Ο Μαυρίδης ξαναχτυπά: H νέα του αποκάλυψη καταστρέφει εντελώς την εικόνα του Τανιμανίδη (βίντεο)

Δεν παύουν να ρωτούν τον Γιώργο Μαυρίδη σχετικά με όσα συνέβησαν και η φιλία του με τον Σάκη Τανιμανίδη αποτελεί για τα καλά παρελθόν, παρά το γεγονός πως έχουν περάσει χρόνια από τη μεγάλη ρήξη.

Ο ίδιος έχεις πολλάκις αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα, φαίνεται όμως πως πλέον πραγματικά θεωρεί ότι όλο αυτό μόνο κακό του έχει κάνει.

Αυτός είναι και ο λόγος που μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» αρνήθηκε να… θυμηθεί τα παλιά, ρωτώντας τον δημοσιογράφο κάτι πολύ στοχευμένο.

Τι ήταν αυτό; Ιδού τι αποκάλυψε ο Γιώργος.

«Δεν θα σου απαντήσω γιατί ό,τι και να πω ρε φίλε δεν θα γράψουν ποτέ αυτό που θα πω. Μόνο δημιουργείται μια ίντριγκα και τρέφονται άνθρωποι γύρω από αυτό. Τα έχω πει τόσες φορές, ειλικρινά δεν έχει νόημα. Να κάνω μια ερώτηση; Τον Σάκη γιατί δεν τον ρωτάει κανείς;

Ξέρεις πως γίνεται στον χώρο, φίλε. Ξεκινάς τη συζήτηση μαζί του και σου λέει ‘μη με ρωτήσεις για τον Γιώργο’. Χαζοί είμαστε; Τι δε δίνει συνεντεύξεις; Έχει δώσει. Και στη Βαλαβάνη έδωσε. Μην το κάνουμε σε παρακαλώ, μόνο κακό μου κάνει. Είτε καλό πω, είτε υπερασπιστώ τον εαυτό μου, πάντα εγώ την πληρώνω».

Κάπως έτσι, εξέθεσε τον πρώην φίλο του πως κατευθύνει συνεντεύξεις, κάτι που όλοι γνωρίζουμε πως ισχύει στις περισσότερες περιπτώσεις συνεντευξιαζόμενων.

Άραγε αυτή τη φορά θα υπάρξει απάντηση από πλευράς Σάκη;

loading...