Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥ: ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΠΥΓΜΑΧΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΤΕΘΗ ΣΕ ΠΑΝΟΠΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!




2 ΒΙΝΤΕΟ

Το Σάββατο, 5 Ιανουαρίου στο Παρίσι, ο 37χρονος πρωταθλητής Γαλλίας στο μποξ το 2007, Κριστόφ Ντετινγκέ στη διάρκεια…
επεισοδίων μεταξύ αστυνομικών και «Κίτρινων Γιλέκων» «επιτέθηκε» ενάντια στους πάνοπλους με περίστροφα, γκλόμπ, χημικά, ασπίδες και κράνη αστυνομικούς των γαλλικών ΜΑΤ με μόνο όπλο τα…χέρια του!!!

Οι ατυνομικές κοτούλες ντροπιασμένες από το βίντεο με τα μπουκέτα σε πάνοπλο συνάδελφό τους, που έκανε τον γύρο του κόσμου και τους έκανε ρόμπες ξεκούμπωτες, συνέλαβαν τον…«δράστη!!!»

Ο 37χρονος μποξέρ ξεκαθάρισε ότι αντέδρασε οργισμένα όταν δέχτηκε δακρυγόνο στο πρόσωπο, ο ίδιος και η σύζυγός του, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης.

«Αντέδρασα άσχημα.Ναι, αντέδρασα άσχημα, αλλά έχω γίνει μάρτυρας της αστυνομικής βίας  κατά διαδηλωτών».

«Διαδηλώνω για όλους τους συνταξιούχους, για το μέλλον των παιδιών μου, για τις ανύπαντρες μητέρες για όλα όσα παλεύουμε.

Είμαι με τα κίτρινα γιλέκα.

Έχω των θυμό των ανθρώπων σαν εμένα, γιατί είναι πάντα οι μικροί άνθρωποι που πληρώνουν»

Η είδηση ότι ο μποξέρ τελικά συνελήφθη από τις αρχές, οδήγησε μία ομάδα «κίτρινων γιλέκων» στη δημιουργία μίας πλατφόρμας συγκέντρωσης χρημάτων για τα δικαστικά του έξοδα.

Λίγες μόνο ώρες χρειάστηκαν για να συγκεντρώσουν μέσω διαδικτυακού εράνου το ποσό των 114.000 ευρώ για τον ήρωα μποξέρ που γρονθοκόπησε τον οπλισμένο αστυνομικό κατά τη διάρκεια κινητοποίησης των «κίτρινων γιλέκων».

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TΑ BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...