Δημοσκόπηση «ΣΕΙΣΜΟΣ»! «ΤΡΕΜΕΙ» το σύστημα με την ΔΥΝΑΜΙΚΗ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ…

Ενώ μένουν λιγότερο από δύο εβδομάδες για τις εθνικές εκλογές μια νέα δημοσκόπηση έρχεται να προκαλέσει τρόμο στο σύστημα καθώς επιβεβαιώνεται πάλι ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θα είναι στο επόμενο κοινοβούλιο.Πρόκειται για μια έρευνα που έκανε η εταιρεία Marc για λογαριασμό του Ant1 στην οποία φαίνεται ότι η διαφορά μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στις 10,5 μονάδες ενώ η βουλή θα είναι 7κομματική.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν τα εξής:

ΝΔ: 34,3%

ΣΥΡΙΖΑ: 23,8%

ΚΙΝΑΛ: 6,6%

ΚΚΕ: 5%

Ελληνική Λύση: 3,2%

ΜέΡΑ 25: 3,4%

ΧΑ: 3,2%

Σε ότι αφορά την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος (μεσοσταθμικά) τα αποτελέσματα είναι τα εξής:
ΝΔ: 38,3%

ΣΥΡΙΖΑ: 27%

ΚΙΝΑΛ: 8%

ΚΚΕ: 5,7%

Ελληνική Λύση: 3,7%

ΜέΡΑ 25: 3,9%

ΧΑ: 3,7%

Τέλος, με βάση τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης οι έδρες θα μοιραστούν ως εξής:

ΝΔ: 156

ΣΥΡΙΖΑ: 75

ΚΙΝΑΛ: 22

ΚΚΕ: 16

ΜέΡΑ 25: 11

ΧΑ: 10

Ελληνική Λύση: 10

Φυσικά το πραγματικό ποσοστό της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ είναι πολύ μεγαλύτερο, παρά την προσπάθεια ορισμένων να την «εξαφανίσουν».

Θυμίζουμε ότι στην προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας (17/6) η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ εμφανιζόταν στο 3,1%, άρα υπάρχει μια μικρή άνοδος (0,1%).

Παρά την παραφιλολογία που επικρατεί το τελευταίο καιρό για το κόμμα του Κ.Βελόπουλου ότι θα βρίσκεται εκτός Βουλής,η σημερινή δημοσκόπηση δίνει απάντηση σε όσους το αμφισβητούν. Η (νέα) απάντηση στους δημοσκόπους και σε όλους που πολεμούν το κόμμα θα έρθει την ημέρα των εκλογών όπως τους αιφνιδίασε στις Ευρωεκλογές έτσι θα γίνει και στις 7 Ιουλίου.

loading...