John McAfee: «Πηγαίνετε να αγοράσετε όπλα – Οι κυβερνήσεις σας εξαπατούν με τον κορωνοϊό»

«Πηγαίνετε να αγοράσετε όπλα. Οι κυβερνήσεις σας εξαπατούν με  τον κορωνοϊό». Αυτό είναι το μήνυμα τοy διαβόητου γκουρού της τεχνολογίας και φυγά John McAfee σε συνέντευξή του στο Virtual Blockchain Week.

«Ζούμε καταστάσεις που ο κόσμος δεν έχει  βιώσει ποτέ ξανά στο παρελθόν», σημείωσε ο 74χρονος πρωτοπόρος των προγραμμάτων antivirus και φυγάς τώρα (κανείς δεν ξέρει που κρύβεται από το 2012) καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία ενός γείτονά του.

«Το ένα τρίτο του πλανήτη βρίσκεται σε αποκλεισμό. Αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται αποκλεισμένοι στα σπίτια τους κάνοντας πρακτικά τίποτα την ώρα που η αμερικανική κυβέρνηση του παίρνει χρήματα. Η κατάσταση δεν μπορεί να πάρει άλλο έτσι».

Μάλιστα ο McAfee έκανε σφοδρή στο πακέτο των 2 τρισ.$ που θέλει να δώσει ο Λευκός Οίκος για την επανεκκίνηση της οικονομίας.

«Δεν μπορείς απλά να βγάλεις λεφτά από το πουθενά και να τα ρίξεις στην αγορά.

Το χρήμα από μόνο του δεν έχει αξία, εάν δεν έχει αντίκρυσμα κάπου.

Έχει αξία μόνο όταν στηρίζεται σε κάτι που ονομάζουμε βιομηχανία, παραγωγή, υπηρεσίες και δεν έχει δουλέψει τίποτα από αυτά όλο αυτό το διάστημα», σημείωσε προβλέποντας ότι εάν τυπωθεί περισσότερο χρήμα αυτό θα οδηγήσει στην κατάρρευση του δολαρίου.

 Σε ότι αφορά τον κορωνοϊό ο ίδιος πιστεύει ότι ο αριθμός των νεκρών που παρουσιάζεται είναι «τραβηγμένος» και ασφαλώς δεν αξίζει να καταρρεύσουν οικονομίες εξαιτίας του, λέγοντας πολλές φορές ότι περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν στον κόσμο από διάρροια παρά από γρίπη.

Και η λύση; «Πηγαίνετε να αγοράσετε όπλα, πρώτα. Γιατί εάν έχετε τροφή και δεν έχουν οι γείτονές σας τότε θα έρθουν να σας την πάρουν, γιατί οι γείτονές σας έχουν όπλα».

loading...