ΠΟΣΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ;Είναι δυνατόν να ΚΟΙΜΑΣΑΙ γείτονα Ιταλέ; Ο ΠΑΠΑΣ φιλάει το ΧΕΡΙ του ΡΟΚΦΕΛΕΡ;H ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ του ηγέτη του ΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟΥ!

Έκρηξη σχολίων έχει προκαλέσει η συγκεκριμένη φωτογραφία… Πολλά έγιναν και σιγά σιγά θα αρχίσουμε να τα κατανοούμε.
Μέσα σε αυτά είναι και η φωτογραφία που όπου ο Πάπας Φραγκίσκος φιλάει…

το χέρι του Ντέιβιντ Ροκφέλερ…ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και εκ των αρχηγών του διεθνους Σιωνισμου και Ν. Τάξης Πραγμάτων.
Ο φακός, δίπλα αποθανάτισε και τα υπόλοιπα κουμάσια Χένρι Κίσινγκερ και John Rothschild!
Αλήθεια πόσο αντέχεις να είσαι κοιμισμένος;

loading...

15 thoughts on “ΠΟΣΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ;Είναι δυνατόν να ΚΟΙΜΑΣΑΙ γείτονα Ιταλέ; Ο ΠΑΠΑΣ φιλάει το ΧΕΡΙ του ΡΟΚΦΕΛΕΡ;H ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ του ηγέτη του ΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟΥ!

  1. μεγα ψεμμα φωτο μονταζ αυτο δεν γινεται ντροπη σας ποτε ο παπας δεν φιλαει το χερι καποιου υπογραφει με κοκκινο στυλο υπαρχουν και πολλα αλλα που ο παπας ςχει την αποκλειστικοτητα αλλα αυτο ειναι φοβερο ψεμμα

  2. ΦΟΒΕΡΟ; ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ;

  3. ΤΑ ΚΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ.

  4. Και μετά τι έγινε; Επλυνε ο πάπας το στόμα του ή ο γέρος το χέρι του;

  5. μα, δεν φοβαμαι ετσι ειναι εχω καθολικη μητερα και ορθοδοξο πατερα

  6. Κατάλαβες ποιοι κυβερνούν τα κράτη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  7. Ας ασχοληθούμε με το δικό μας παπαδαριό.

  8. Ας ασχοληθούμε με το δικό μας παπαδαριό.

  9. Είναι παλιά η φωτογραφία και αποδεδειγμένο φωτομοντάζ , μην τσιμπάτε . Ο Πάπας δεν συναντήθηκε ποτέ με αυτά τα κοπρόσκυλα , τουλάχιστον απο τότε που έγινε Πάπας .

  10. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΣ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΙΛΤΡΑΡΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ.

  11. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ. ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΣΚΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΙΝΤΙΜΕΝΤΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΤΟ ΣΙΤΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΗΓΑΙΝΕΙΣ ΑΛΗΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΕΣΥ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΟΣ..ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΧΤΥΠΑΣ 3 ΚΛΥΣΜΑΤΑ ΜΕ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΡΑΨΑΝΗΣ ΠΟΙΟΤΗΣ ΠΑΝΤΑ 3ΑΑΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ ΕΤΣΙ ΑΠΛΥΤΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΦΑΣΙΣΤΑ? ΑΙΝΤΕ ΣΤΟΝ ΑΦΓΑΝΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΑΦΓΑΝΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΣ ΛΕΡΑ.

  12. Ιάκωβε και ΕΜΕΙΣ σε έχουμε γραμμένο.

  13. και τι παει να πει αυτο οτι εισαι σιγουρος για αυτα που λες?

  14. ρε ψευτη νεοταξιτη αυτο ειναι παλιο το θεμα και αλλου το εχουν δειξει και αλλου το εχουν πει,εξ'αλλου τις φατσες τους τις ξερουμε αν ειναι αυτοι η οχι,που τα λες αυτα?

  15. οχι με ολους θα ασχοληθουμε,διοτι βαλλομεθα πανταχοθεν,και ολα ειναι συνδεμενα μεταξυ τους,οποτε μην εισαι αφελης,και εισαι και θεος…

Comments are closed.