ΕΛΛΗΝΑ ΠΕΙΝΑΣ; 500.000 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ!!

Την στιγμή που από τη μία υπάρχουν άποροι και άστεγοι Έλληνες για τους οποίους δεν ευαισθητοποιείται και δεν τους ταΐζει κανείς, από την άλλη φαίνεται πως υπάρχει πολύ χρήμα στον προϋπολογισμό του ΥΠΑΜ για να τρέφονται οι χιλιάδες λαθρομετανάστες που έχουν στοιβαχτεί στη Μόρια Λέσβου.

Η σύμβαση αφορά “στην παροχή πλήρους διατροφής(πρωινό-γεύμα-δείπνο) 13.060 ατόμων με δυνατότητα επέκτασης των τροφοδοτούμενων ατόμων έως 14.000 εάν απαιτηθεί” για διάστημα 7 ημερών (8 Οκτωβρίου έως 14 Οκτωβρίου) αντί του ποσού των 499.234,50 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη σύμβαση, το πρωινό του γενικού συσσιτίου περιλαμβάνει κρουασάν με σοκολάτα και γάλα ή τσάι. Κατά την τρέχουσα εβδομάδα στους μετανάστες και πρόσφυγες της Μόριας θα σερβιριστούν 3 γεύματα κρέατος (λουκάνικο μοσχαρίσιο, μπιφτέκια και κοτόπουλο συνοδευόμενα με ρύζι), 3 γεύματα με όσπρια (φακόρυζο και φασολάδα συνοδευόμενα με ελιές) και 1 γεύμα λαδερά(αρακάς με πατάτες). Όσον αφορά στο δείπνο, προβλέπεται συνδυασμός βραστού αυγού με ντάκο, ελιές και αγγούρι κατά περίπτωση. Το γεύμα και το δείπνο συνοδεύεται από αραβική πίτα ενώ στο συσσίτιο περιλαμβάνονται και 2,5 λίτρα νερού εμφιαλωμένου ανά άτομα για την κάλυψη της ημερήσιας ανάγκης.

Το ότι σε λίγο θα ψοφήσουμε όλοι της πείνας, για να ταΐζουμε όλους αυτούς, ελάχιστα απασχολεί το κράτος… Που τώρα τελευταία κάνει όλο και περισσότερο γαργάρα το θέμα της εισβολής που βιώνουμε.

Κ.Π.

ΠΗΓΗ

loading...