Εκλογές υπό καθεστώς Merkel-Soros


«Στις 26 Μαΐου χρειάζομαι τη στήριξή σας για να φέρουμε μαζί τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Αλλαγή πορείας. Αλλαγή σε πρόσωπα. Αλλαγή νοοτροπίας. Γιατί ο κόσμος αλλάζει μόνο όταν αλλάζουμε εμείς.

Θέλουμε να μειώσουμε τους φόρους.
Να δημιουργήσουμε νέες, καλύτερες δουλειές.
Να ξαναφέρουμε γύρω μας το αίσθημα ασφάλειας.
Για να το πετύχουμε ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ στην Ευρώπη χαμηλότερα πλεονάσματα.
Περισσότερους πόρους.
Φύλαξη και προστασία των συνόρων μας..... » ..... ακούγεται σε προεκλογικό σποτ της ΝΔ, να υπόσχεται στους ψηφοφόρους ο Κ. Μητσοτάκης και να τους περιγράφει συνάμα ότι η χώρα ευρίσκεται υπό καθεστώς Ευρωπαϊκής (Γερμανικής) κατοχής, που σημαίνει ότι: ΑΝ η ΕΥΡΩΠΗ πει «ΟΧΙ» στον κάθε Μητσοτάκη, τότε ΔΕΝ θα υπάρξει ΑΛΛΑΓΗ πολιτικής, πορείας, προσώπων και νοοτροπίας στην χώρα και ΟΥΤΕ πρόκειται να μειωθούν οι φόροι, να δημιουργηθούν νέες δουλειές, να υπάρξει αίσθημα ασφαλείας, να αυξηθούν οι πόροι του κράτους ή να φυλαχθούν/προστατευτούν τα σύνορά του!

Πρόκειται για τον ίδιο Κυριάκο Μητσοτάκη που αδιαφορεί αν πάει ενάντια στο περί δικαίου αίσθημα της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, όταν δηλώνει ότι θα τηρήσει τις συμφωνίες/πολιτικές Τσίπρα στο Μακεδονικό, στο υπερταμείο, στις μνημονικές δεσμεύσεις, στο Αιγαίο, στο μεταναστευτικό/στα τζαμιά, στην Β. Ήπειρο, στην Θράκη, στο Κυπριακό, στους Τσάμηδες, στο τραπεζικό, στους πλειστηριασμούς, στο φορολογικό, στο ασφαλιστικό, στην ύλη των σχολικών βιβλίων και στο εκκλησιαστικό.

Είναι πλέον τελείως αδιάφορο αν ο Πρωθυπουργός/διαχειριστής της φτώχειας και του αέναου χρέους είναι γερμανοτσολιάς δεξιάς, κεντρώας ή αριστεράς απόχρωσης. Τα κοινοβουλευτικά κόμματα στην Ελλάδα έφτασαν στο σημείο να διαφέρουν μεταξύ τους, μόνο στα προγούλια, που προτάσσουν και στα ROLEX, που φορούν οι αρχηγοί τους. Οι Γερμανοί ελέγχουν, συντονίζουν και κατευθύνουν  πλέον απόλυτα το πολιτικό, θεσμικό, οικονομικό και στρατιωτικό γίγνεσθαι στην χώρα μας.

Τα ίδια και χειρότερα παρατηρούνται και στο αντιμνημονικό μέτωπο όπου επικρατεί πανσπερμία και πολυφωνία από (και με) «ανιδιοτελή» και «ταπεινά» ΕΓΩ, που αρνούνται διακαώς να γίνουν ΕΜΕΙΣ. Ολόκληρη η χώρα έχει περιπέσει σε κώμα επειδή η Ελληνική κοινωνία δηλώνει ανίκανη να δαμάσει/εξοντώσει το μικρόβιο της φυλής. Το προσωπικό συμφέρον και ότι καταγράφεται στην τσέπη του καθενός Μεσσία, φαίνεται ότι είναι τα μόνα που ενδιαφέρουν όλους αυτούς που καυχόνται από τους καναπέδες τους ότι φυλάττουν Θερμοπύλες.

Τα πράγματα θα ήταν απλούστερα αν καταλάβαιναν οι ενδιαφερόμενοι «σωτήρες», ότι η λευτεριά, η ιστορία, η ανθρωπιά, το δίκαιο, η παιδεία, η αλληλεγγύη και η αξιοπρέπεια μας δεν ανήκουν σε κανένα κόμμα ή δόγμα. Είναι τόσα πολλά τα θέματα ουσίας που απασχολούν την Ελληνική κοινωνία, που εύκολα δημιουργείται μια κοινή πολιτική πλατφόρμα, ικανής να λειτουργήσει ως κέντρο συσπείρωσης των συνειδήσεων και των δυνάμεων εκείνων που αποφάσισαν να πάνε αντίθετα στον μνημονικό μονόδρομο που χάραξαν οι τοκογλύφοι!

Η καταγγελία των μνημονίων, των δανειακών συμβάσεων, της συμφωνίας των Πρεσπών, αυτής του Μαρακές (μεταναστευτικό) και εκείνης (1953), περί μη επιθέσεως με τη Γερμανία, η ακύρωση των μνημονικών δεσμεύσεων/συμβάσεων και του υπερταμείου, η εγγύηση των θεμελιωδών συνταγματικών δικαιωμάτων σε κάθε πολίτη, η απέλαση των παράνομων μεταναστών, ο επανέλεγχος όλων των ελληνοποιήσεων από 01.01.2010 και εντεύθεν, η επιστροφή των κλεμμένων, η αποπληρωμή των Γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου, η δίωξη των εγληματιών πολέμου, των επιόρκων και των εθνοκτόνων, η δημιουργία 1,5 εκατομυρίου νέων θέσεων εργασίας, η επιστροφή των παιδιών μας, που μετανάστευσαν, στην πατρίδα, το δημογραφικό, η ΑΟΖ και η επανίδρυση του κράτους και των θεσμών του, είναι λίγα από τα προβλήματα της χώρας που χρήζουν άμεσης και αποτελεσματικής λύσης και μάλιστα εκείνης που μόνο οι πατριωτικές αντιμνημονικές δυνάμεις προτείνουν.

Το βράδυ της 26ης Μαϊου 2019 θα αντιληφθεί κάθε πικραμένος ότι το πολιτικό παιχνίδι σην Ελλάδα είναι στημένο. Οι εκλογές διεξάγονται υπό καθεστώς αντίστοιχο αυτών του 1856 και αν υπάρξουν ατασθαλίες, θα υποστούμε και τις συνέπειες, ανάλογες εκείνων του 1946. Η αδυναμία και η ανικανότητα του αντιμνημονικού μετώπου να κατέβει ως ενιαίος πολιτικός φορέας στις εκλογές όπως και οι χιλιάδες ελληνοποιήσεις αλλοδαπών των τελευταίων 5 χρόνων, θα οδηγήσουν στην αλλοίωση της κάλπης.

Το ρολόϊ της ιστορίας δείχνει ήδη περασμένες 12.00 αλλά για τά σκορποχώρια των αντιμνημονικών κομμάτων/κινημάτων ισχύει ακόμη το «πέρα βρέχει», αφού επιμένουν να επενδύουν στον φθόνο, στην έχθρα, στην μικροψυχία και στο μίσος αντί να αρπάξουν την ευκαιρία για να κάνουν την υπέρβαση.
Ας μας ενώσει λοιπόν ότι μας χώριζε στα τελευταία 198 χρόνια και ας τολμήσουμε επιτέλους, για πρώτη φορά μετά την Επανάσταση του ’21, να πάρουμε την Πατρίδα στα χέρια μας, .... έστω και τώρα, στον λίγο χρόνο που απέμεινε!

 «Ξέρεις κάτι; Η Ελλάδα πεθαίνει. Πεθαίνουμε σα λαός. Κάναμε τον κύκλο μας, δεν ξέρω πόσες χιλιάδες χρόνια, ανάμεσα σε σπασμένες πέτρες και αγάλματα. Και πεθαίνουμε.... Αλλά αν είναι να πεθάνει η Ελλάδα, να πεθάνει γρήγορα. Γιατί η αγωνία κρατάει πολύ και κάνει πολύ θόρυβο...»  (Θ. Βέγγος)


Νέα Φιλική Εταιρεία


www.nea-filiki-eteria.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια :