Βιντεο:Ρεζίλια της κοινωνίας ..Νεοφεμινίστριες σε ψυχονευρωτική παράκρουση στα Αριστεριστικά συλλαλητήρια στην Αθήνα!

Δείτε ένα απόσπασμα από το σόου που στήθηκε στα Αριστεριστικά συλλαλητήρια στην Αθήνα όπου το μενού περιελάμβανε λίγο από όλα (ανοιχτά σύνορα, ισλαμολαγνεία, φεμινισμό κτλ.). Συγκεκριμένα βλέπουμε μερικές νεοφεμινίστριες σε ψυχονευρωτική παράκρουση να προσπαθούν να καταστήσουν αποδεκτές τις μετακινήσεις πληθυσμών από την Ανατολή και την Αφρική στην Ευρώπη, λέγοντας κάτι δυσνόητα και ανιστόρητα περί Δυτικής αποικιοκρατίας. Να απαντήσει άνθρωπος σοβαρά και με επιχειρήματα στις συγκεκριμένες κραυγές δεν ξέρω πόσο νόημα έχει. Αναιρούνται από την ίδια την ιστορία, από την απαρχή των ανθρώπινων πολιτισμών στη Γη.

Συνοπτικά, οι Δυτικές αποικιοκρατίες ΔΕΝ ευθύνονται για την κοινωνικο-πολιτικο-οικονομική κατάσταση στις χώρες της Ανατολής και της Αφρικής και δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που συμβαίνει σήμερα (όχι ότι τις υποστηρίζουμε αλλά αντικειμενικά μιλώντας). Και φυσικά οι αποικιοκρατίες δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσουν το αίτημα των νεομαρξιστικών φρικιών για αυτομαστίγωμα και αυτοκτονία των ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ λαών της Ευρώπης (και όσων μάλιστα δεν είχαν ΚΑΜΙΑ σχέση με την αποικιοκρατία).

Εκτός αυτού, κορίτσια, υπάρχει και ένας Ερντογάν δίπλα με Οθωμανικού τύπου επεκτατικές βλέψεις. Δεν φαίνεται να σας ενδιαφέρει και πολύ. Η μάλλον δεν μπορεί να το δικαιολογήσει η ιδεολογική σας παράνοια και δεν το αναφέρετε καν. Γιατί, π.χ. εάν προσπαθούσατε να δικαιολογήσετε τις Οθωμανικές επιθέσεις στη Βιέννη το 16ο και 17ο αιώνα και την προσπάθεια κατάληψης της Ευρώπης, με τη ρητορική περί Δυτικών αποικιοκρατιών, θα έπεφταν και τα τσιμέντα.

Υ.Γ.: Κάνουμε έκκληση σε κάθε ψυχιατρική κλινική της χώρας, ακόμα και σε εξορκιστές να επιληφθούν της κατάστασης. Τα άτομα είναι οφθαλμοφανέστατα ψυχιατρικού ενδιαφέροντος με δαιμονικές προεκτάσεις.

loading...