Οι Γενοκτονίες σε βάρος του Ελληνισμού συνεχίζονται με αμείωτο μένος.

Τα πράγματα είναι πλέον εξαιρετικά σοβαρά , τολμήστε να το δείτε και να το συνειδητοποιήσετε ,μας ¨κτυπούν την πόρτα ¨.Είναι σοβαρά και επικίνδυνα για το μέλλον των παιδιών μας , για την ίδια μας την ύπαρξη ως Κράτος και ως Ιστορία. Γι αυτό απευθυνόμαστε σε όλους σας , όπου κι αν
βρίσκεστε , ότι κι αν κάνετε . Δείτε την Ιστορία μας , πως εξαφανιζόταν συνέχεια ο Ελληνισμός  μέσα από γενοκτονίες και σφαγές  . Από τη  γενοκτονία 270.000 Ελλήνων στην Κρήτη το 961 από τους Ρωμαίους κατακτητές  και τη γενοκτονία των Οθωμανών Ελλήνων, μέχρι την Γενοκτονία  τη σκόπιμη και συστηματική εξόντωση των Ελληνικών πληθυσμών της Μικρά Ασίας της Ανατολικής Θράκης ,  του Πόντου , τα «Σεπτεμβριανά » ,στην Ίμβρο και στην Τένεδο και σε αμέτρητα άλλα νησιά και περιοχές ανά του αιώνες   . Και τώρα , η συγκεκαλυμμένη γενοκτονία των Κυπρίων αδελφών μας  ,των Ελλήνων στην Δυτική Θράκη και στη Βόρεια Ήπειρο .

Μας εξαφανίζουν ,μας περιορίζουν και μας αναγκάζουν να υπαναχωρούμε συνέχεια  ,κι όλα αυτά γιατί δεν αντισταθήκαμε όλοι μαζί , όπως ξέρουμε , όπως άλλοτε , όπως πρέπει να κάνουμε τώρα , ΣΗΜΕΡΑ !

Κάντε μια φόρα κάτι έξω από το πλαίσιο των συμφερόντων που έχετε ορίσει να δράτε . Κάντε κάτι πριν αφήσετε τούτο τον Κόσμο που θα μιλάει για εσάς στο μέλλον . Δώστε την  ιδέα σας , τις Ικανότητές σας , λίγο από τον χρόνο σας , λίγο από την ψυχή σας , βρεθείτε μεταξύ σας . Δείξτε την δύναμή σας και την δημιουργικότητά σας , βάλτε φαντασία και ανακαλύψτε πόσα εκπληκτικά  μπορείτε να πετύχετε .

Ενισχύσετε ή δημιουργήσετε συλλόγους και πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τις γενοκτονίες Ελλήνων , βοηθήστε τους να προβληθούν , να ακουστούν , να ενημερώσουν . Από το σύλλογο της περιοχή σας , μέχρι τους συλλόγους σε Αυστραλία , Κωνσταντινούπολη και σε Αμερική , όπως π,χ την εξαιρετική  πρωτοβουλία που έχει αναπτύξει ο κ Γιώργος Μαυρόπουλος που έχει συστήσει , το Ελληνικό Κέντρο Έρευνας για τη Μικρά Ασία και τον Πόντο στο Σικάγο  , την οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών  , στην οποία ανήκουν ο «Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών Γερμανίας» ,η «Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών Αυστραλίας» με 3 σωματεία στις περιοχές της Αυστραλίας , ο «Ελληνικός Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών της Ευρύτερης Μητροπολιτικής Περιοχής Washington D.C.» , ο «Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών Ελβετίας κ.α

Την ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ (Ε.Ε.Α.Μ.Α) ,στην Αυστραλία την ΕΝΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ ‘Ο ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ’ , την ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ , την ΚΡΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ, την ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ , την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ , την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ν. ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ , την ΑΧΑΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ – ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ , την ΠΑΜΜΕΣΗΝΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ , την ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ , την ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ , την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ , την ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ & ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ , την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ και χιλιάδες σ όλο τον Κόσμο.

Ελάτε σε επαφή με τους αντίστοιχους συλλόγους των Αρμενίων, των Ασσυρίων και των Κούρδων και  καταγγείλετε τα πάντα στη διεθνή κοινότητα, για να δημιουργηθεί ένας κλοιός που θα υποχρεώσει την Τουρκία να αναγνωρίσει τις γενοκτονίες που έχει διαπράξει

Ελάτε σε επαφή με όποια και όποιες θέλετε , βοηθήστε τους  , στηρίξτε τους , δώστε τους την δυνατότητα να μιλήσουν , να ακουστούν .Ενωθείτε με τον απανταχού Ελληνισμό έτσι , και νιώστε μέλος της μεγαλύτερης πολιτισμικής αυτοκρατορίας της Ελληνικής ,  ¨μιλήστε ¨ και γνωρίσετε καλύτερα τους προγόνου μας  , πάρτε τα μηνύματά  τους και την σοφία τους και διαδώστε τα.

Ενημερώστε όσους μπορείτε μέσα από  διαλέξεις και  συνέδρια , από sites , από εκπομπές , γράψτε και αναζητήστε βιβλία .Κάντε την δική σας  έρευνα , φτιάξτε και  μοιραστείτε το δικός σας αρχείο ,ανάβεστε το δικό σας video και το δικό σας αφήγημα , αναδείξετε την ιστορία που ξέρετε , που ακούσατε , φτιάξτε την δική σας ταινία , το δικό σας ντοκιμαντέρ . Πάρτε το λόγο και μιλήστε με θάρρος σε πανεπιστήμια , στον τηλεοπτικό χώρο , σε εφημερίδες και περιοδικά . Πείτε στους νέους να ξέρουν και να μάθουν

Μιλήστε  και γράψτε με πάθος και σθένος , κάντε τους να δακρύσουν , κάντε τους να νιώσουν Έλληνες , κάντε τους να σηκωθούν και να χειροκροτήσουν . Σώστε την ιστορική μας μνήμη και διατηρείστε την Ελληνική συνείδηση.

Σας και μας κρύβουν πολλά , πάρα πολλά και άκρως επικίνδυνα . Η Ελλάδα , και όσοι έμειναν σ αυτήν να κρατάνε τη σημαία , αρχίζει και παρασύρεται  στη μεγαλύτερη  γεωπολιτική δίνη που γνώρισε ποτέ . Μια δίνη που θα ρουφήξει τα  πάντα γύρω μας  εάν δεν αντισταθούμε . Θα χάσουμε περηφάνια και συνείδηση , ταυτότητα και Ιστορία , θα χάσουμε το μέλλον μας , τα παιδιά μας ,και στο τέλος τον ίδιο μας τον εαυτό .

Εις το επανιδείν .

σ.σ Ο χάρτης που συνοδεύει το παρόν είναι του κ Σάββα Καλεντρίδη

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας γεωπολιτικής στρατηγικής ) 

loading...