Αντιπρόεδρος του Ρ.Τ.Ερντογάν σε Κ.Σλούκα: «Οι πρόγονοί σου είναι στον πάτο της θάλασσας» (φωτο)

Μόλις χθες ο Κώστας Σλούκας αρνήθηκε να ακουμπήσει το πανό για τον Κεμάλ που έφεραν στο γήπεδο οι συμπαίκτες του της Φενερμπαχτσέ.

Σήμερα λοιπόν έχει ξεσπάσει κύμα απειλών κατά του ίδιου και της οικογένειας του. Το σημαντικότερο είναι ότι ακόμα και αντιπρόεδρος του Ερντογάν, από την περιοχή της Μερσίνης, φτάνεις στο σημείο να απειλεί ανοιχτά τον Κώστα Σλούκα και την οικογένεια του. Δείχνοντας περίτρανα ποιοι είναι οι Τούρκοι. Και φυσικά αναπολώντας και καμαρώνοντας για τις γενοκτονίες του βρωμερού Κεμάλ.

Την ίδια στιγμή, οι Τούρκοι οπαδοί έκαναν διαδικτυακή επίθεση στον Κώστα Σλούκα για την άρνηση του να μεταφέρει το πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ με αναφορές στη Σμύρνη και την Μικρασιατική Καταστροφή!

Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε μπήκαν στην Ulker Sports Arena κρατώντας ένα πανό για τα 81 χρόνια από τον θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ, το οποίο δεν ακούμπησε ο Κώστας Σλούκας…

Ο διεθνής γκαρντ ήταν ο μοναδικός που δεν το άγγιξε κι εν συνεχεία ο Σεμίχ Ερντέν έγραψε στο Twitter «Δεν θα τρως ψωμί στην Τουρκία χωρίς να σέβεσαι τον ιδρυτή μας»!

Ο ίδιος εξήγησε πως «δεν ανέχομαι να πιστεύουν πως δεν έδειξα σεβασμό» ενώ Τούρκοι οπαδοί έκαναν διάφορα εμετικά σχόλια στα social media με αναφορές στην Μικρασιατική Καταστροφή!

loading...