Τη θέση του Δημάρχου Αθηναίων διεκδικεί ο Γιάννης Τσιρώνης

Το χρίσμα του Δημάρχου Αθηναίων θα διεκδικήσει ο Γιάννης Τσιρώνης, ο οποίος στηρίζεται από τους Οικολόγους Πράσινους.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής Γιάννης Τσιρώνης, θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων για λογαριασμό των Οικολόγων Πρασίνων.

Η υποψηφιότητα του κ. Τσιρώνη επικυρώθηκε στην ιδρυτική συνεδρίαση και διακήρυξη της δημοτικής παράταξης των Οικολόγων Πράσινων, που θα συμμετάσχει στις εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων. Παρόντες ήταν πολίτες και εκπρόσωποι φορέων, καθώς και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Δημαράς.

loading...

2 thoughts on “Τη θέση του Δημάρχου Αθηναίων διεκδικεί ο Γιάννης Τσιρώνης

  1. ΗΛΙΘΙΟΙ!!! ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΗΠΝΟΥΣ ΜΑ ΗΣΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΙΚΟΩΤΙΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΗΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ!!!!!!!!! ΜΗΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΟΙΝΗ???? ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΡΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙ ΑΡΓΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο ΒΟΥΤΣΗΣ ΤΟ ΗΔΙΟ ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΗΧΟΣ ΑΔΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΙΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝΤΗ ΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!! ΑΝ ΒΓΑΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΒΑΝΟ ΤΟΤΕ ΕΓΗΝΕ ΤΟ ΟΝΙΡΟ ΤΟΥ ΕΝΤΗ ΡΑΜΜΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. για δημο αθηνων στυριζουμε ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.για να ξεβρομυση η αθηνα γενικα.

Comments are closed.