ΤΙ ΕΓΙΝΕ η θαυματουργή συσκευή που παράγει ρεύμα και υδρογόνο από νερό του Πέτρου Ζωγράφου ?


Ο εφευρέτης ειχε παρουσιάσει κομμάτι κομμάτι τη θαυματουργή συσκευή που παράγει ρεύμα και υδρογόνο από νερό, προς επιβεβαίωση των λεγομένων του και προς απάντηση σε κάθε είδους... «φωστήρα» που αμφισβητεί το μέγεθος του επιτεύγματος.

Οι αποκαλύψεις ήταν αποστομωτικές... Πουθενά μπαταρία, πουθενά οτιδήποτε «ύποπτο» σε μια συσκευή που παράγει ηλεκτρικό ρεύμα από αθώο νεράκι...

Ενδεικτικές του μεγέθους της επιτυχίας οι δηλώσεις του ηλεκτρολόγου-μηχανικού Παντελή Κοτσιάνη, ο οποίος ενθουσιασμένος αναφώνησε: «Με μια τέτοια συσκευή, η Ελλάδα καθίσταται η πρώτη ενεργειακή δύναμη παγκοσμίως».

Θα θυμάστε την ερώτηση εκείνου του νεαρού, στην εκπομπή enikos του Νίκου Χατζηνικολάου, προς τον υπουργό Εθνικής Αμύνης Πάνο Καμμένο, σχετικώς με την "ευρεσιτεχνία- πατέντα" του Πέτρου Ζωγράφου και τις αμήχανες και ασυνάρτητες απαντήσεις του υπουργού ο οποίος, πότε μιλούσε για πατέντα, που έχει τάχα καθιερωθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο (!?) με την βοήθεια μάλιστα της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, πότε για συσκευή που προορίζεται αποκλειστικώς για χρήση από τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας και πότε για συσκευή που θα μπορεί να έχει και πολιτική χρήση!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΑΡΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΥΖΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :