ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Όταν ο Κολοκοτρώνης περίμενε τον Δράμαλη στα Δερβενάκια διέταξε τους λιγοστούς άνδρες του να ανάψουν φωτιές στα Αργολικά υψίπεδα, για να ξεγελάσει τους Τούρκους οτι είναι περισσότεροι. Οι περισότεροι Τούρκοι ποτέ δεν πρόλαβαν να μάθουν οτι την επόμενη μέρα σφαγιάσθηκαν από υποδεκαπλάσιους Έλληνες, η πλειοψηφία των οποίων εκείνο το βράδυ βρίσκονταν χιλιόμετρα μακριά.
5 χρόνια αργότερα οι πολιορκημένοι Μεσολογγίτες έχυναν το ελάχιστο καθαρό νερό που διέθεταν, μπροστά στην τουρκική αντιπροσωπεία, ενώ οι ίδιοι συντηρούνταν με απόνερα από τους βάλτους.
Αυτό δείχνει πόσο σημαντικό είναι, ακόμα και αν δεν διαθέτεις δύναμη, να ξεγελάσεις τον εχθρό πως την διαθέτεις.
Η δήλωση Αναστασιάδη, λοιπόν, οτι σε περίπτωση στρατικοποίησης η ήττα είναι βέβαιη, δείχνει ή άγνοια στοιχειώδους στρατηγικής ή κατάφορη προδοσία.
Τονίζουμε οτι επιτέλους ο Ελληνισμός, Κυπριακός και Ελλαδικός, οφείλει να σταματήσει να βλέπει με ηττοπάθεια την Τουρκία. Πρέπει με τις όποιες δυνάμεις μας να κοιτάξουμε στα μάτια την Τουρκία. Να καταστήσουμε σαφές πως είτε με τα όπλα είτε με τα λόγια δεν θα δώσουμε ούτε εκατοστό.
Η ελληνική ψυχή έχει αποδείξει πως δεν λογαριάζει αριθμούς. Τρώνε οι εχθροί από πάνω μας και μένει και μαγιά, όπως έλεγε ο Μακρυγιάννης.

Υ.Γ.: Η Ε.Ε. καιρός είναι πέρα από ταξίδια αναψυχής των αξιωματούχων της στην Κύπρο, να προχωρήσει σε ουσιαστικές κυρώσεις απέναντι στην Τουρκία. Πως γίνεται ο δήθεν πολιτισμένος Δυτικός κόσμος να αποδέχεται την κατοχή ευρωπαϊκού εδάφους από Τούρκους;

#ΕΟΝ 🇬🇷🇬🇷🇬🇷

loading...