ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: H NETFLIX ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΑΞΙΑ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ EXXONMOBIL !!!!!

Follow the money, είναι ο κανόνας! “Ακολουθήστε την μυρουδιά του χρήματος”, λέω εδώ και πολλά χρόνια! Ενα από τα πολλά απίστευτα που μπορεί κανείς να σχολιάσει, με όσα γίνονται εν μέσω πανδημίας στον πλανήτη είναι το παρακάτω εύρημα:

Γράφει ο Γιωργος Αδαλης

Η αξία της “τηλεοπτικής”, Netflix ξεπέρασε την αξία του πετρελαικού γίγαντα ExxonMobil !!!

Προς τα τέλη της Μεγάλης Εβδομάδας, η μετοχή της Netflix στρογγυλοκάθισε στα 439 δολάρια! Με αποτέλεσμα η κεφαλαιοποίησή(*) της να φτάνει στα 183 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στον αντίποδα, η ExxonMobil υποχώρησε κι άλλο στα 39,15 δολάρια ανά μετοχή, με αποτέλεσμα η κεφαλαιοποίηση του πετρελαϊκού γίγαντα να πέσει κάτω από αυτήν της Netflix, και συγκεκριμένα στα 175 δισεκατομμύρια δολάρια.

Βλέπετε, το παγκόσμιο σύνθημα “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”, οδηγεί σε τεράστια αύξηση ζήτησης των προϊόντων της Netflix, μιας και ο κόσμος δεν έχει τι να κάνει και το έχει ρίξει στην τηλεόραση!

Πρόκειται φυσικά για μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, μια εταιρία που πουλά τηλεοπτικές συνδρομές, να αξίζει παραπάνω από την Νο#1 πετρελαϊκή εταιρία του πλανήτη. Κι ας μαστίζεται η Exxon από προβλήματα τα τελευταία χρόνια!

Αλλά θα τα πούμε στο μέλλον όλα αυτά! Γιατί με όσα θα συμβούν όταν αρθεί η Καραντίνα, ακόμα και το παράδοξο που σας παρουσιάζω σήμερα, θα μοιάζει με … φυσιολογικό!!!

Έχουμε χρόνο να τα πούμε! Προς το παρόν, σας βάζω … φιτίλια, έτσι ώστε να αρχίσετε να βλέπετε λίγο, στην αθέατη πλευρά του Κορωνοιού! Γιατί για την άλλη, την ιατρική, με τέτοια υπερΕνημέρωση, όλοι έχουν γίνει ξεφτέρια!

Και το πιο πιθανό είναι κάποια νοικοκυρά να βρει το εμβόλιο στην κουζίνα της μια μέρα, παρά να το βρει ένας … γιατρός !!! !!! !!!

Μένει να δούμε, ποιος θα βρει το εμβόλιο για την οικονομική καταστροφή! Αλλά τι να σας λέω τώρα μέρες που είναι!!!

Φεύγω τώρα και πάω σπίτι! Και δεν θα δω Netflix, γιατί σήμερα έχει άλλο πρόγραμμα! Πάω να δω και να απολαύσω, το βίντεο με τον ήρωα παπά στην Αργολίδα που έκανε περιφορά του Επιταφίου μόνος του!

Αυτά … για σήμερα !!!

ΥΓ.
* Η κεφαλαιοποίηση αγοράς ή χρηματιστηριακή κεφαλαιοποίηση είναι η χρηματιστηριακή αξία των μετοχών μιας εισηγμένης εταιρείας και ισούται με τον αριθμό των μετοχών της, ΕΠΙ της τρέχουσας χρηματιστηριακής αξίας τους…

loading...