Τέρμα οι χρυσές δουλειές σε βάρος των Ελλήνων!! Έχουμε πληρώσει αρκετά και φτάνει ως εδώ!! Προχωράμε και δεν φοβόμαστε τις απειλές!!


Καλημέρα σε όλους…
Εχθές και εντελώς τυχαία ανακάλυψα μέσα στο Facebook μια σελίδα μεταφοράς μεταναστών στην Ελλάδα. Θέλησα να ψάξω κι άλλο αυτό το θέμα και βρήκα ότι υπάρχουν σελίδες άλλες δημόσιες και άλλες ιδιωτικές με χιλιάδες μέλη να κάνουν διακίνηση λαθρομεταναστων μέσω Τουρκίας κυρίως. Κάποιες έχουν έδρα την Αθήνα.

Ζητούν από 1200 έως και 7000 ευρώ για να τους μεταφέρουν στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας!

Χίος Κως Σύμη Σάμος Λέσβος κ.α. Τους μεταφέρουν με ιδιωτικά μικρά σκάφη και απευθύνονται κυρίως σε νέους. Αμέσως θέλησα μαζί με την κατερινα παπα να ψάξουμε το ζήτημα πιο πολύ και να φροντίσουμε αυτές οι σελίδες να σβηστουν άμεσα!

Με τη βοήθεια του φίλου μου Μιχαήλ Ζουμπουλιάς ο οποίος εντόπισε άλλες 58!! τέτοιες σελίδες φτάσαμε σε κατάσταση σοκ!!

Υπάρχει εισαγγελέας;;;

υπάρχει κυβέρνηση;;; τι γίνετε εδώ;;; πως το Facebook επιτρέπει την εκμετάλλευση τους;;;

πως λοιπόν έχει την ετοιμότητα να κλείνει και να φιμωνει πατριώτες Έλληνες και εδώ που τελείται εμπόριο ανθρώπων να σιωπει;;

πως γίνετε να μας τους στέλνουν όλους εδώ;;;;; απευθύνομαι σε όσους εισαγγελείς δικηγόρους και ανθρώπους με οποιαδήποτε δύναμη να σταματήσει ΑΜΕΣΩΣ αυτή η παράνομη διακίνηση εις βάρος του ελληνικού λαού!!!

Και φυσικά δεν θα μείνουμε να σας περιμένουμε θα ακολουθήσουμε κάθε νόμιμη δίοδο για το δίκιο μας!! Τέρμα οι χρυσές δουλειές σε βάρος των Ελλήνων!! Έχουμε πληρώσει αρκετά και φτάνει ως εδώ!!

Προχωράμε και δεν φοβόμαστε τις απειλές!! Μια μεγάλη μούντζα και ένα φτύσιμο σας μεταφέρουμε!!

Stella Stergiou

Δεν υπάρχουν σχόλια :