ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ Η ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!


ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ…

Απόρρητη Έκθεση του ΝΑΤΟ αποκαλύπτει ότι η Συρία θα χτυπήσει εκτός των συνόρων της αν συνεχίσει η πίεση των ΗΠΑ

Άραβας διπλωμάτης στις Βρυξέλλες αποκάλυψε στοιχεία μιας μυστικής έκθεσης που εκπονήθηκε από την Κατασκοπία τής Ατλαντικής Συμμαχίας σχετικά με τις δυνατότητες του ΝΑΤΟ στη Μέση Ανατολή.

 Η διπλωματική πηγή διέρρευσε κάποιες πληροφορίες που αφορούν τις πρόσφατες εξελίξεις στη Συρία.

Σύμφωνα με στοιχεία της έκθεσης αυτής, η συριακή ηγεσία έχει ενημερώσει περισσότερα από ένα μέλη της Ατλαντικής Συμμαχίας, ότι η Συρία και οι σύμμαχοί της, δεν θα διστάσουν να βομβαρδίσουν στην περιοχή, όχι μόνο για να αλλάξουν τους κανόνες εμπλοκής αλλά και για να αλλάξουν τους κανόνες του παιχνιδιού, σε περίπτωση που ο Ντόναλντ Τραμπ παραμείνει στον Λευκό Οίκο , ή εάν το καθεστώς της οικονομικής πολιορκίας συνεχισθεί και με την ενδεχόμενη εκλογή του Τζον Μπάιντεν.
Αυτό το μήνυμα της Δαμασκού έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία » για την Ουάσιγκτον.

Η Συριακή ηγεσία θεωρεί ότι οι Αμερικανοί που επέβαλαν θανατηφόρες κυρώσεις στη Συρία, με τον αποκαλούμενο «Νόμο του Καίσαρα», στοιχηματίζουν στην κατάρρευση του κράτους οικονομικά, ως εκ τούτου, και κοινωνικά, μετά την αποτυχία τους να το διαλύσουν με την εφαρμογή των προηγούμενων πολεμικών και μη σεναρίων.

Οι κυρώσεις θα οδηγήσουν σε σοβαρότερες κοινωνικές κρίσεις και θα έχουν γενικότερες επιπτώσεις στην κατάσταση της χώρας.
Η Ουάσιγκτον με κάθε μέσο στραγγαλίζει ήδη τη συριακή οικονομία.

Όχι μόνο ελέγχει την πλειοψηφία των πετρελαϊκών αποθεμάτων και πηγών στην συριακή έρημο, αλλά και βάζει εμπρησμούς στις αγροτικές καλλιέργειες με στοχευμένους βομβαρδισμούς από αμερικανικά ελικόπτερα και αεροσκάφη .

Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος για τον οποίο υπήρξε έκτακτη διαβούλευση μεταξύ της Συρίας και των Συμμάχων της. H συζήτηση κατέληξε σε συμφωνία για ένα ή περισσότερα βήματα τα οποία θα θέσουν τις βάσεις για μια νέα πραγματικότητα που θα απειλεί τα στρατηγικά συμφέροντα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το ΝΑΤΟ, η ρητή απόφαση της ηγεσίας στη Δαμασκό ότι “δεν θα αφήσουμε τη Συρία να πεθάνει υπό καθεστώς πολιορκίας”, ενδέχεται να σημαίνει ότι ο πόλεμος παραμένει η μόνη επιλογή εξόδου από την (επιβεβλημένη) ανθρωπιστική κρίση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...