ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΡΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ « ΦΑΡΣΑ» (ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΙΟΣ COVID-19!

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ «ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕ!!!»

2 ΒΙΝΤΕΟ
Δυο λόγια για τον γιατρό που μιλάει στο βίντεο, κατά τη συνέχεια της ανάρτησης αυτής: Ονομάζεται Mohammad Iqbal Adil, πακιστανικής καταγωγής με βρετανική υπηκοότητα, ο οποίος ζει και εργάζεται ως χειρουργός στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επίσης κατείχε τη θέση προέδρου σε μια σειρά σημαντικών ιατρικών οργανισμών για πολλά χρόνια.
Πολύ πιθανό είναι και αυτός ο επιστήμονας να δεχτεί τα πυρά της δυσφήμησης και υποτιμητικής αμφισβήτησης (άραγε με στιβαρή αντι-επιχειρηματολογία επί των θέσεών του;) από τις πόρνες των ΜΜΕ και τους επιστρατευμένους “ειδικούς”-τηλεαστέρες. 
Τα λόγια του κουμπώνουν τέλεια με την επίσης γενναία στάση και τις απίστευτες αποκαλύψεις της αμερικανίδας νοσοκόμας Nicole Sirotek και με κάποια σημαντικά λεγόμενα του (συκοφαντημένου κι εδώ στο Ελλαδιστάν ακόμη κι από “αντισυστημικές ιστοσελίδες”) καθηγητή του Stanford Γιάννη Ιωαννίδη (“Πανδημία κορωνοϊού: Είμαστε μπροστά σε ένα φιάσκο; Καθώς η πανδημία του κορωνοϊού εξελίσσεται, λαμβάνουμε αποφάσεις χωρίς αξιόπιστα δεδομένα.”). 
Mέσω των αναρτήσεων μας όλο αυτό τον καιρό ήμασταν και είμαστε ωθούμενοι από έντονα ερευνητική διάθεση, όσο μας επιτρέπει και η διαχείριση του προσωπικού μας χρόνου (ευτυχώς που δεν είμαστε δημοσιογράφοι), στην καθόλου εύκολη προσπάθεια να διαμορφώσουμε μία όσο είναι εφικτό πιο “αρυτίδωτη άποψη” επί του “κουβαριού” των πρωτοφανών γεγονότων που ταλανίζουν την ανθρωπότητα. 
Βάσει ψύχραιμης παρατήρησης των τεκταινόμενων και σταχυολόγησης στοιχείων και πληροφοριών, θεμελιωμένων στη στυγνή λογική των αριθμών και των συμπερασμάτων που προκύπτουν (η Λογική γενικά αποτελούσε το πιο αξιόπιστο για τους αρχαίους “προγόνους” εργαλείο ερμηνείας του κόσμου κι εξαγωγής συμπερασμάτων) και στην ευθυκρισία, άρα και στη διατήρηση αποστάσεων από κάθε ιδεολογικό “βαρίδι” που επηρεάζει την ανάπτυξη της ελεύθερης σκέψης.
Ο ιός λοιπόν, με το ευφάνταστο όνομα, έχουμε μια όλο και πιο βασανιστική εντύπωση πως δεν έχει σχέση με αυτό που μας λένε. 
Κι αν τελικά υφίσταται (ναι, έτσι όπως το θέσαμε!) ίσως πρόκειται για έναν ιό σαφώς μέχρι τώρα μέσης επικινδυνότητας, για μία ας πούμε “γρίπη”, όπως η εποχική και υπό προϋποθέσεις θανάσιμη γρίπη, μοιραία για ένα μικρό μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού, 300-600.000 το πολύ θανάτους κάθε χρόνο που ΔΕΝ δικαιολογούσαν με τίποτε την κήρυξη “πανδημίας” από το κατάπτυστο “εργαλείο” ΠΟΫ των Γκέητς-Ροκφέλερ-Ρότσιλντ. 
Και ποιων άραγε άλλων, πίσω κι από αυτούς (ο όρος Νέα Παγκόσμια Τάξη ή “Hunger Games Society” είναι απλώς φράσεις περιοριστικές ως προς το “βάθος της αβύσσου”…), ατόμων ευφυέστατων μέσα στην ψυχοπάθειά τους και κατέχοντων μιας ασύλληπτης για τις μάζες τεχνογνωσίας και, δυστυχώς, ικανών ακόμα και για το χειρότερο του χειρότερου… 
Διατηρούμε και επιφυλάξεις για κάποιες περιπτώσεις πιθανής χρήσης βιολογικού παράγοντα (βιοτρομοκρατία), άσχετου με τον coronavirus , πίσω από τον οποίο κρύβονται εκείνες οι δυνάμεις (που δεν σχετίζονται μόνο με το βαθυκράτος των ΗΠΑ) oι οποίες και δημιούργησαν για απόλυτα συγκεκριμένους λόγους την 9/11 “από μέσα”.
 Και κατασκεύασαν τους φονταμενταλιστές τρομοκράτες που αιματοκύλισαν την Ευρώπη και Αμερική και πάλι στην υπηρεσία σκοτεινών κι αόρατων διευθυντηρίων και των secret services…

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TΑ BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...