Κραυγή αγωνίας των αστυνομικών: «Μόνο με στρατό μπορούμε να μπούμε στα Εξάρχεια»

Ακόμη μια νύχτα τρόμου έλαβε χώρα χθες στα Εξάρχεια με κλιμάκιο του Λιμενικού και Εισαγγελέα να δέχονται επίθεση από δεκάδες αναρχικούς, οργανωμένους με στρατιωτική δομή και βαρύ οπλισμό.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να τραυματιστούν οι δύο από τους επτά λιμενικούς, ο ένας να δεχθεί τρεις μαχαιριές στον μηρό,  ο δεύτερος να δεχθεί γροθιές στο πρόσωπο.

Οι αναρχικοί απέσπασαν από τους λιμενικούς τα ιδιωτικά τους όπλα, τα χαρτιά τους και εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά.

Οι δυο τραυματίες μετέβησαν με δικό τους όχημα στο ναυτικό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ οι υπόλοιποι έφυγαν με την μία από τις γυναίκες που είχαν συλλάβει.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες, οι κουκουλοφόροι κρατούσαν καλάσνικοφ.

Αναφερόμενος στην αποτυχημένη επιχείρηση του Λιμενικού στα Εξάρχεια, ο Δημοσθένης Πάκος, πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών ανέφερε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ανέφερε

«Η πληροφόρησή μου είναι ότι η Αστυνομία δεν γνώριζε για την επιχείρηση. Ενημερώθηκε την ώρα που λένε. Αν σχεδίασαν επιχείρηση εντός των Εξαρχείων και ενημέρωσαν το ΑΤ Εξαρχείων τότε δεν βλέπουν τηλεόραση. Για να επιχειρήσεις μέσα στα Εξάρχεια, θέλεις στρατό».

Ο κ. Πάκος επεσήμανε ότι «οι μπαχαλάκηδες εκπαιδεύονται επάνω στους άνδρες των ΜΑΤ. Κάθε βράδυ είναι πεδίο βολής» τονίζοντας ότι τα Εξάρχεια είναι «άβατο».

«Την τελευταία φορά που πήγε αστυνομία εκεί για να κάνει επιχείρηση να πάρει το κράτος ή ο ιδιοκτήτης μια κατάληψη πίσω πήγαν 100 αστυνομικοί» υπογράμμισε.

loading...

2 thoughts on “Κραυγή αγωνίας των αστυνομικών: «Μόνο με στρατό μπορούμε να μπούμε στα Εξάρχεια»

  1. ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΝΤΑΦΙΑ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ .."ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΤΣΙ ?

    ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟ- ΑΠΛΥΤΟΥΣ.

    Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο Γ Α Π , ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟ- ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 10% ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ !!

    ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΠΙ ΓΑΠ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ 10%
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ Ο ΑΡΧΙ-ΠΡΟΔΟΤΗΣ & ΕΒΡΑΙΟΣ κ. ΜΙΝΕΪΚΟ-ΤΣΑΝΤ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΝ.

    ΤΟΤΕ, ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΗΤΑΝ 250 ΔΙΣΣ. ΕΤΣΙ ?

    ΕΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 250 ΔΙΣΣ. ΕΥΡΩ ΕΠΙ 10% , ΤΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 2.500 ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΩΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ Ο ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ -ΜΙΝΕΪΚΟ -ΤΣΑΝΤ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΓΑΠ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ …ΔΗΛΩΣΕΙΣ !

    ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΛΕΙ
    ΤΟΝ ΑΡΧΙ- ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΑΠ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.

    ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΚΙ' ΑΠΟ ΠΑΝΩ…

    ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  2. Απ' ό,τι λένε οι παλαιότεροι η εγκληματικότητα ήταν σχεδόν μηδενική στα χρόνια της χούντας.
    Χαρακτηριστικά λένε ότι κάθε πρωί ο γαλατάς άφηνε τα μπουκάλια με γάλα έξω από τις αυλόπορτες των σπιτιών, αλλά κανείς δεν έκλεβε τα γάλατα.

Comments are closed.