Κηρύσσουμε τον Πόλεμο σε Μασονία και λέσχη Μπίλντερμπεργκ

Μασονία και λέσχη Μπίλντερμπεργκ συνιστούν τα κρυφά ελατήρια μιας διεθνούς τρομοκρατίας που προωθεί τα συμφέροντα της Νέας Τάξης και της Αυτοκρατορίας των τοκογλύφων σε βάρος αδύναμων λαών και κοινωνιών.

Όσο εσείς προσπαθείτε να καταλάβετε τι και πως έγινε και έχουμε πλέον ένα Κρατίδιο με το όνομα Βόρεια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ πάνω από τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ , εμείς αναλαμβάνουμε δράση συγκροτώντας (αρχικά) ειδική 5αμελή ομάδα «κυνηγών », την «Η.ΜΒ»

Πλέον ξέρουμε με αποδείξεις , τι έγινε , από ποιους και γιατί !

Για πρώτη φορά χρειάστηκαν και βρέθηκαν οι απαραίτητες πιστώσεις ( για εισιτήρια ,διαμονή και διατροφή ) από πρόσωπα που επιθυμούν την ανωνυμία τους, τους οποίους ευχαριστούμε γιατί είναι Ελληνόψυχοι με Ελληνική καρδιά και συνείδηση.

Ξεκινούμε από ΕΔΩ http://www.glm.org.mk/ , τη Μεγάλη Μασονική Στοά της «Μακεδονίας» που βρίσκεται στ… στα ΣΚΟΠΙΑ .

Ακολουθούν οι μυστικές μασονικές λέσχες των πανεπιστημίων μεταξύ των οποίων και του πανεπιστήμιου Yale και της εκεί λέσχης που φέρει την ονομασία “Skull and Bones”.

Προς το “Ύπατο Συμβούλιο του 33ου”.

Ξεκαθαρίστε τη θέση σας και «αντιστρέψετε» τις εξελίξεις πριν φτάσουμε σε εσάς, σύντομα . Η μεγάλη παγίδα που δεν μπορείτε να αντιληφθείτε είναι η «Τάση για ομοιομορφία της αδελφότητας » που καλείστε να εξυπηρετήσετε , και που έτσι εξυπηρετείτε συμφέροντα σε βάρος Κοινωνιών (ξέρετε ποια )που ΧΩΡΙΣ αυτές , δεν μπορείτε να υπάρξετε …μόνοι σας στο σύμπαν.

Ο Θεός ας μας συγχωρέσει…και πάλι.

Υγ1. Επεξεργαζόμαστε στρατηγική ώστε , όποιος επιθυμεί να βοηθήσει με παροχή πληροφοριών και όχι μόνο , να μπορεί.

Υγ2 . Όποιος αποκαλύψει την ταυτότητα μέλους της ομάδας «Η.ΜΒ» , θα θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του και τη ζωή δικών του προσώπων.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (Η.ΜΒ)

loading...

1 thought on “Κηρύσσουμε τον Πόλεμο σε Μασονία και λέσχη Μπίλντερμπεργκ

  1. Ντριιν Ντριιν…Αψηλη Αστυνομευση θεσις 32 ομιλειτε…αχχ Αψηλοι Αστυνομια τρεξτε γρηγορα χαμος γινεται γρηγορα γρηγορα…ηρεμηστε και γινετε πιο σαφης τι ακριβως συμβαινει ο Υποδιοικητης β' σας ομιλει παρακαλω πειτε μας….τι να σας πω βγηκε ενας και περδεται βροντερα κοινως κλανει επι των ορχεων παντος οστις βρισκεται γυρω του τρεξτε σας λεω….μισο λεπτο διευκρινιστε μας που συμβανουν αυτα στον ηλεκτρικο της καλλιθεας μηπως?….οχι οχι ατην ομονοια και στα γυρω στενα σοφοκλεους αθηνας εχει κατακλασει τους ορχεις δεκαδων πολιτων τρεξτε…ναι καυσος δημιουργειται με το κλασιμο των ορχεων η απλως γινεται μονο ανεμισμος χωρις επακοιλουθα?…ναι ναι δεν καιει αρχιδια αυτος αλλα κλανει συνεχεια επι των ορχεων μας καντε κατι….αα για αυτο θα παρετε την Αστυνμια πολεων εμεις εχουμε εξουσιοδοτηση για την συλληψη του κλασταρχιδια της καλλιθεας μονο εκει δρουμε εμεις στην πυρικαυστη ζωνη καλεστε το υπουργειο προστασιασ του κοπριτη και θα στειλλουν αυτοι κανονικους αστυνομους εμεις μονο Αψηλους Αστυνομουε εχουμε καταλαβατε?….δεν μας κλανεις τους ορχεις λεω εγω τι ειναι αυτα που λετε?…εε δεν μπορουμε να το κανουμε αυτο εμας μονο μας κλανουνε τους ορχεις δεν γινεται…α καλα απο ψυχιατρο περασες αυτη την βδομαδα? τι σου ειπε αψηλε αστυνομε? ο υποδιοικητης Α' τι κανει?…ααα χα χα χααααααα πολυ πλακα εχεις ρε καυμενε πολυ αλλα να σε προσεχουν οι δικοι σου οχι στα Αψηλα μακρυα απο παραθυρα και ταρατσες….και τα φαρμακα μην τα αμεςλειςμ να τα παιρτνεις κανονικα καιμ στην ωρα τους…

Comments are closed.