ΤΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ “ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ”!!!

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής

Αγαπημένοι μου Φίλοι!!!
Στην ομιλία μου, στην Πολιτική εκδήλωση της “ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ”, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαλέξεων του Δήμου Χαλκιδέων στις 2 Φλεβάρη 2020, με Διαφάνειες-Ντοκουμέντα, απέδειξα τα κάτωθι :
1) Η επίσημη ονομασία της Πολιτικής παράταξης “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”, (όπως έχει κατατεθεί στο Άρειο Πάγο) δεν είναι σκέτο “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”, αλλά η εξής : “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ και το έμβλημα της είναι η φωτογραφία του Καποδίστρια!!!
Έτσι, η Πολιτική παράταξη “ΚΟΙΝΩΝΙΑ” είναι το μοναδικό Ελληνικό κόμμα που συνδέει επίσημα την ονομασία της και την Πολιτική της, με την Πολιτική του Μεγάλου Πολιτικού άνδρα και Διπλωμάτη Ιωάννη Καποδίστρια!!!
2) Η Πολιτική παράταξη “ΚΟΙΝΩΝΙΑ” είναι το μοναδικό Ελληνικό κόμμα, που δεν έχει Αρχηγό, ούτε Πρόεδρο Διοικούσας Επιτροπής!!!
Η “ΚΟΙΝΩΝΙΑ” διοικείται από ΤΡΙΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, που έχει τρεις Συνδιοικητές, τους εξής :
α) ΔΕΜΕΝΕΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ (Τεχνικό)
β) ΗΛΙΑΔΗ ΜΙΧΑΛΗ (Μαθηματικό)
γ) ΝΤΑΛΙΑΝΗ ΑΡΓΥΡΗ (Καρδιοχειρουργό)
Στην τριμελή Διοικούσα Επιτροπή της “ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ” δεν υπάρχει Πρόεδρος, γιατί οι τρεις Συνδιοικητές της “ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ”, έχοντες βαθιά Πίστη προς Τον Τριαδικό Θεό μας, δεν διαπνέονται από πνεύμα Αρχηγίας, αλλά μόνο από το πνεύμα της διακονίας!!!
Τις δε αποφάσεις της “ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ”,τις υπογράφουν και οι τρεις, ανεξαρτήτως εάν ένας από τους τρεις διαφωνεί!!! (υπακούοντας στην αρχή της πλειοψηφίας).
3) Η Πολιτική παράταξη “ΚΟΙΝΩΝΙΑ” είναι το μοναδικό Ελληνικό κόμμα που στο καταστατικό της έχει την εξής ρηξικέλευθη αρχή :
Για να γίνει κάποιος ή κάποια, απλό μέλος της “ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ” κάνει 1) ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ και δηλώνει ότι : Είναι Έλληνας Ορθόδοξος Χριστιανός και αποκηρύττει το Μασονισμό και κάθε άλλη παραθρησκεία καθώς και πάσης φύσεως αποκρυφισμό!!!.
2) Πρέπει να προταθεί και από δύο παλαιά μέλη της “ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ”!!!
3) Να μην έχει στερηθεί τα Πολιτικά του δικαιώματα!!!
Ενώ σε όλα τα άλλα Ελληνικά κόμματα για να γίνει κάποιος κάνει αίτηση δεν του ζητούνται κανένα από τα παραπάνω να δηλώσει!!!
Έτσι στα κόμματα και ειδικά στα κόμματα εξουσίας, μπήκαν άτομα και έγιναν Βουλευτές και Υπουργοί, που είναι είτε Μασόνοι, είτε Σιωνιστές είτε Νεοταξίτες κ.λ.π με αποτέλεσμα μέσα στην Ελληνική Βουλή της Ορθόδοξης Ελλάδας να ψηφίζονται νόμοι αντιχριστιανικοί,και ανθελληνικοί (όπως η κατάργηση του ευφυούς Πολυτονικού συστήματος, η αποποινικοποίηση των αμβλώσεων, ο αισχρός νόμος της συμβίωσης ομοφυλοφίλων και της υιοθέτησης τέκνων κ.λ.π) και με αποκορύφωμα :
Το Σεπτέμβρη του 2006 να αντικατασταθούν τα ένθεα βιβλία γλώσσας του Δημοτικού και του Γυμνασίου, από τα άθεα, ανθελληνικά και Νεοταξικά βιβλία γλώσσας, με αποτέλεσμα οι μαθητές μας να μη διαπαιδαγωγούνται με Εθνική και Ορθόδοξη Θρησκευτική συνείδηση (όπως το επιβάλλει το άρθρο 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος μας) και έτσι να μετατρέπονται σε σύγχρονους γενίτσαρους, χωρίς αγάπη για την Πατρίδα και χωρίς πίστη στον Τριαδικό Θεό μας!!!.
Το δε Σεπτέμβρη του 2017 μπήκαν στα Σχολεία μας τα βλάσφημα βιβλία των Θρησκευτικών που εξισώνουν το Θεάνθρωπο Χριστό μας με όλους τους θνητούς ηγέτες την άλλων θρησκειών και έχουν στόχο να μυήσουν τους μαθητές μας στην Παθρησκεία!!!.
Δυστυχώς όμως για αυτή την Πνευματική πτώχευση στο χώρο της Παιδείας μας για αυτή τη Νεοταξική Παιδεία μας, ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ (ούτε ο κ. Βελόπουλος που δηλώνει Ορθόδοξος Χριστιανός), παρά μόνο η “ΚΟΙΝΩΝΙΑ” και η ταπεινότητα μου (ως μέλος της “ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ”) και με απόφαση των συνδιοικητών της, έχουμε κηρύξει ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ κατά του Νεοταξικού συστήματος της Παιδείας μας, που μετατρέπει τα παιδιά μας σε σύγχρονους γενίτσαρους!!!.
Συνεπώς, όλοι οι Έλληνες ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ έχουν ιερόν καθήκον να στηρίξουν και να αγκαλιάσουν το μοναδικό γνήσιο κίνημα Ρωμιοσύνης, την “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”, που είναι η μοναδική Πολιτική παράταξη που έχει ως οδηγό της, την Πολιτική του Εθνομάρτυρα ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ!!!.
Και να γίνει σύνθημα και βίωμα σε κάθε Έλληνα Ορθόδοξο Χριστιανό το παρακάτω τετράστιχο :
ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΖΩ
ΤΗΝ “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”

Καθηγητής Τσόκας

loading...