ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΛΙΒΕΛΛΟΣ ΜΕΣΩ «ΕΓΚΩΜΙΑΣΜΟΥ» ΑΠΌ ΕΝΑΝ «ΦΙΛΟ»

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ
ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ JOHN ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Τον Γιάννη Ιωαννίδη έχουμε παρουσιάσει πολλές φορές  μέσω των άρθρων του ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ 266.000 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ!!!

Όμως δημοσιεύουμε το συγκεκριμένο άρθρο για να δείτε τι σκαρφίζονται για να τον υποτιμήσουν! Λίβελλος μετ εγκωμίων!!! Από κάποιον που δηλώνει φίλος του!!! Άμα έχεις τέτοιους φίλους…

Το άρθρο υποτίθεται ότι τον υποστηρίζει έναντι αυτών που τον κατηγορούν ότι εξυπηρετεί συμφέροντα αλλά στην ουσία  θέλει να καταρρίψει όσα ο Ιωαννίδης γράφει για την «πανδημία»!
«Δεν εξαγοράστηκε αλλά είναι νάρκισσος», «Σπουδαίος επιστήμονας αλλά για την πανδημία κάνει λάθος»!!!

Για τον Αϊνστάιν της Επιδημιολογίας όπως τον αποκαλούν οι πραγματικοί φίλοι του θα γράψει πολύ σύντομα ο δικός μας Γιώργος Βολουδάκης, ως τότε απολαύστε θάψιμο μετ επαίνων!!!

Εξαγοράστηκε ο John Ιωαννίδης;
Του Μάνου Σ. Στεφανίδη

Γνωρίζω προσωπικά τον καθηγητή Γιάννη Ιωαννίδη χρόνια. Και τον ίδιο και την γυναίκα του, μία μαχόμενη, νοσοκομειακή γιατρό και επίκουρη καθηγήτρια στο Στάνφορντ.

Έχω φιλοξενηθεί στο ταπεινό του σπίτι στο Πάλο Άλτο και έχω δει αμφότερους να δουλεύουν νυχθημερόν σαν σκυλιά. Χωρίς κοινωνική ή άλλη ζωή…

Ο καθηγητής Ιωαννίδης κυκλοφορεί με ένα τρίτροχο ποδήλατο και ένα παλιό αυτοκίνητο.

Έχω παρουσιάσει κατά καιρούς τα ογκώδη, φιλοσοφημένα ποιητικά του βιβλία από τις εκδόσεις Κέδρος ενώ παράλληλα ο ίδιος γράφει θέατρο και είναι ειδήμων της σοβαρής μουσικής.

Έχω ζήσει από κοντά και το πάθος για την επιστήμη και την ιδιαίτερα υψηλή ευφυΐα του (το μυαλό του είναι φυσικό κομπιούτερ μαθηματικών)!

Αλλά έχω αντιληφθεί συγχρόνως και τον ναρκισσισμό του, την χαρά να τα βάζει με ανεμόμυλους, ένας και μοναχικός Δον Κιχώτης. Επειδή είναι ιδιαίτερος, θέλει να ξεχωρίζει σε κάθε ευκαιρία. Μ’ έναν εγωισμό που είναι περισσότερο ρομαντικός και ασυμβίβαστος παρά αρωστημένος και επιθετικός.

Εσχάτως απειλείται με πολύ σοβαρές κατηγορίες. Είναι γνωστές βέβαια οι χρόνιες διαμάχες του με την παγκόσμια, επιστημονική κοινότητα, οι αντιζηλίες, τα υπονοούμενα, ο υπόγειος πόλεμος συμφερόντων οι διαγκωνισμοί των “ιδιοφυιών” στην Σίλικον Βάλεϊ.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TOΥΣ ΣΥNΔEΣΜOΥΣ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...