Πλακώνονται η συνοικίες στην Κίνα λόγω κορωνοϊού


Απλά οι κάτοικοι ανησυχούν και δεν επιτρέπουν από τις γειτονικές πόλεις να επισκεφθούν το Hubei υπό τον φόβο της μετάδοσης του κορωνοϊού.
Κατά τα άλλα στην Κίνα όλα βαίνουν καλώς, όπως αναφέρει το επίσημο καθεστώς και προπαγανδίζει το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας. Να σημειωθεί ότι στην Κίνα δεν διεξάγονται ελεύθερες εκλογές καθώς στην τυπική εκλογική αναμέτρηση μόνο ένα κόμμα εμφανίζεται.

Όμως στην Κίνα που βρέθηκε στο επίκεντρο του κορωνοϊού, η προπαγάνδα αναφέρει ότι πλέον οι Κινέζοι μετά τις άρσης της καραντίνας έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητα τους.

Είναι έτσι τα πράγματα;

Οι κάτοικοι της επαρχίας Hubei στην Κίνα συνεργάστηκαν με την τοπική αστυνομία για να συγκρουστούν με την αστυνομία από τη γειτονική επαρχία Jiangxi δημιουργώντας οδοφράγματα στη γέφυρα του ποταμού Yangtze για να εμποδίσουν τους ανθρώπους διασχίσουν την πόλη και να επιστρέψουν στις εργασίες τους.


Πλάνα δείχνουν τους κατοίκους του Hubei να ανατρέπουν οχήματα της αστυνομίας.


Τι ακριβώς συμβαίνει;Απλά οι κάτοικοι ανησυχούν και δεν επιτρέπουν από τις γειτονικές πόλεις να επισκεφθούν το Hubei υπό τον φόβο της μετάδοσης του κορωνοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :