει σαν δικαιολογητικό προϋπόθεσης του εμβολιασμού την «ύπαρξη» ενός νοσογόνου διεγέρτη, π.χ. ενός ιού. Η κυριαρχία της ψευδο-επιστήμης πρέπει να αντικατασταθεί με μια κοινωνική επιστήμη, που θα την χαρακτηρίζει η υποχρέωσή της προς την αλήθεια και η δυνατότητα για επιβεβαίωση και επικύρωσή της.

(Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΠΑΘΟΓΟΝΩΝ ΙΩΝ. Συνέντευξη του Dr. rer. nat. Stefan Lanka
στον Christopher Ray, στις 27.10.2005 για λογαριασμό της διαδικτυακής εφημερίδας «FAKΤuell». Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020)

ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ: ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ στην παραπάνω παράγραφο ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ. Και δεν καταλαβαίνω για κάποιοι γράφουν και κάποιοι άλλοι υιοθετούν και διαδίδουν τέτοια πράγματα.

Είναι κατασκευή της φύσης ή του ανθρώπου;

Είναι το ερώτημα που κυριαρχεί τελευταία. Και με εντυπωσιάζουν διάφοροι γνωστοί και άγνωστοι που ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΣΗ έχουν άποψη και ισχυρίζονται με πάθος ότι είναι εργαστηριακή κατασκευή. Αν αυτό δεν είναι βλακεία και παραμύθιασμα τότε τι είναι;

Μια καλή φίλη μου έστειλε το παρακάτω βίντεο όπου είναι καλεσμένος και ομιλεί κάποιος Ρωμανός.

(Γ. Ρωμανός : Η παρασκευή Ιών και η βιο-τρομοκρατία στα μεγαλύτερα επιστημονικά περιοδικά. Στον 9,84 https://www.youtube.com/watch?v=FUvCRSkHKLQ&feature=youtu.be)

ο εν λόγο κύριος ασχολείται με ένα θέμα που προφανώς δεν το κατέχει

γιατί λέει στο 2.54’ κύτταρο αρ εν ει και ξανά στο 3.09

στο 3.17 λέει πήρανε ένα κομμάτι ντι εν ει και το πήγανε σε αρ εν ει

3.45 λέει παίρνουν οι επιστήμονες κάποια μοριακά εργαλεία και κατασκευάζουν κάποιες κυτταρικές δομές.

μετά το 7.10’ λέει αστοχίες για τον ΠΟΥ και τα επιστημονικά περιοδικά. Το μέγεθος του περιοδικού και η νομιμότητα είναι μόνο στο μυαλό όσων παίζουν πολιτικά παιχνίδια.

Έχω δημοσιεύσει και σε μεγάλο περιοδικό και σε μικρο και το ίδιο κάνουν όλοι οι ερευνητές. Το μεγάλο και μικρο περιοδικό έχει να κάνει με την επισκεψιμότητα του σαιτ και κατ επέκταση με ένα δείκτη χρήσιμο στους ερευνητές και τίποτε άλλο. Άρα είναι και θέμα πολιτικής και συνεπώς ένα μικρο περιοδικό μπορεί να δημοσιεύσει κάτι σημαντικό και ένα μεγάλο περιοδικό να δημοσιεύει μ@λακίες.

Όπως με τα σαιτ μεγάλης επισκεψιμότητας και τα ιστολόγια. Που συναντάμε την αλήθεια. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.

Είναι προφανές ότι αυτός ο κύριος δεν έχει καταλάβει ακριβώς τι διαβάζει και είναι φυσικό να μην μπορεί να τα αποδώσει σωστά. Και βεβαίως τίθεται εν αμφιβάλω η επιστημονική του κατάρτιση.

δεν υπάρχουν κύτταρα ιών και ακόμα δεν είναι δυνατές οι κυτταρικές κατασκευές

Ο κύριος αυτός ξέρει να χρησιμοποιεί τις λέξεις ώστε να έχει την μεγαλύτερη δυνατή απήχηση.

Μετά το 9ο λεπτό είναι θέμα κρατικής πολίτικής οπότε ,,,,, ουδέν σχόλιο.

Το ερώτημα δεν είναι αν είναι φυσικός ιός ή κατασκευασμένος στο εργαστήριο και προσωπικά λίγο με ενδιαφέρει.

Υπάρχουν πάνω από 2 εκατομμύρια είδη μικροβίων στην φύση και κάποια από αυτά ξυπνάνε κατά καιρούς και ακολουθεί η κόλαση.

Το Ερώτημα και το Σημαντικό είναι αλλού.

Το σημαντικό είναι να προσέχουμε ο ένας τον άλλο σαπουνίζοντας τα χέρια και καλύπτοντας μύτη και στόμα όταν βήχουμε και όταν φτερνιζόμαστε με ένα χαρτομάντιλο.

Ποιο είναι τελικά το πρόβλημα με τον κορονοιό;

Η υπεραντίδραση του οργανισμού. Η καταιγίδα των κυτοκκιννών.

Υπάρχουν φάρμακα ή όχι;

Σαφέστατα και θα υπάρχουν αλλά το φάρμακο είναι η τελευταία λύση. Πριν φτάσουμε στο φάρμακο θα πρέπει να έχουμε μάθει να λαμβάνουμε όλα εκείνα τα μέτρα που αποκαλούνται μέτρα υγιεινής και που αποσκοπούν στο να προστατεύουμε αλλήλους και επίσης να ζούμε και να τρεφόμαστε με τέτοιο τρόπο που θα ενδυναμώνεται το αμυντικό σύστημα.

Περί Εμβολίων

Τα εμβόλια τροφοδοτούν πλέον την φαντασία κάποιων και είναι πραγματικά αστείρευτη πηγή. Τα εμβόλια έχουν σώσει ζωές και θα συνεχίσουν να σώζουν. Όπως σε όλα τα πράγματα έτσι και εδώ είναι δυνατές οι αστοχίες. Και ίσως θα έπρεπε να παράγονται σε κρατικές εγκαταστάσεις υπό αυστηρά πλαίσια και προδιαγραφές. Και όχι από εταιρείες που έχουν σαν πρόθεση και σκοπό την κερδοφορία και την κερδοσκοπία.

Η περίεργη Στάση των Τσιόδρα και Μητσοτάκη

Γιατί δεν επιλέχτηκε σαν επικεφαλής ένας ιολόγος άλλα ένας λοιμωξιολόγος;
Σε μια επιδημία καρδιολογικού προβλήματος θα έβαζες επικεφαλής έναν ορθοπεδικό;

Ο Βουλευτής και ο Γιατρός σώθηκαν άλλα ο έλληνας 35αρης και ο Γερμανός καθηγητής ήταν παιδιά ενός κατώτερου θεού.

Είναι μια παγκόσμια συνωμοσία ;;;
Υπάρχουν φίλοι που με έχουν ήδη ενημερώσει ότι η απώλεια του δικού τους άνθρωπου καταχωρήθηκε σαν θύμα του κορωνοϊού. Που βρίσκεται η αλήθεια; Μόνο στους χώρους που κατασκευάζετε. Ότι και να είναι εμείς πρέπει να μάθουμε να προσέχουμε. Η εποχική γρίπη σκοτώνει χιλιάδες συνάνθρωπους μας και αυτό εξ αίτιας της ψευτομαγκιάς μας. Ότι δηλαδή, εμένα δεν με πιάνει τίποτε και μετά γκουχου γκουχου χωρίς να καλύπτουμε το στόμα μας. Και δίπλα μας αν υπάρχει ένας ευπαθής θα πάει στον τάφο. Μόλις τον έχουμε σκοτώσει δηλαδή αλλά δεν υπάρχει ακόμα κάποια δικαστήριο γι αυτούς του είδους τα εγκλήματα.

Επίσης το να μιλάμε για πραξικόπημα ή παγκόσμια σχέδια είναι μάλλον ανοησία. Προφανώς μας τρέφει το παραμύθιασμα. Το έχουμε στο ντι εν ει μας. Μας τρέφει και συντηρεί το παραμύθι.

Επικίνδυνες τέτοιου είδους συμπεριφορές

Οι ακυρώσεις των κλήσεων για τις βεβαιώσεις κινήσεων με την διαδικασία των ενστάσεων, ανάγκασε τους απατεώνες ΧΑΡΔΑΛΙΑ – ΤΣΙΟΔΡΑ κλπ. να σταματήσουν την αρπαχτή των 150 ευρώ με αυτές και τα SMS και να θέλουν να αρπάξουν νέα 150αρια με την δικαιολογία ότι δεν φοράμε μάσκα…. Αφού τόσο καιρό επέβαλαν την βεβαίωση κινήσεως επειδή σταματούσε την εξάπλωση του κορονοϊού, (χαχαχαχα), γιατί τώρα την καταργούν, αφού βάζουν το επιπλέον μέτρο της μάσκας για την μη εξάπλωση αυτού του ιού;;;;;;;;;;
Σανό πουλάνε και όποιος τον τρώει, καλά να τον χωνέψει. Αν έρθουν και θέλουν να σας επιβάλουν πρόστιμο επειδή δεν θα φοράτε μάσκα, δώστε τους να διαβάσουν την δήλωση για τους λόγους για τους οποίους δεν φοράτε μάσκα και αν επιμείνουν, καλέστε το 100 να έρθει για να καταθέσετε μήνυση εναντίον τους και να πάτε αμέσως αυτόφωρο τον αστυνομικό ή τον όποιον άλλο θέλει να εφαρμόσει την εντολή των απατεώνων.

Τέτοιου είδους τοποθετήσεις και συμπεριφορές είναι επικίνδυνες.

Σε κλειστούς χώρους θα πρέπει να έχουμε είτε μια μάσκα είτε ένα χαρτομάντιλο και όταν έρθει η στιγμή να βήξουμε ή να φταρνιστούμε καλύπτουμε μύτη και στόμα.

Δεν είμαστε πολλοί σαν λαός
Και πρέπει από τον κορονοιό και την εποχιακή γρίπη έως τον ιό των κονδυλωμάτων και τα τροχαία να μάθουμε να προστατεύουμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε λίγοι και πάμε ολοταχώς στο ιστορικό μας τέλος.

Τέσσερα κρίσιμα σημεία

1 Σαπούνισμα χεριών

2 Μια μάσκα ή ένα χαρτομάντιλο ανά χείρας

2 Κάλυψη σε περίπτωση φτερνίσματος και βήχα

3 Ιδιαίτερη προσοχή σε συνθήκες συνωστισμού

Επίλογος

Έχουμε χάσει το δάσος και χάνουμε και το δένδρο σιγά σιγά.
Το θέμα είναι ότι το δάσος είναι απλό και εύκολο.
Με σαπούνισμα χεριών και ένα χαρτομάντιλο ανά χείρας (ώστε αν μας έρθει να βήξουμε ή να φταρνιστούμε) το έχουμε μπλοκάρει και σταματήσει εκεί και ας είμαστε 100 ή 1000 σε ένα σουπερ μάρκετ ή μια εκκλησία ή ένα κέντρο διασκέδασης.

Είναι ιός γρίπης είναι κορονοιός;;; δεν έχει καμία σημασία.
Με σαπούνισμα και χαρτομάντιλο το έχω μπλοκάρει και σταματήσει.

Πρέπει να μάθουμε να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους δίπλα μας.
Είναι απλό και πρέπει να μάθουμε να το κάνουμε απλό.
Η παραφιλολογία είναι προφανές ότι σε κάτι εξυπηρετεί.

Και αν κάποιος έχει περίεργα συμπτώματα με επτά μέρες σχετική απομόνωση είναι καλά. Πέφτει η ποσότητα των σωματιδίων του ίου στον οργανισμό στις επτά μέρες.
Και να θυμάστε είναι η υπεραντίδραση του οργανισμού που οδηγεί στον θάνατο. όχι ο ιός.

loading...