ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣτΕ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΛΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ

Σχόλιο από The Secret Real Truth: Αυτό που λέμε τόσα χρόνια δηλαδή! Ακόμα μια απόφαση που θα γραφτεί στα παλαιότερα των
υποδημάτων…για να μην το πούμε αλλιώς …

ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΣτΕ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! – ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!

ΖΗΤΑ ΤΟ ΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΡΔΕΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΟΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

Εν κατακλείδι το ΣτΕ γνωμοδοτεί: Αριθμός 120/2015. Στα πλαίσια των υποχρεώσεων που απορρέουν από τα άρθρα 35 και 36 της Σύμβασης της Γενεύης του 1951. Άρθρο 25, διαδικασία αναγνώρισης προσφύγων: «Σε εξαιρετικές περιπτώσεις δύναται ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, ιδίως για ανθρωπιστικούς λόγους, να εγκρίνει την προσωρινή διαμονή αλλοδαπού».
Σε εξαιρετικές λοιπόν περιπτώσεις και όχι αφειδώς! — Σχολιασμός katanixi.gr

Γράφει o Βασίλης Κασιμάτης

Από τον Μάρτη του 2015 (στη πολιτική εκπομπή μου “Αντι-Δράσεις” στο ΑΡΤ) μέχρι σήμερα, αναγκάστηκα να έρθω σε «on air» αντιπαράθεση για το νομικά αυτονόητο, με όλους όσους βουλευτές & υπουργούς είχα καλεσμένους στα πάνελ μου και έκαναν λόγο για «προσφυγικό» και όχι για «λαθρομεταναστευτικό».

Επέμενα στο όρο «λαθρομεταναστευτικό». Και δικαιώνομαι από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ).

Επίσης είχα πολλάκις δημοσιεύσει και για τη διαφορετικότητα των 3 ορισμών: Πρόσφυγας – Μετανάστης – Λαθρομετανάστης, σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες και βάσει του Χάρτη Προσφυγικού-Μεταναστών του ΟΗΕ 1967 άρθρα 40 & 44. (αναφέρω αναλυτικά τους τρεις ορισμούς κατωτέρω).

Έχει «μαλλιάσει» η γλώσσα μου να λέω ότι νομικά δεν έχουμε πρόσφυγες! Ήμουν ο μόνος παρουσιαστής-δημοσιογράφος σε κανάλι Εθνικής Εμβέλειας, που τα έλεγα αυτά εξ αρχής.

Και πάντα είχα απέναντί μου «επώνυμους» πολιτικούς και όχι μόνο, που έλεγαν «τα δικά τους» αδιαφορώντας για… ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ & ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ!! Άτομα που ορισμένες φορές είχαν… «κατά τύχη» και σχέση με ΜΚΟ που «κατά τύχη πάλι, πλουτίζουν» για να ασχολούνται δήθεν με την υποδοχή, φιλοξενία και διαχείριση «προσφύγων»!

Και για να μην φανεί ότι λειτούργησα από κάποια ιδεοληψία ή ακόμα και από ξενοφοβία, ξεκαθαρίζω ότι αλλιώς συμπεριφέρονται οι Κοινωνίες (κράτη) στους πρόσφυγες και αλλιώς στους λαθρομετανάστες. Συνεπώς αν εξ αρχής είχε επικρατήσει ο όρος «λαθρομετανάστης», η Ελλάδα δεν θα είχε μετατραπεί σε αποθήκη ψυχών, φιλοξενώντας όλο το λαθρομεταναστευτικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης (αλλά εις βάρος της και μόνο), ούτε θα χορηγούντο κρατικές χρηματοδοτήσεις και Ευρωπαϊκά κονδύλια σε διακόσιες (σύμφωνα με το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής),

Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Μ.Κ.Ο.), όπου ως γνωστό επικρατεί χάος και αδιαφάνεια, αφού ουσιαστικά δεν υφίσταται κανένας απολύτως έλεγχος στις ΜΚΟ για τη διαδρομή και κατάληξη αυτού του «χρήματος»!

Και ως αποτέλεσμα, η χώρα μας δεν θα είχε χωριστεί σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα, να «μάχονται» υπέρ ή κατά προσφύγων, τη στιγμή που δεν υπάρχουν πρόσφυγες.

Και το κυριότερο, η Ατλαντική Συμμαχία (ΝΑΤΟ) δεν θα είχε στείλει τις δυνάμεις της (Οκτώβριος 2015) στην θαλάσσια συνοριακή γραμμή Ελλάδος-Τουρκίας, ώστε να αποτρέψει (ανεπιτυχώς τελικά!) τις μεταναστευτικές ροές, αλλά θα τις είχε στείλει εξ αρχής στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας (η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ) και θα τελείωνε εκεί το Ευρωπαϊκό πρόβλημα. Αλλά… (!!!) δεν θα έβγαζαν όμως τα εκατομμύρια ευρώ οι ΜΚΟ και οι διάφοροι εμπλεκόμενοι επιχειρηματίες-προμηθευτές-εργολάβοι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...