Επίθεση ισλαμιστών & Γκρίζων Λύκων κατά Κιλιντσάρογλου – Του έριξαν μπουνιές & κλωτσιέςΚλίμα εμφυλίου στην Τoυρκία – 
Aπίστευτες σκηνές στην Τουρκία. Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Κιλιντσάρογλου, δέχηκε επίθεση από οπαδούς του AKP και των Γκρίζων Λύκων .

Ο αρχηγός του CHP, βρέθηκε σε κηδεία τούρκου στρατιώτη και την στιγμή που έγινε αντιληπτός από τους πολίτες, δέχθηκε γροθιές και τον πήραν στο κυνήγι.

Όλα αυτά δείχνουν πως η Τουρκία μπαίνει σε έναν κυκεώνα εξελίξεων, καθώς το χάσμα Ισλαμιστών-Γκρίζων Λύκων με τους Κεμαλιστές μεγαλώνει και πλέον παίρνει διαστάσεις εμφύλιας σύρραξης.

Δείτε εικόνες και βίντεο:'s main opposition leader Kemal Kilicdaroglu was attacked by a mob during a funeral of slain soldier amid demonisation campaign relentlessly pursued by and his nationalist allies against critics.

42 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


leader Kemal attacked during a funeral ceremony of a killed Turkish soldier. For many nationalists and conservative he is a backstabber because of his interactions with pro-PKK party.

19 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται από τα τουρκικά ΜΜΕ η αστυνομία μετέφερε τον Κιλιτσντάρογλου σε ένα σπίτι για ασφάλεια, ωστόσο το πλήθος τους ακολούθησε και απέκλεισε το σπίτι, στο οποίο οι συγκεντρωμένοι πέταξαν πέτρες και συνέχισαν να διαμαρτύρονται, με δυνάμεις της αστυνομίας και της στρατοχωροφυλακής να επιχειρούν για την προστασία του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είχε κατηγορήσει τόσο τον Κιλιτσντάρογλου όσο και άλλα στελέχη της αντιπολίτευσης για στήριξη του ΡΚΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Και ενώ η οργή του Ερντογάν, αναζητά τρόπους να ξεσπάσει σε όσους του στέρησαν τη νίκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Εκρέμ Ιμάμογλου, ο νέος δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, επίσης από το κόμμα της αντιπολίτευσης, που έχει δεχτεί τα πυρά του κυβερνώντος ΑΚΡ, αλλά και του Τούρκου προέδρου, με αιτήματα ακόμα και επανάληψης της ψηφοφορίας γιόρτασε τη νίκη του στο Μάλτεπε, παρουσία δεκάδων χιλιάδων οπαδών του.


Δυο άνδες άνοιξαν πυρ κατά της βάσης του ΝΑΤΟ. Η αντιτρομοκρατική συνέλαβε τους υπόπτους και τους οδήγησε αμέσως για ανάκριση.

Οι δύο άνδρες, κουβαλούσαν πάνω τους μαχαίρια, μάσκες και φυσίγγια. Αμέσως στάλθηκαν ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας στην περιοχή, ενώ υπήρχε και ανταλλαγή πυροβολισμών.


Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Δεν υπάρχουν σχόλια :