ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟΥ, NEKTAΡΙΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ! «ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΑΒΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!» (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Γέροντας Νεκτάριος ο Αγιορείτης είναι πνευματικό παιδί του Γέροντα Παίσιου και κάνει ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
για τα γεγονότα που περιμένουμε.Δείτε στο 5.30 «Έρχεται μεγάλος σεισμός στην Ελλάδα. Την ώρα που θα θάβουμε τα θύματα εμείς, θα επιτεθούν οι Τούρκοι»ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

Ο Γέροντας Παίσιος έλεγε σαν τελευταίο σημάδι πριν την έναρξη του ΕλληνοΤουρκικού πολέμου, την απομάκρυνση των πρεσβειών των δύο χωρών
Επίσης είχε πει και για γεγονότα στη Θράκη.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΠΑ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ,ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΡΗΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ,ΤΟ ΑΙΓΙΟ,Ο ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ,ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΚΛΠ.


ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΕΩΣ 6-7 ΡΙΧΤΕΡ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ,ΟΜΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΚΟ ΒΑΘΟΣ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ !!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 5 ΡΙΧΤΕΡ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΕΣΤΙΑΚΟ ΒΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΝΕΤΑ!!

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ.

ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!!

(Πληροφορίες από profitiesorthodoxias1.blogspot.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια :