Έξαλλοι με τον Ατζούν στον ΣΚΑΪ: Kαταρρέουν τα νούμερα

Ο κακός χαμός φαίνεται να επικρατεί στο κανάλι του ΣΚΑΪ, με κυριότερη αιτία τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί. Οι άνθρωποι του σταθμού τρέχουν και δεν φτάνουν, γιατί φαίνεται πως
το πρόγραμμα καταρρέει.

Αποδείξεις για όλα αυτά είναι τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία χθες κατρακύλησαν. Το «Survivor Panorama» με την Μπάγια Αντωνοπούλου έκανε μόλις 4,7. Τα ριάλιτι του ΣΚΑΪ που θεωρούνται και από τα πιο δυνατά χαρτιά του σταθμού δεν κατάφεραν να σώσουν την κατάσταση. Το Survivor Ελλάδα – Τουρκία βρέθηκε στο 14,2, ενώ το ριάλιτι αγάπης, Power of Love, στο 12,4…

Όλα αυτά τα νούμερα είναι στο δυναμικό κοινό και έχουνε σχέση με τις τουρκικές παραγωγές! Κάποιος πρέπει να ασχοληθεί στο κανάλι για να σβήσει αυτές τις «φωτιές» που οδηγούνε μαθηματικά τον ΣΚΑΪ στην τρίτη θέση της τηλεθέασης ίσως και στην τέταρτη στα κανάλια τα πανελλαδικά.

Οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν εκνευριστεί με τον Τούρκο παραγωγό, γιατί παρά τις διαβεβαιώσεις ότι τα προγράμματά του θα σκίζουν στην τηλεθέαση, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Η διεύθυνση του σταθμού, έχει σπαταλήσει χρήματα και έχει εμπιστευθεί τον Ατζούν Ιλιτζαλί, εντάσσοντας στο πρόγραμμά της, τα εν λόγω ριάλιτι και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να αποδίδουν τα αναμενόμενα.

loading...

6 thoughts on “Έξαλλοι με τον Ατζούν στον ΣΚΑΪ: Kαταρρέουν τα νούμερα

  1. ΕΤΣΙ! ΠΑΤΟ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ!! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ, ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΛΑΤΖΙ, ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ!

  2. Αυτές τις μέρες,γύρω στις 13 Φλεβάρη,θα γίνει η πρώτη ψηφοφορία σ' αυτή τη Βουλή της Ελλάδας για τη Συνταγματική Αναθεώρηση,και περίπου στις 15 Μάρτη η δεύτερη ψηφοφορία.

    Επειδή η συνταγματική αναθεώρηση θα ωφελήσει εκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες,αλλά και τις μεθεπόμενες εκλογές (αλλά και στις ευρωεκλογές) διαβλέπω πρόωρες εκλογές στις 26 Μάη,μαζί με τις ευρωεκλογές (χωρίς ν' αποκλείω εκλογές στις 14 Απρίλη,που θεωρώ τη βέλτιστη ημερομηνία).

  3. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΤΡΑΓΩΔΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΥΛΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΦΑΥΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΟΤΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΑ ΦΑΥΛΟΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ

  4. ατζούν, παρ΄το ματζούνι σου και εξαφανίσου! Όσο για σένα σκαι, σε όλα κάποτε επέρχεται ο κορεσμός.
    Και φυσικά και στις τούρκικες μαλακίες!

  5. ΤΟ…….ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΑ……ΝΟΥΜΕΡΑ……….ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ

  6. Βρεεε ουυυστ με τις μαλακιες…κανενας να μην το βλεπει οξω γαμω τις μαλακιες σκατιες που ταιζετε τον Ελληνικο λαο!!! Ουυυστ κοπριες

Comments are closed.