Αγρότες προς ΣΥΡΙΖΑ: «Είστε “κομμουνιστική ολοκληρωτική” κυβέρνηση – Μας δικάζετε γιατί είμαστε πατριώτες»

Πρωτοφανή γεγονότα λαμβάνουν χώρα καθώς η “κομμουνιστική ολοκληρωτική” κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανέφερε αγροτοσυνδικαλιστής, άσκησε ποινικές διώξεις σε 10 πατριώτες αγρότες μόλις μια ημέρα μετά το στήσιμο του μπλόκου αγροτών στη Νίκαια Λάρισας.

Οι συγκεκριμένοι έλαβαν κλήτευση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισαν, με την οποία παραπέμπονται σε δίκη την 1η Μαρτίου, χωρίς απολογία, με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών.

“Συμπεριφέρονται σαν να είναι κυβέρνηση του βουνού (σσ κομμουνιστική ολοκληρωτική κυβέρνηση)

Αποφασίζουν και διατάζουν.

Είναι πρωτοφανές να συμβαίνει αυτό.

Δε μας φοβίζουν” ήταν το πρώτο σχόλιο του γνωστού αγροτοσυνδικαλιστή Χρήστου Σιδερόπουλου στο Onlarissa.gr

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας Ρίζος Μαρούδας σημείωσε από την πλευρά του ότι πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι είναι «πρώτη φορά που μας στέλνουν σε δικαστήριο χωρίς να έχει προηγηθεί απολογία, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις».

Ο κ. Μαρούδας είπε επίσης ότι στόχος αυτής της ενέργειας είναι να τρομοκρατήσει τους αγρότες που βρίσκονται στα μπλόκο, αλλά και να ποινικοποιήσει τους αγώνες.

«Τέτοιο περιστατικό δεν έχει ξανά συμβεί ούτε από τις πιο αντιδραστικές κυβερνήσεις σε αυτό το τόπο.

Κάποιοι θέλουν να προτείνουν τον πρωθυπουργό για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης.

Εμείς τους προτείνουμε να δοθεί το «Νόμπελ αυταρχισμού».

Αυτό που έγινε δεν πρόκειται να μας πτοήσει.

Έχουν διαλέξει στρατόπεδο και αυτό το στρατόπεδο είναι απέναντί μας» είπε ο κ. Μαρούδας.

Για το θέμα ήδη έχει προαναγγελθεί έκτακτη συνέντευξη τύπου στο μπλόκο της Νίκαιας για το απόγευμα της Τετάρτης.

Αραχωβίτης: Είμαι αντίθετος σε οποιαδήποτε δίωξη αγροτών

Θέση για το περιστατικό της δίωξης από την εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας κατά των αγροτών του μπλόκου της Νίκαιας, πήρε με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης.

Ο κ. Αραχωβίτης δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δηλώνω ότι είμαι αντίθετος σε οποιαδήποτε δίωξη αγροτών για την συνδικαλιστική τους δράση. Είμαστε και ως κυβέρνηση αντίθετοι στα αγροτοδικεία. Όπως δήλωσα και το πρωί στο δημόσιο ραδιόφωνο, η εποχή που ξεφουσκώνουν τα λάστιχα των τρακτέρ έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Ωστόσο, οφείλουμε να διαχωρίσουμε την πολιτική εξουσία και την βούληση της, από τη δικαστική η οποία λειτουργεί με τους δικούς της νόμους και τους δικούς τους κανόνες και ταχύτητες. Μας κάνει εντύπωση βέβαια η ταχύτητα με την οποία κινήθηκε στην προκειμένη περίπτωση η Δικαιοσύνη, ωστόσο δεν κρίνουμε το έργο της, παρά μόνο προβληματιζόμαστε».

loading...

12 thoughts on “Αγρότες προς ΣΥΡΙΖΑ: «Είστε “κομμουνιστική ολοκληρωτική” κυβέρνηση – Μας δικάζετε γιατί είμαστε πατριώτες»

  1. καλα που το καταλαβατε χαιβανια αγροτες.αλλα στο τελος θα σας πεταξουν το ξεροκοματο οπος στα σκυλια και θα ειναι ολα καλα.

  2. Δεν πέρασε κυβέρνηση με τέτοιο μίσος για τον Έλληνα !!!

  3. την neck ρω filia πολλοι ηγαπησαν ton opio μανη pai τρελη ουδεις! καλο σηψαιμικο σοκ να σε βρει up'ωρα σε camora

  4. ΕΝΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΑΓΡΟΤΙΑ" ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ (ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΕΙ (ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ (ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟΤΣΙΜΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΛΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ. ΕΑΝ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ Ή ΕΙΧΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΟΔΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΠΕΚΛΕΙΕ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ… ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ! ΕΤΣΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ! Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΦΡΟΣ ΤΟ ΦΟΡΑΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΕ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!!!!!!

  5. ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΟΥΛΑΚ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΤΑΟΥΚ ΚΙΟΚΤΣΟΥΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΛΑΜΑΤΖΟΥΝ ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ!! ΩΩΠΑΑ

  6. ελα alexis
    δωσε μισος

    προσεξε μην
    πεσεις απο υψος

  7. οι μεγαλοαγροτες(μην χεσω)..απλα κανουν το κοματι τους,θελουν να ριξουν τον τσιπρα γιατι τωρα στην δηλωση οσδε 2019 δεν θα τους χαριστει με τον ατακ οπως εγινε περυσι την τελευταια στιγμη…πιστευω να ξερετε τι σημενει ατακ εσεις οι υπολοιποι αγροτες…αλλιως βγητε απ την σελιδα

  8. Συγκέντρωση αλληλεγγύης για την κατάσταση που επικρατεί στη Βενεζουέλα θα πραγματοποιήσουν σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μέλη πολιτικών οργανώσεων και συλλογικοτήτων της Αριστεράς.

    Το κάλεσμα είναι για τις 6 το απόγευμα στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Τσιμισκή και αναμένεται να διαμαρτυρηθούν μπροστά στο Αμερικανικό Προξενείο

    Όπως σημειώνουν διαμαρτύρονται «ενάντια στο πραξικόπημα-επέμβαση που επιχειρείτε στην Βενεζουέλα».

    ΕΜΠΡΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΤΣΟ ΝΤΟΥΡΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΑΔΟΥΡΟ!!

  9. ΕΣΥ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΜΗΝ ΧΕΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΟ ΠΡΟΣΕΧΕ..

  10. ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ.
    ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ, ΑΣ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ, ΗΤΟΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ, ΑΣ ΜΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ.
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ.
    ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ, ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΙΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΚΑΘΌΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ.

  11. AΓΡΟΤΕΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ Μ'ΟΡΘΩΜΕΝΟΥΣ ΛΟΥΤΣΟΥΣ ΣΑΝ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ. Μμμμ ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ! ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ? ΑΠΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΛΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΛΙΧΟΥΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΠΑΜΑ!!

Comments are closed.