Ανδρικα παντελονια: Πώς να προσθέσεις χρώμα αυτό το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι ειδικά είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεφύγεις από τις μονοχρωμίες και τα μουντά χρώματα και να «παίξεις» με τα ρούχα σου. Και μπορεί να έχεις πολλά χρωματιστά μπλουζάκια αλλά πως τα πας με το χρώμα και τα σχέδια στα ανδρικα παντελονια; Μην ανησυχείς, εμείς σου βρήκαμε πέντε φανταστικά ανδρικα παντελονια για να πάρεις ιδέες στο lovacoco.com για να εντάξεις και τα δύο στην ντουλάπα σου!

Το χρώμα ταιριάζει σε κάθε τύπο παντελονιού και το ίδιο ισχύει και για τα print. Γιατί λοιπόν να μη δοκιμάσεις ανδρικα παντελονια καρο για να δείχνεις άνετος και cool όλες τις ώρες; Ή ακόμα καλύτερα γιατί να μη φορέσεις ανδρικα παντελονια με ριγα στο πλαι που είναι ακόμη ένα από τα βασικά trend της εποχής; Και αν δε σου αρέσει να πειραματίζεσαι τόσο, προτίμησε ανδρικα παντελονια τζιν για να μη χρειαστεί να χάσεις την άνεση του τζιν σου. Θα τα βρεις όλα στο lovacoco.com σε καλή ποιότητα και οικονομικές τιμές. Δες τη λίστα μας και σκέψου την επόμενη αγορά σου!

Ανδρικα παντελονια καρο

Εδώ σκέψου όποια γραμμή θες! Θα βρεις ανδρικα παντελονια καρο σε ίσια ή φαρδιά γραμμή, σε βράκες ή σε βερμούδες, όλα όμως σε κάνουν να φαίνεσαι άνετο και cool όλες τις ώρες της ημέρας.

Παντελόνια αθλητικά

Οι φόρμες ήταν πάντα η κατάλληλη ευκαιρία για χρώματα και σχέδια στα ανδρικα παντελονια. Μπορείς να διαλέξεις ανοιχτά χρώματα για πιο απλές εμφανίσεις, έντονα για να τραβήξεις την προσοχή, ή ακόμη και μερικές ρίγες ή λεπτομέρειες στο γόνατο όπως εδώ.

Ανδρικα παντελονια με ριγα στο πλαι

Ναι αυτή η τάση για ανδρικα παντελονια με ριγα στο πλαι υπάρχει και το καλοκαίρι και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να προσθέσεις διακριτικά το χρώμα στην εμφάνισή σου. Εδώ μπορείς να φορέσεις ακόμα και μία φόρμα όπως αυτή στη φωτογραφία, αν θέλεις να συνδυάσεις την άνεση, το street style και το χρώμα σε ένα παντελόνι!

Παντελόνια με print

Ξέρεις ότι το καλοκαίρι επιτρέπονται όλα τα σχέδια ότι κι αν είναι. Φέτος επέλεξε κι εσύ μερικά ανδρικα παντελονια που θα δώσουν στυλ με τα σχέδιά τους και σίγουρα θα κάνεις εντύπωση. Αν δεν είσαι τόσο τολμηρός, διάλεξε μία βερμούδα όπως αυτή της φωτογραφίας για να έχεις την τάση αλλά στα μέτρα σου.

Ανδρικα παντελονια τζιν

Και γιατί να μην προσθέσεις μία ωραία λεπτομέρεια στο τζιν σου; Δοκίμασε μερικά ανδρικα παντελονια τζιν με λεπτομέρειες στη φόδρα στης τσέπης, στο ρεβέρ, με σχέδια, ή με ρίγα στο πλάι. Δε θα χάσεις την άνεσή σου αλλά θα σε προσέξουν σίγουρα περισσότερο.

Μη διστάσεις να βάλεις λίγο χρώμα στα παντελόνια σου αυτό το καλοκαίρι. Μπες στο lovacoco.com και πάρε έμπνευση!

loading...