Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι ίσως ,το 1ο στη ζωή σας που θα είστε ¨ξυπνητοί¨ .Ελπίζουμε , να μη χάσετε το μυαλό σας

Όσο σας είχαν εν υπνώσει και σε καταστολή αντίληψης , όσο σας είχαν υπό έλεγχο να χαίρεσαι μάλιστα μέσα στο matrix που σε είχαν βάλει , όσο , το μόνο που ξέρατε και για το μόνο που μπορούσατε να πείτε ή να σκεφτείτε ήταν η εικονική πραγματικότητά σας , όσο η λογική σας και η φαντασία σας δεν μπορούσαν να φτάσουν πέρα από τα όρια που σας έθεταν. ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ κάποιοι πεισματικά παρέμεναν ξύπνιοι , παρέμεναν έξω και πάνω απ όλα αυτά που καθημερινά σας βομβαρδίζουν και σας απειλούν .

Αυτή ήταν και είναι η αποστολή τους !

Πέρασαν μήνες και χρόνια και τελικά τι ; Σε φτάνουν πάλι στον πάτο και νιώθεις ανακούφιση όταν , λίγο σε σηκώνουν , σου τα παίρνουν όλα , μα στο τέλος χαίρεσαι εάν πάρεις το επίδομα , σου λένε “θα κάνω τα πάντα για να μη μολυνθείς από το κορωνοϊό” και δέχεστε τα πάντα αδιαμαρτύρητα , σου παίρνουν την πίστη σου , σου αλλοιώνουν την ιστορία σου , την ταυτότητά σου , σου προσβάλουν τα κόκκαλα των προγόνων σου , τη μνήμη σου , τη νοημοσύνη σου , τα ήθη και τα έθιμά σου , τις αξίες σου και τα ιδανικά σου , μα πάλι σου λένε ¨χαμογελώντας¨ πάλι εμένα ψήφισες στις δημοσκοπήσεις και πάλι εμένα θα ψηφίσεις .


Είναι οι ίδιοι με άλλα ρούχα , είναι οι ίδιοι με άλλα ονόματα και ταμπέλες , είναι οι ίδιοι που σου έσφιξαν το χέρι , που σου υποσχέθηκαν ένα καλύτερο μέλλον , που σ έκαναν να ελπίζεις , να πάρεις βαθιά ανάσα .

Μα πόσο ηλίθιο σε νομίζουν;

Πάλι ξαφνικά σου ζητάνε να δείξεις φιλότιμο , να δείξεις κουράγιο , πειθαρχία , θυσίες , πάλι σου ζητάνε την ατομική σου ευθύνη , την υποταγή σου …. για το καλό σου .

Αυτή τη φορά η αιτία είναι άλλη , ο νέος κορωνοϊός μα το αποτέλεσμα ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ , οικονομικό αδιέξοδο και φτώχια .

Όσοι φοβηθούν να ξυπνήσουν , όσοι φοβηθούν να ξεβολευτούν , όσοι φοβηθούν να δουν έξω από το παράθυρο , είναι συγχωρεμένοι .

Αυτοί που θα ξυπνήσουν, θα έχουν βγάλει από μέσα τους ένα Σόλων , ένα Θαλή , έναν Αχιλλέα, ένα Λεωνίδα , ένα Μέγα Αλέξανδρο , έναν Κολοκοτρώνη , ένα Ιωάννη Καποδίστρια .

Αυτοί που θα ξυπνήσουν θα είναι ένας στρατός που μπροστά τους , ο μεγαλύτερος στρατός που υπήρξε ποτέ στη γη, θα μοιάζει με παρέλαση νηπίων .

Αυτοί που θα ξυπνήσουν θα έχουν μόνο μια ταυτότητα

Θα είναι οι αληθινοί ΕΛΛΗΝΕΣ !!

Θα έχουν μόνο ένα αίτημα

ΜΗ ΣΤΑΘΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ .

Εν Αθήναι 14η 5ου 2020

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Ά Υποδιοικητής )

loading...