ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥ ΒΙΤΣΑ

Πρόσφατα ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Κος Δ. Βίτσας επισκέφθηκε την Πακιστανική κοινότητα όπου με ένα διεθνιστικό αλλά και προεκλογικό λόγο τους έκλεισε το μάτι υποσχόμενος ότι θα κάνει ότι μπορεί για να παραμείνουν με ευκολία για πάντα στην Ελλάδα. Η υπόσχεση του Κου
Βίτσα δεν συνοδεύθηκε από όρους, προϋποθέσεις και υποχρεώσεις. Αντιθέτως κατηγόρησε το κράτος (που αυτός εκπροσωπεί) για την κακή μεταχείρισή τους και τους παρότρυνε να μην ανέχονται τον ρατσισμό και την ξενοφοβία (όπως αυτοί εκάστοτε την αντιλαμβάνονται). Η κίνηση αυτή συνδέεται με την κυβερνητική προεκλογική πρόθεση ελληνοποιήσεως εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών για προφανείς λόγους. Κατά συνέπεια ο Έλληνας Υπουργός προκαλεί ενσυνείδητα τα ακόλουθα:
Ενθαρρύνει μετανάστες από Ασιατικά και Αφρικανικά κράτη με πληθυσμούς εκατοντάδων εκατομμυρίων κατοίκων να προσέλθουν στην Ελλάδα όπου δίχως όρους και με βατές διαδικασίες θα παραμείνουν για πάντα. Το περιβάλλον θα είναι φιλικό και δίχως κοινωνικές αμφισβητήσεις αφού οι τυχόν διαμαρτυρόμενοι «κακοί ξενοφοβικοί και ρατσιστές Έλληνες» θα παταχθούν.
Αντί να επικεντρωθεί στην ανάσχεση της εθνικής πρωτοφανούς δημογραφικής κατηφόρας (μόνο η διαφορά θανάτων – γεννήσεων φθάνει τις 40.000 κατοίκους ετησίως, δίχως αναφορά στην μαζική φυγή των νέων στο εξωτερικό, τα δυστυχήματα κ.λπ.) προσκαλεί αλλοεθνείς μετανάστες (Μουσουλμάνους στην συντριπτική τους πλειοψηφία) εντελώς διαφορετικής κουλτούρας, από τον ραγδαία αυξανόμενο υπερπληθυσμό Ασίας και Αφρικής, προς αναπλήρωση του πληθυσμού των Ελλήνων.
Δεν θέτει αυστηρούς όρους ενσωματώσεως των μεταναστών (ιδιαίτερα των Μουσουλμάνων), αφήνοντας ορθάνοικτη την προοπτική δημιουργίας παραλλήλων  πολιτισμών στην Ελλάδα (θύλακες ή γκέτο πολιτισμού) με την απολύτως βάσιμη προοπτική να επικρατήσει πλειοψηφικά ο θεοκρατικός και αυταρχικός πολιτισμός των αλλοεθνών σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Με την όλη στάση του ο Υπουργός επιβεβαιώνει τις εικασίες ότι η αριστερή αντίληψη επικροτεί την δημιουργία πολυεθνικών, πολυφυλετικών και πολυπολιτισμικών κοινωνιών, αδιαφορώντας για τις έννοιες «Έθνος», «εθνικές παραδόσεις», «εθνική και κοινωνική συνοχή», «εθνικά σύνορα και προστασία αυτών» «προστασία συμφερόντων αγέννητων Ελλήνων» κ.ο.κ..
Δεδομένου ότι ο Κος Βίτσας δεν στερείται αντιλήψεως, είναι βέβαιον ότι γνωρίζει πλήρως τις επιπτώσεις των πράξεών του. Δεν αγνοεί επί παραδείγματι ότι η μουσουλμανική θρησκεία επιβάλλει στους πιστούς της ένα αξιακό, νομικό, κοινωνικό και πολιτισμικό τρόπο συμπεριφοράς ασύμβατο με το κοσμικό και δημοκρατικό ευρωπαϊκό κεκτημένο. Γνωρίζει επιπλέον ότι η Ελλάς περιβάλλεται από γειτονικά κράτη με Μουσουλμανικούς πληθυσμούς, ότι έχει ήδη στα σύνορά της μία μουσουλμανική μειονότητα επισήμως αναγνωρισμένη και κυρίως ότι η Τουρκία (η οποία αποτελεί την κύρια εθνική απειλή), απειλεί ανοικτά την εθνική μας κυριαρχία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, προσπαθώντας να διεισδύσει στην περιοχή μας, μεταξύ άλλων και με χειραγώγηση και «προστασία» των απανταχού Μουσουλμάνων. Ο Κος Βίτσας υπερβαίνει σε ευαισθησία για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» των απρόσκλητων χιλιάδων μεταναστών, ακόμη και τον Μουσουλμάνο Πρόεδρο της Αιγύπτου Στρατηγό Αλ Σίσι ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2018 επεσήμανε ότι οι ομόθρησκοί του μετανάστες δεν δικαιούνται να μεταφέρουν τον πολιτισμό τους στο κράτος προορισμού τους αλλά να προσαρμόζονται πλήρως στην συμπεριφορά, τα ήθη και τα έθιμα της χώρας που τους φιλοξενεί, διαφορετικά να μην μεταναστεύουν αλλά να προσπαθούν να κάνουν καλύτερες τις χώρες τους.
Η πλήρης αναντιστοιχία των απόψεων μεταξύ των κυβερνητικών πολιτικών ταγών και του λαϊκού βιωματικού αισθήματος ως προς το μεταναστευτικό και τις επιπτώσεις του (ισχύει και για πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες), οδηγεί σε κοινωνικό αδιέξοδο καθώς εκκολάπτει, ωθεί και ενθαρρύνει ακραίες πολιτικές επιλογές των πολιτών, ως την μόνη άμυνα και διέξοδο για την διατήρηση της τάξεως, της ασφάλειας, της κοινωνικής συνοχής και της εθνικής ταυτότητος. Ας ελπίσουμε ότι η άφρων μικροκομματική και ιδεοληπτική, παγκοσμιοποιημένη, διεθνιστική αυτή πολιτική δεν θα σταματήσει όταν θα είναι πλέον πολύ αργά και τα πολιτικά αποτελέσματα καταστούν μη αναστρέψιμα. Εκφράζονται φόβοι ότι οι επικείμενες Ευρωεκλογές θα αποτελέσουν μία πρώτη γεύση αυτής της λαϊκής πολιτικής μεταστροφής. Η Ελλάδα και η Ευρώπη θα πρέπει να διαφυλάξουν πάσει θυσία το κοσμικό και δημοκρατικό τους κεκτημένο με εφαρμογή πλήρους φάσματος μέτρων αυτοπροστασίας. Βασικό κριτήριο των ψηφοφόρων θα πρέπει επί τέλους να γίνει η πολιτική των κομμάτων για θεμελιώδη εθνικά θέματα όπως το δημογραφικό, το μεταναστευτικό, η άμυνα και ασφάλεια της χώρας καθώς και η οικονομική και ενεργειακή εθνική ανάπτυξη.
                                                05 – Απριλίου – 2019
                                   Αντιναύαρχος ε.α. Β. Μαρτζούκος ΠΝ
                                             Επίτιμος Διοικητής ΣΝΔ
                                                  Πρόεδρος ΕΛ.Σ.ΜΕ.

loading...