Έρχονται εκλογές! – Απίστευτη υποκρισία – Τον Σταυρό ασπάσθηκε ο άθεος Α. Τσίπρας – Δείτε βίντεο

Απίστευτη υποκρισία από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, ο οποίος πριν λίγο ασπάσθηκε τον Σταυρό μετά την τελετή Αγιασμού των Υδάτων στη Σαμοθράκη, όπου έχει μεταβεί για τον εορτασμό των
Θεοφανείων, σε μια από τις σπάνιες στιγμές όπου εμφανίζεται να ασπάζεται δημοσίως θρησκευτικό σύμβολο.

Τον σταυρό προέταξε στον πρωθυπουργό για να τον ασπασθεί ο νεαρός που έπεσε στα νερά του λιμανιού της Σαμοθράκης και κατάφερε να τον πιάσει πρώτος.

Ο κ. Τσίπρας ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στους τολμηρούς νεαρούς και ακούσθηκε να λέει σε έναν από αυτούς: «Εσύ πρέπει να κρύωσες πολύ»! Ρώτησε μάλιστα ποια ήταν η θερμοκρασία του νερού, για να λάβει την απάντηση ότι ήταν στους 10 με 12 βαθμούς Κελσίου.

Ο Α. Τσίπρας είναι ο άνθρωπος που πολεμάει την Ορθοδοξία, ενώ πριν λίγο διάστημα, προσπάθησε με καθαρά μη δημοκρατικό τρόπο, να διώξει από το δημόσιο 10.000 ιερείς. Δεν έχει κρύψει άλλωστε ότι θέλει να δε μία ουδετερόθρησκη Ελλάδα, χωρίς αρχές και αξίες.

Η σημερινή κίνηση κρύβει πολλά μηνύματα πάντως. Η χώρα οδεύει τάχιστα σε εκλογές, με τον Πρωθυπουργό να θέλει να δείξει ένα άλλο πρόσωπο, μάταια όμως, οι Έλληνες γνωρίζουν καλά τα πιστεύω και τα σχέδια του Α. Τσίπρα.

Και γιατί έρχονται εκλογές; Ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε να βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό, μέσω καβγά με τον τέως ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά, για τον οποίο βέβαια κάποτε έλεγε ότι «εμπιστεύεται στους χειρισμούς του για το Μακεδονικό».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προχωρά σε έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, στις 10:00.

Υπενθυμίζεται ότι στις 9 Ιανουαρίου εισάγεται προς συζήτηση στη Βουλή των Σκοπίων και η συνταγματική αναθεώρηση, η ολοκλήρωση της οποίας θα δρομολογήσει, πιθανότατα άμεσα, και την ψήφιση της Συμφωνίας από τη Βουλή των Ελλήνων.

Η έκτακτη σύγκληση των οργάνων του κόμματος έρχονται μετά τα όσα συνέβησαν, με την αιχμηρή συνέντευξη του Νίκου Κοτζιά για τον Πάνο Καμμένο και το αινιγματικό tweet του υπουργού Άμυνας.

Ο Πάνος Καμμένος βέβαια τώρα θυμήθηκε ότι υπάρχουν στην κυβέρνηση «ολετήρες» και «αποστάτες», τώρα θυμήθηκε να κάνει αντάρτικο όταν επί έξι μήνες τουλάχιστον… ξέχναγε ότι ο Τσίπρας και o Κοτζιάς υπέγραψε μια συμφωνία, την οποία ο ίδιος δεν αποδεχόταν.

Έχασε, το ξεχνά και αυτό, την ευκαιρία να μην υπογραφεί καν η Συμφωνία των Πρεσπών, καταψηφίζοντας την πρόταση μομφής της ΝΔ, το καλοκαίρι λίγες μόνο μέρες πριν την φιέστα Τσίπρα-Ζάεφ.
Τι προηγήθηκε

Η έκρηξη Καμμένου ήρθε μετά τη συνέντευξη του τέως ΥΠΕΞ. Ο κ. Κοτζιάς είπε, ότι ο υπουργός Άμυνας ήθελε να ρίξει την κυβέρνηση αλλά δεν θα τον ακολουθούσαν βουλευτές του.

«Για την ηγεσία των ΑΝΕΛ δε θα μιλήσω, είναι το άκρον άωτον. Έχω φίλους στους ΑΝΕΛ. Ο κ. Καμμένος σταμάτησε να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, όταν κατάλαβε ότι δεν θα τον ακολουθήσουν πολλοί δικοί του», ανέφερε στον News 24/7 ο κ. Κοτζιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καμμένος εμφανίζεται σφόδρα δυσαρεστημένος με την κυβέρνηση, έξαλλος με τον Νίκο Κοτζιά και τις δημόσιες παρεμβάσεις τους ενώ, μιλώντας με στενούς του συνεργάτες, σημειώνει πως «αν ο Τσίπρας θέλει να μείνει στην ιστορία ως Πρωθυπουργός αποστασίας, ας ψηφίσει με δικούς μας βουλευτές τη Συμφωνία των Πρεσπών. Κρίμα!».

Η δήλωση Καμμένου ήρθε σε μία περίοδο που κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, περιλαμβανομένου του πρωθυπουργού, εμφανίζονταν – δημοσίως τουλάχιστον – καθησυχαστικοί για τη στάση του υπουργού Άμυνας.
Υπενθυμίζεται ότι ακόμη και ο ίδιος ο κ. Αλ. Τσίπρας είχε σημειώσει προς τους δημοσιογράφους με μια δόση ειρωνίας και ξεκάθαρου «αδειάσματος»:

Παράλληλα, στην κυβέρνηση, δήλωναν ότι και η Συμφωνία θα περάσει και η κυβερνητική πορεία θα συνεχιστεί, ακόμη και με ψήφο ανοχής. Ο ίδιος ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, στην πρώτη «κωλοτούμπα» του 2019 «ξέχασε» προηγούμενη δήλωσή του περί ψήφου εμπιστοσύνης, σε περίπτωση αποχώρησης των ΑΝΕΛ, και μίλησε για κ

.
Πλέον, και υπό την προϋπόθεση ότι ο κ. Καμμένος θα προχωρήσει σύμφωνα με όσα λέει στους στενούς του συνομιλητές, το πολιτικό σκηνικό καθίσταται εξαιρετικά απρόβλεπτο.

Αν φυσικά ο Πάνος Καμμένος υλοποιήσει την «απειλή» του, καθότι το τελευταίο 12μηνο αλλάζει μονίμως άποψη.

Δείτε το βίντεο:

για δειτε τι ελεγε πριν ο ΑΘΕΟΣ

loading...

4 thoughts on “Έρχονται εκλογές! – Απίστευτη υποκρισία – Τον Σταυρό ασπάσθηκε ο άθεος Α. Τσίπρας – Δείτε βίντεο

  1. Ο……..ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ………

  2. ΕΚΕΝΕ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ! ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩΣΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΝ ΦΙΛΙΣΕ ΜΕ ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΕΨΑΧΝΕ Ο ΑΘΕΟΣ ΤΗΝ ΓΟΡΓΟΝΑ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ .ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΕΙ .

  3. Απαυγασμα κοπριταρα παπατζη…

Comments are closed.