Κ.Πρωθυπουργέ . Εξομολογήσου πάλι , διώξε Δένδια , Κεραμέως και Νικηφοράκη αλλιώς ¨πέφτεις¨ με πάταγο . Ερχόμαστε !!

Η στρατηγική  ¨βλέπω τι έχει βαρύνει και το κόβω σε ανασχηματισμό ¨ είναι επικίνδυνο όταν έχει υποκείμενο θέματα ζωτικής σημασίας ( Εθνικά θέματα, Πίστεως και Κοινωνικής Αποδοχής … αντίστοιχα )

Ένας μήνας απουσίας του επιχειρησιακού μας δικτύου –λόγο πένθους – και τα κάνατε σαλάτα . Η μόνη σας νίκη , να φοράμε μάσκα στα ΜΜΜ που και αυτό ( και ) εμείς πρώτοι το επιβάλαμε .

Σε λίγο , τούρκικα υποβρύχια θα σουλατσάρουν στον Πειραιά και εμείς θα κάνουμε διαβήματα διαμαρτυρίας νομίζοντας ότι έτσι απομονώνουμε την Τουρκία διπλωματικά … και έτσι , νικάμε !

Πως λέγετε αυτό ; Διπλωματικός στρουθοκαμηλισμός !

Μην ανησυχείτε για τον Έβρο και την ουδέτερη ζώνη για προσφυγομετανάστες που ετοιμάζουν από κοινού . Ευκαιρία να ¨ξεμουδιάσουν¨ οι  ψυχρόαιμοι της Ομάδας . Εμείς θα μπούμε , ακόμα πιο μέσα !

ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ θα αντιστραφεί το κλίμα σε βάρος του Χάφταρ . ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ . Ήδη η ¨στρατηγοί ¨ έφυγαν για Λιβύη ,  όπου μπερδέψαμε γεωπολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα .

Υ1 . Χαιρετίζουμε τη δημιουργία οποιουδήποτε νέου Πολιτικού πατριωτικού κόμματος έχει στην καρδιά του την Ελλάδα …. της καρδιάς μας .Θα έχει την πιστοποίησή μας .Εάν όχι , θα το δείχνουμε με ΑΠΟΛΥΤΗ τεκμηρίωση

Υ2 . Συντασσόμαστε απόλυτα με τη θέση στα  social media της γνωστής  Ομάδας Αλήθειας ,σχετικά με τον χειρισμό στον Έβρο

Με το χέρι στην Καρδιά και τη ματιά στη σημαία …

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής ) 

loading...