Το εμβόλιο μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα χειρότερα αποτελέσματα (Δρ Ιωάννης Ιωαννίδης)

δρ Ιωάννης Ιωαννίδης


…«Όλοι μας μέσα στα επόμενα χρόνια έχουμε πιθανότητα να πεθάνουμε από κάτι, αλλά η πιθανότητα να πεθάνουμε από κορονοϊό είναι απελπιστικά μικρή!»..
Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr
Ηεποχή μας, η οποία βασίζεται τόσο πολύ στον ορθολογισμό και την επιστήμη μήπως δεν υπηρετεί τελικά τον άνθρωπο όσο θα ‘πρεπε; Μήπως η «επιστήμη» αυτή κατευθύνεται από κάποιους έναντι της ευλογημένης από τον Θεό επιστήμης; Αυτό θα μας το αποκαλύψει ο άγιος για μια ακόμη φορά κορονοϊός. Εκτός από το ξεσκέπασμα των μασκών των επισκόπων και πολιτικών, ο ιός αυτός ξεσκεπάζει την δαιμονοκινούμενη επιστήμη και ανυψώνει την πραγματική επιστήμη! Είναι ένα δώρο από τον Τριαδικό Θεό στον άνθρωπο, ώστε με το μυαλό που διαθέτει, να προσπαθήσει να ερμηνεύσει (σε επιτρεπτά όρια) την Πρόνοιά Του κι έτσι να βοηθηθεί στην επίγεια ζωή του.
Τι γίνεται όμως, όταν το ευλογημένο αυτό δώρο χρησιμοποιείται για να λαϊκίσει ή να προωθήσει πολιτικά και πονηρά σχέδια;
Την περίοδο που διανύουμε, εν μέσω «πανδημίας», η κυβέρνηση σε συνεργασία με τον ιατρό κ. Τσιόδρα μας έχει καταμπερδέψει, καθώς οι δηλώσεις φάσκουν και αντιφάσκουν. Δε θέλουμε να συνωμοσιολογίσουμε, αλλά αποδεικνύεται πως ο ρόλος όσων εμπλέκονται στην ενημέρωση του λαού δεν είναι και τόσο αγαθός, καθώς τα επιχειρήματά τους πολλές φορές αυτοαναιρούνται και καθίστανται αμφίβολα.
Συν τοις άλλοις, απαγορεύουν σε οποιονδήποτε άλλον επιστήμονα να ορθώσει ανάστημα και να υποστηρίξει τις επιστημονικές του θέσεις. Μία τέτοια περίπτωση αποτελεί ο καταξιωμένος καθηγητής Παθολογίας και Επιδημιολογίας του πανεπιστημίου του Stanford, με χιλιάδες δημοσιεύσεις σε ιατρικά περιοδικά, δρ Ιωάννης Ιωαννίδης. Ο κ. Ιωαννίδης αναφέρει πως τρέχουν πολλές μελέτες στο εξωτερικό που αποδεικνύουν πως η θνησιμότητα που προκαλεί ο ιός είναι μικρότερη ή ίση με αυτή του ιού της γρίπης. Επίσης τονίζει πως «η πιθανότητα να πεθάνουμε από κορονοϊό είναι απελπιστικά μικρή!»
Δε διστάζει, βέβαια, να τοποθετηθεί και περί εμβολίου. Όπως χαρακτηριστικά λέει στον ALPHA της Κύπρου: «Το εμβόλιο τονώνει την ανοσοποιητική απάντηση και μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα χειρότερα αποτελέσματα. Το να περιμένουμε το εμβόλιο για να συνεχίσουμε τη ζωή μας νομίζω ότι είναι τραγικό λάθος». Καλό είναι να το ακούσει αυτό ο έχων άποψη για όλα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, που δηλώνει δογματικά ότι δε θα επανέλθουμε πλήρως στην κανονικότητα πριν βρεθεί το εμβόλιο για τον κορωνοϊό!
Αναρωτιόμαστε γιατί άραγε να φιμώνονται επιστήμονες τέτοιου βεληνεκούς και να ακούγονται μόνο οι φωνές των εγκάθετων του πολιτικού συστήματος…
loading...